Ducu Bertzi a dezvăluit povestea piesei "M-am îndrăgostit numai de ea": "Mă urmărea de foarte mulți ani"

 Dumba Gabriela
.

Ducu Bertzi a povestit care cum a apărut una dintre cele mai de succes piese ale sale, „M-am îndrăgostit numai de ea'. Artistul a fost nevoit să facă anumite ajustări ale piesei originale pentru ca melodia „M-am îndrăgostit numai de ea' să apară și la TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu multă lume știe că melodia 'M-am îndrăgostit numai de ea' nu-i aparține lui Ducu Bertzi, ci italianului Gianni Nazzaro – „Mi sono innamorato di mia moglie.' Acum ceva timp, artistul român spunea că își dorește foarte mult să-l aducă în România pe Gianni Nazzaro și să cânte împreună.

00000044903-88f9-1200×1200-n-c58f042900000044903-88f9-1200×1200-n-c58f0429

Cum a ajuns Ducu Bertzi să cânte piesa „M-am îndrăgostit numai de ea”

Piesa „M-am îndrăgostit numai de ea' are o poveste aparte. A fost scrisă de către Daniela Crăsnaru, poeta fiind nașa de căsătorie a lui Ducu Bertzi. Piesa a fost înregistrată înainte de 1989, iar după căderea comunismului a fost reluată înregistrarea cu o variantă mai bună.

„Mă urmărea de foarte mulți ani piesa asta italiană „Sonno inamorato de mia moglie', care e „M-am îndrăgostit numai de ea'. Îmi plăcea de numa-numa. Poeta Daniela Crăsnaru mi-a făcut versurile formidabile.

M-am dus cu ea la televiziune și mi-au zis, „Ducule, dacă vrei să apară, hai să tăiem de aici de exemplu, sunt liber. Nu mai spune aia cu sunt liber când înregistrezi'. Prima variantă înregistrată în studio la televiziune e fără „sunt liber'.

„Dacă vrei să intre piesa nu mai spune sunt liber acolo, fă o pauză și mergi mai departe'. După ’90, am revenit la varianta inițială', a povestit Ducu Bertzi în podcastul „Altceva' cu Adrian Arsene.

Citește și: De la ce pornesc certurile între Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, după 11 ani de căsnicie: „Pare roz din afară, dar mă enervează…'

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, la un pas să se despartă din cauza geloziei: „Eu sufeream, nu îi spuneam soțului'

Citește și: Președintele Klaus Iohannis, primele declarații despre azilele groazei: „Este o rușine națională. Aici sunt oameni vinovați cu nume și prenume'

Ducu Bertzi și-a cunoscut soția la benzinărie

Ducu Bertzi s-a însurat în anul 1989 cu Theodora, cu care are doi copii. Soția artistului este medic de profesie, iar cei doi s-au cunoscut la benzinărie. Artistul a dezvăluit că el a fost cel care a făcut primul pas.

„Eu am făcut primul pas. Soția mă tot îndepărta, a văzut ea că tot îi dau acolo… Dau ocolul mașinii. Voiam să o ajut, că scotea niște benzină din mașină. Nu, că se descurcă singură. Nu m-a recunoscut, nu mă lasă nici benzină să o ajut să scot. „Dar cine ești tu?', a povestit folkistul.

Theodora a aflat că el este Ducu Bertzi de la o prietenă.

Ea făcea naveta la Călărași și avea o bună prietenă acolo, Rodica, care era directoare de ziar și i-a povestit: „Uite, am fost la coadă la benzină și a venit unul, tot insista pe acolo, tot se învârtea pe lângă mine și că e mare cântăreț, cutare…' „Păi tu nu știi cine e ăsta?' Ea știa, Rodica, fiind om de presă, fusesem la Călărași cu spectacole, cu tot', a continuat Ducu Bertzi.

„Theodora era cu treabă, cu muncă. Făcea naveta. Deci… nu avea treabă cu chestiile astea', a mai spus artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton