După calificarea în optimi la EURO 2024, fotbaliștii Naționalei au petrecut pe muzica lui Babasha și Made in Romania. Imaginile care ilustrează bucuria infinită a jucătorilor s-au viralizat imediat

 Oana Pantazi
.

După calificarea în optimi la EURO 2024, fotbaliștii Naționalei au petrecut pe muzica lui Babasha și Made in Romania. Românii au sărbătorit ieri în stradă, ca pe vremuri, după ce tricolorii s-au calificat în optimi la EURO. La fel de mare a fost și bucuria jucătorilor, care au dansat în vestiare după victorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ieri, tricolorii au făcut fericită o țară întreagă, după egalul cu Slovacia, în ultimul meci al grupei de la EURO 2024, care ne-a adus în optimi. Echipa Națională a terminat pe primul loc în grupă, rupând astfel lanțul ghinioanelor care a însoțit Naționala până acum. Rezultatul este unul remarcabil dacă ne gândim că Generația de aur, care a făcut istorie, nu a trecut vreodată de grupe la un EURO. După calificarea în optimi la EURO 2024, fotbaliștii Naționalei au petrecut pe muzica lui Babasha și Made in Romania, în timp ce fanii au ieșit în stradă și le-au scandat numele.

442441257_1273737093927119_4236571516162187393_n442441257_1273737093927119_4236571516162187393_n

După calificarea în optimi la EURO 2024, fotbaliștii Naționalei au petrecut pe muzica lui Babasha și Made in Romania

Seara de ieri amintește de bucuria infinită din 1986 când Duckadam a apărat 4 penalty-uri în Cupa Campionilor Europeni de la Sevilla, echipa României scoțând atunci o țară întreagă din case. Pe 26 iunie, într-un meci care le-a dat multe emoții fanilor, Naționala României a făcut egal cu Slovacia, calificându-se astfel în optimile de finală la EURO 2024 pe primul loc în grupă.

Citește și: Adela Popescu recunoaște că nu știe data de naștere a lui Radu Vâlcan: „Caut pe Google. El deja e deranjat de asta, îmi spune că…. Ce gafă a făcut când prezentatorul TV a împlinit 47 de ani

Citește și: Elena Ionescu s-a vindecat de ulcer cornean, după ce a ajuns la moaștele Sfintei Parascheva: „Eu nu vedeam microfonul foarte bine. Mama mi-a spus să mă duc la biserică, să fac pașii pe care mi-i spune ea, dar cu credință, nu ca la muzeu. A fost o minune în viața mea'

Citește și: Iuliana Tudor și-a descoperit menirea la 20 de ani și de atunci are un sfert de secol în televiziune: „Nu era deloc în opțiunile mele de carieră. Așa a fost să fie. Începutul a fost stângaci, dar am învățat rapid…' / EXCLUSIV

Atât fanii, cât și jucătorii Naționalei s-au dezlănțuit după finalul meciului, petrecerea tricolorilor continuând și în vestiar. Denis Drăguș și Florinel Coman au fost surprinși pe conturile lor de socializare în filmulețe devenite virale în timp ce se cântau și dansau pe melodiile lui Babasha, artistul care a devenit faimos după ce a cântat o piesă în cadrul concertului Coldplay. În imagini, apare și Olimpiu Moruțan care li s-a alăturat colegilor săi, notează Spynews, care a publicat imaginile virale.

Tricolorii au dansat și pe Made in Romania

Din repertoriu nu putea să lipsească, evident, nici faimoasa piesă Made in Romania, care s-a viralizat, făcând înconjurul lumii, după ce fotbaliștii de la Inter Milano au sărbătorit titlul de campioni pe melodia lui Ionuț Cercel, preferata starului Hakan Calhanoglu.

Andrei Rațiu a făcut și el live pe TikTok după calificare, iar din imaginile cu bucuria infinită a jucătorilor s-au viralizat imediat. Pe Made in Romania au cântat și au dansat și suporterii din toată țara, care au sărbătorit victoria în Piața Universității și nu numai ore în șir.

Deocamdată, adversarul României din optimi nu este cunoscut. Va fi stabilit abia după ultimele meciuri din faza grupelor, cele din Grupa F, Cehia – Turcia și Georgia – Portugalia.

Conform tabloului stabilit de UEFA, câștigătoarea Grupei E, adică România, joacă în optimi cu una dintre ocupantele locurilor trei din Grupele A, B, C sau D. Echipele de pe locurile trei sunt Ungaria, Croația, Slovenia și Olanda. Croația este deja afară de la EURO, iar Ungaria nu poate ajunge pe culoarul României, chiar dacă prinde, in extremis, un loc de optimi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton