După despărțire, CRBL și Elena vorbesc aproape zilnic, iar fiica lor a trecut "foarte matur peste acest hop". Confesiunea artistului, după 16 ani alături de soție: „Se întâmplă lucruri care nu am visat niciodată. Dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta că se va întâmpla asta...”

 Tudorache Simona
.

CRBL și Elena Viscu s-au despărțit după 16 ani, dar continuă să rezolve cele mai importante probleme pe care le au împreună. Despre fiica lor de 14 ani, artistul recunoaște că a dat dovadă de o maturitate incredibilă și pare că a înțeles întreaga situație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

CRBL recunoaște că anul trecut nu s-ar fi gândit la un episod de acest gen, că a simțit o eliberare, dar s-a luptat și cu tristețea. Cu toate astea, nu exclude ca anul viitor să să se recăsătorească, pentru că în viață ori ce e posibil. CRBL a trecut până acum prin două mariaje.

crbl-8crbl-8

Cum a trăit CRBL despărțirea de Elena după 16 ani

CRBL încearcă să lase în urmă trecutul și să își își construiască o altă viață după despărțirea de Elena, cu care a împărțit și bune și rele timp de 16 ani.

„A fost și tristețe și eliberare, cumva. Adică eliberare, dar nu la modul a fost o inchiziție, după care gata, libertate, să vezi acum ce începe. N-a fost la modul ăsta. A fost o altă formă de a trece într-o altă etapă a vieții, unde dacă-mi spuneai anul trecut pe vremea asta, pe terasă, că se va întâmpla asta, îți spuneam că ar trebui să sari de aici. Și da, se întâmplă lucruri care nu am visat niciodată că se vor întâmpla', spune CRBL, pentru Cancan.

Cum a perceput întreaga situație Alessia, fiica lor

Chiar dacă e un copil, Alessia, fiica lor, a privit cu maturitate situația și încearcă să adapteze acestei situații.

„Da, Alessia e destul de matură și echilibrată. Și a trecut foarte matur peste acest hop, dar nu pot spune că a trecut, că încă suntem într-un proces. Mai are un pic și face 14 ani, deci suntem într-un proces de înțelegere', mai spune CRBL.

Ce relație are acum CRBL cu Elena

Artistul mărturisește că vorbește cu Elena în fiecare zi, pentru că încă mai au lucruri de pus în ordine și, în fapt, sunt doi adulți care au luat o decizie.

„Da, suntem doi adulți care au luat o decizie. Și comunicăm aproape în fiecare zi. Nu chiar în fiecare zi, comunicăm despre ce treburi mai avem. Nu așa e frumos?', adaugă el.

Citește și: Zanni dezvăluie ce i-a propus Ana Porgras la Survivor All Stars: „Să ne prefacem că suntem bine. De dragul faptului că e femeie, am intrat în joc”. Ce i-a promis fostei gimnaste / EXCLUSIV

Citește și: Victor Vrînceanu susține că Andreea Antonescu știa că e însărcinată când a plecat la America Express: „Avem ecografia făcută. M-a sunat plângând, după 5 zile, că ea crede că a pierdut sarcina, că a avut sângerări” / Artista ar fi vrut despărțirea înainte de reality show

Citește și: Gabi Bădălău, foarte emotiv de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. A izbucnit în lacrimi când a atins un subiect sensibil: „Sunt și foarte încărcat în perioada asta…” / În paralel, fosta lui iubită petrecea la un botez, unde se afla și fostul ei soț, Alex Bodi

Citește și: Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu au făcut nuntă, la 4 ani de la cununia civilă: „Am așteptat această zi din tot sufletul. Nașii noștri sunt niște oameni minunați”

Citește și: Portarul Florin Niță, de la Națională, este însurat de 11 ani și are doi copii. Cum arată soția lui, Laura: „Câte am trăit împreună și câte vom mai trăi împreună”

CRBL nu exclude un alt mariaj

CRBL simte că mai are multe de trăit și nu exclude în viitorul apropiat un alt mariaj. „Nu excludem nimic. Mâine pot pleca din țară, poimâine pot să mă însor și răspoimâine pot să divorțez și peste patru zile mă întorc în țară. Nu despre asta e viața?! Adunăm amintiri!', mai spune CRBL.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton