Ecaterina Ladin, complexată de accentul moldovenesc când a venit la București: "Având acest complex, ne pare că știm mai puține, că am citit mai puțin în viață, că la școală nu am învățat cum trebuie și..."

 Oana Pantazi
.

Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a mărturisit fără rezerve că a fost complexată de accentul ei moldovenesc atunci când a venit la București, la facultate. Actrița, de proveniență din Republica Moldova, avea doar 17 ani pe atunci și trecuse deja prin momente grele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Invitată la podcastul Acasă la Măruță, Ecaterina Ladin a povestit, printre altele, despre cele mai grele momente din viața ei. Actrița avea doar 17 ani când a venit în Capitală, iar faptul că era din Republica Moldova și avea un accent inconfundabil i-a creat probleme. Nu doar accentul și noutatea unui oraș mare, străin, ci și vârsta fragedă și faptul că era doar o adolescentă au contribuit. Mai mult, tânăra pe atunci Ecaterina Ladin tocmai își pierduse tatăl.

dalidadalida

Ecaterina Ladin, complexată de accentul moldovenesc când a venit la București

Actrița din Las Fierbinți se află de 24 de ani în București, așadar a trăit mai mult aici decât în localitatea ei natală și este total adaptată, însă la 17 ani, când a venit în Capitală la facultate, a avut probleme, în primul rând din cauza accentului moldovenesc… Accent pe care acum fanii serialului Las Fierbinți, în care actrița joacă de 10 ani, nu-l sesizează.

Cum a ajuns Ecaterina Ladin să interpreteze rolul Dalidei din Las Fierbinți: „Am întârziat cumplit la casting, tare rușinată m-am simțit. Îmi amintesc…” Cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie/ EXCLUSIV

Citește și: Ecaterina Ladin, după ce a devenit mamă a treia oară, la 40 de ani: „O iei razna și e normal să o iei razna! E normal să nu dormiți, e normal să plângeți… Nu mai am timp nici să gătesc'

Citește și: ‘Copilul mă respingea, nu mă mai recunoștea’. Ecaterina Ladin, alias Dalida, a făcut sacrificii imense pentru carieră

„Noi venim cu un complex de accent. Și atunci, având acest complex, ne pare că știm mai puține, că am citit mai puțin în viață, că la școală nu am învățat cum trebuie și venind aici, văzând limba asta perfectă, românească, vorbită atât de frumos, vrem să ajungem să fim așa și aici e complexul nostru. Așa încercăm să muncim ca să ne cizelăm', a povestit actrița în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ecaterina Ladin: „Mama mi-a zis că asta e durerea ei și eu o să am o viață înainte pentru durerile mele”

Actrița a fost încercată de viață încă din adolescență, la doar 17 ani, cu puțin înainte de a pleca la București aceasta pierzându-și tatăl. Deși era doar o copilă, Ecaterina Ladin a asistat deseori la suferința tatălui său, pe care îl ajuta când făcea crize diabetice.

„Tatăl meu era dependent de insulină și făcea foarte des come diabetice. Nu a acceptat boala.(…) Făcea come diabetice, iar eu eram primul lui ajutor. Frații mei erau la casele lor și până veneau ei dura, iar la o comă diabetică trebuie să acționezi imediat.

Când s-a întâmplat o altă comă diabetică, nu era acasă, era la o alta casă de-a noastră, de lângă Chișinău, și nu era nimeni lângă el. (…) A venit un vecin și a spus că a decedat. Eram singură acasă când a venit vecinul. Eu știam ce să-i fac și nici nu acceptam că s-a întâmplat', a dezvăluit Ecaterina Ladin, în podcastul lui Cătălin Măruță.

În acea perioadă, Ecaterina trebuia să vină la București, la studii, însă nu a vrut să-și lase mama singură, chiar dacă își dorea să-și urmeaze visul de a deveni actriță.

A decedat în primăvară și eu am venit în septembrie. Atunci l-am pierdut. Nu a fost ușoară venirea și nu voiam să vin la facultate aici. Nu voiam să o las pe mama singură. Nu o lăsam singură, mai aveam doi frați, doar că ei, fiind căsătoriți, nu mai stăteau cu mama. Și atunci, mama mi-a zis că asta e durerea ei și eu o să am o viață înainte pentru durerile mele și trebuie să plec, să zbor, că ea mi-a dat aripi și am zburat… cu plânsete, cu muci la gară, dar am zburat și bine am făcut„, a încheiat actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton