Echipele care au ajuns în finala America Express 2024. Au plecat de acasă cu mentalitate de câștigători

 Dumba Gabriela
.

Cine sunt vedetele care au ajuns în finala America Express 2024. Filmările s-au încheiat, concurenții au ajuns acasă și marea curiozitate a fanilor emisiunii care va fi difuzată abia în primăvara anului viitor este legată de numele câștigătorilor. Cei patru finaliști America Express 2024 au plecat de acasă cu mentalitate de câștigători și iată că asta i-a ajutat să termine aventura pe un loc onorabil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Două dintre cele nouă echipe care au pornit în aventura America Express 2024 au dat dovadă de o rezistență mai mare, din toate punctele de vedere, și au ajuns până în finală. Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru), Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Ionuț Rusu și George Tănase, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș, jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov au plecat în America Latină, într-o aventură filmată în Columbia, Ecuador și Argentina.

3434

Echipele care au ajuns în finala America Express 2024. Alexia Eram – Aris Melkior Eram au reușit să ajungă în finală

UNICA.ro a aflat cine sunt cele două echipe care au ajuns în finala America Express 2024. Așadar, marea bătalie se va da între echipele Alexia Eram – Aris Melkior Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru.

Mario Fresh și-a văzut iubita câștigătoare la America Express și pare că nu s-a înșelat prea mult. Alexia Eram și fratele ei, Aris, au ajuns în marea finală America Express 2024, unde își va disputa marele premiu cu Laura Giurcanu – Sânziana Negru.

„Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc. Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut, iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare, că ne vom consolida și mai tare relația de frate & soră, că avem posibilitatea să experimentăm atât de multe lucruri, care sunt convinsă că ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ulterioară.

Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cât o să putem de mult. Sperăm să nu dezamăgim pe nimeni. O să fim noi, cu bune și rele, cu defecte și calități, ca orice om de 20 de ani', spunea Alexia Eram, pe rețelele de socializare, înainte să se avânte în luptă la America Express 2024.

Sânziana Negru și Laura Giurcanu, finaliști la America Express 2024

Sânziana Negru, una dintre finalistele America Express 2024, a intrat în concurs cu gândul că cei trei ani de când face terapie o vor ajuta foarte mult. Vedeta avea convingerea că are toate șansele să trăiască momentul ei de glorie și pare că așa s-a și întâmplat, conform informațiilor obținute de UNICA.ro.

„Sper ca ultimii trei ani de terapie să mă fi crescut suficient încât această experiență să vină în așa fel încât să mă pot să mă bucur de tot ce trăiesc în ea, să nu iau problemele în serios, să pot să râd cu Laura de absolut tot ce ne oferă genul ăsta de experiență.

Sunt foarte bucuroasă, sunt extrem de recunoscătoare că eu și Laura putem să trăim treaba asta împreună. Cred că „împreună' este cuvântul cheie din această experiență', preciza Sânziana Negru pe Instagram, înainte să plece în aventura America Express.

Laura Giurcanu s-a întors la timp pentru un eveniment important din viața ei, nunta surorii mai mari, Bianca. Până acum, Sânziana Negru și Laura Giurcanu – echipa care a ajuns în finala America Express 2024 – nu și-au împărtășit opinia despre competiție.

Citește și: Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare despre relația cu Tania Budi: „A fost mereu în viața mea, o iubesc enorm’. Se cunosc de 30 de ani

Citește și: Cătălin Bordea suferă după divorț, dar este optimist: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă…'

Citește și: „A murit o fată, iar eu eram fără permis…' Iulian Clonț de la Insula iubirii a provocat un accident mortal și a îndoliat o familie

Citește și: Imagini de la nunta cuplului Cristina Rancov – Iulian Clonț de la Insula Iubirii. Sunt căsătoriți de 10 ani: „La cererea publicului…'

Câți bani câștigă vedetele la America Express 2024

Pe lângă premiul cel mare pentru echipa care câștigă duelul final la America Express, concurenții primesc bani și pentru participare, astfel că fiecare vedetă strânge o anumită sumă, în funcție de cât rezistă în competiție, chiar dacă nu câștigă marele premiu.

Timp de zece săptămâni, cele nouă perechi s-au luptat pentru premiul cel mare de 30.000 euro, fiind nevoiți să facă autostopul, să își găsească locuri de cazare în fiecare noapte în rândul localnicilor și să treacă prin probe dure, care le-au testat la maximum răbdarea.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, au câștigat nu mai puțin de 2500 euro/ediție. Fiecare! O ediție de America Express, adică un episod, se filmează în trei zile. Astfel, și dacă vor fi eliminați după prima etapă, ei vor pleca acasă cu câte 10.000 euro, potrivit Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, au făcut echipă în cel de-al doilea sezon al reality show-ului Asia Express. Deși nu a rezistat prea mult timp în competiție, Bianca Drăgușanu ar fi primit suma de 50.000 de euro.

Pe de altă parte, Iuliana Luciu ar fi câștigat 1.500 de euro pentru participarea ei la Asia Express, în sezonul în care a participat alături de Margherita din Clejani.

În cel mai recent sezon, Lidia Buble a făcut spectacol la Asia Express, alături de sora ei, Estera. Cântăreața a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână avansată în concurs.

Lora și Ghenu au ajuns destul de departe în cadrul competiției, artista fiind răsplătită cu o sumă de 3.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută pe Drumul Dragonului, în primul sezon Asia Express.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton