Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați

 Tudorache Simona
.

Asia Express a aliniat la start nouă perechi de vedete, dar și de această dată surprizele s-au ținut lanț, iar cei considerați favoriți au părăsit competiția printre primii. Probele complicate și condițiile grele de viață s-au spus cuvântul și câțiva concurenți au fost eliminați din concurs.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Printre perechile care ar fi ratat marele trofeu se numără cele formate de Adi Nartea cu Cosmin Vîjeu, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Victor Slav și iubita, dar și Carmen Negoița cu sora ei. Competiția continuă însă. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, concurenții vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte.

Anca-Turcasiu-si-Andreea-SamsonAnca-Turcasiu-si-Andreea-Samson

Echipele care au părăsit competiția Asia Express

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au pierdut cursa și au fost eliminați, conform surselor Cancan.ro. De asemenea, echipa formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu a fost prima care a revenit în România. Conform surselor, la fel s-a întâmplat și cu Victor Slav și iubita lui, Selina, dar și cu echipa formată din Carmen Negoiță și sora sa.

După câte se pare, una dintre perechile cu șanse reale la trofeu este cea a comedianților Ioana State și Mane Voicu. Rămâne, însă, de văzut cine se va întoarce cu marele premiu acasă.

Adi Nartea vedea în competița Asia Express o provocare

Adi Nartea percepea această experiență ca pe ceva unic în viață. „Participarea la Asia Express e pentru mine o provocare pe care mi-am dorit-o de mult timp. Voiam ca oamenii să cunoască și alt Adrian. Îmi plac la nebunie genul asta de concursuri și mai ales aventurile. Acum, că am acceptul şi susținerea fetelor mele de acasă, am zis că nu am cum să ratez această oportunitate. Eu nu am aşteptări, pentru că atunci când ai aşteptări, există riscul să fii dezamagit. Vreau doar să mă bucur, să îmi testez abilitățile și să bifez o experiență unică în viată alături de un bun prieten în care am incredere şi cu care râd la tot pasul. Abia aștept să fac primul pas pe Drumul Zeilor', mărturisea Adi Nartea.

Cosmin Vîjeu vedea în Asia Express cel mai puternic reality show

Cosmin Vîjeu se declara, de asemenea, fericit, că are un bilet în acest express. „Urmăresc emisiunea de mult timp. Mi-am dorit să ajung aici și iată-mă la linia de start. Asia Express este cel mai puternic reality show, iar pentru mine înseamnă emoție, aventură, suspans și cunoaștere, înseamnă descoperirea sinelui în raport cu ceilalți. Îmi place jocul și joaca, de asta sunt actor.

Dacă pe scenele teatrelor interpretez diferite personaje, vreau ca pe „marea scenă” din Asia Express să mă aduc pe mine, să mă redescopăr, să mă reinventez și să îmi depășesc limitele. Sunt curios și eu de cum voi acționa și reacționa în diferitele situații complet noi pentru mine. Am ocazia să îmi descopăr și mai bine partenerul de scenă, pe Adi, în care am încredere totală. Împreună vom reuși să străbatem drumul zeilor trecând peste diferitele provocări și obstacole. Abia aștept să îi cunosc pe ceilalți colegi de drum și … să începem competiția. Va fi ceva unic. Ne vedem pe Drumul Zeilor', spunea el.

Citește și: Ileana Lazariuc a împlinit 42 de ani și s-a sărbătorit alături de fiii ei. Cum arată acum nepoții lui Ion Țiriac

Citește și: Bianca Brad, mesaj pentru femei, după ce s-a vindecat de cancer: 'Să nu amâni mersul la control de frică, pentru că este cel mai mare dușman al tău și cel mai bun aliat al bolii. Deci, fără frică!'/ EXCLUSIV

Citește și: Mircea Badea, explicații după ce emisiunea lui, „În gura presei”, a fost scoasă din grila de programe Antena 3, pe 14 aprilie: „Atac ilegal și neprovocat”

Citește și: Cristina Cioran cere prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: „Sper să iasă bine. Fetița mea este…'. Astăzi s-a prezentat în fața instanței

Victor Slav și Selina au vrut să trăiască această aventură

Victor Slav și Selina au fost încântați atunci când au aflat că fac parte din acest show. „O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât și reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluăm frumos ( fizic şi psihic). Habar nu avem în ce ne-am băgat, dar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi.

Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap. Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine', spuneau ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton