Ed Sheeran și actorul Chris Hemsworth au luat cina la restaurantul unui fost concurent ”MasterChef”, după concertul din România: „L-am așteptat emoționați. A fost superb...”

 Calin Maria Bianca
.

Ed Sheeran și actorul Chris Hemsworth au făcut un spectacol de zile mari în fața celor peste 70.000 de oameni care au venit la Arena Națională special pentru ei. Distracția a fost în toi așa cum s-a putut vedea și pe rețelele de socializare, peste tot fiind numeroase momente de la marele concret, însă după ce și-au bucurat fanii, cei doi au surprins din nou. Mai precis, i-au făcut o surpriză de zile mari unui fost concurent 'MasterChef', mergând să ia masa la restaurantul său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ed Sheeran a susținut pentru a doua oară un concert în țara noastră, sâmbătă, 24 august, pe Arena Națională, iar surpriza serii a fost prezența pe scenă a lui Chris Hemsworth, un bun prieten de-ai artistului. Ei bine, după o astfel de seară nu puteau să nu își delecteze papilele gustative cu niște preparate culinare pe măsură. Nu au stat pe gânduri și au ales chiar restaurantul lui Alex Petricean, unul dintre finaliștii „MasterChef'.

46408745-174c-413b-84eb-37c39caa129d46408745-174c-413b-84eb-37c39caa129d

Citește și: Drama lui Ed Sheeran. A dormit doi ani în metroul londonez! Între timp, a ajuns atât de bogat că și-a cumpărat 27 de case cu bani gheață

Citește și: Rețeta de „Crispy fish Buritto' a lui Chef Ștefan Popescu. A creat-o special pentru Ed Sheeran

Citește și: Bogdan de la Ploiești a declarat public că are doi băieți, Franco și Tiago: „Este un moment emoționant pentru mine! Vreau să vă confirm că Franco e băiatul meu. Tiago este fratele lui' / Posta de multă vreme imagini cu ei pe Tik Tok

Citește și: Marina Dina are probleme cu banii după despărțirea de tatăl copiilor ei și a concediat și bona: „Sunt obișnuită la un anumit standard. Am avut și bonă, dar mă costa mai mult decât câștigam eu”

Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat cina la restaurantul unui fost concurent 'MasterChef', după concertul din România

Ed Sheeran și Chris Hemsworth și-au bucurat nespus de mult fanii din România, iar după ce au încheiat concertul au decis să nu părăsească România imediat. Zis și făcut! De la Arena Națională cei doi au mers la restaurantul lui Alex Petricean, unul dintre finaliștii celebrului concurs culinar MasterChef. Au fost tratați „ca la carte' și au mâncat mai multe preparate tradiționale, mai ales că nu au ajuns din întâmplare aici, ci artistul și-a dorit foarte mult să ia masa la restaurantul fostului finalist.

Alex Petricean a avut grijă să le ofere tot ceea ce avea mai bun

Atât Alex Petricean, cât și întreaga echipă au fost extrem de încântați de dorința artistului britanic și au așteptat cu mare nerăbdare acest moment. S-au pregătit așa cum se cuvine și s-au asigurat că îi gătesc cele mai bune preparate, pentru ca experiența să fie la fel de specială și pentru el. Mai mult, la final au făcut și o poză de grup, pe care fostul finalist de la MasterChef a postat-o imediat pe pagina restaurantului, povestind și cum au ajuns Ed Sheeran și prietenul său la locația lui.

„Acum ceva timp, am primit un mesaj surpinzator, cum ca Ed Sheeran si-ar dori foarte tare sa manance si ca de acolo de departe a aflat de Alex Petricean si nu pleaca din Romania pana nu ajunge la noi si nu incearca ceva gandit de el. Si uite asa, emotionati l-am asteptat sa incante Bucurestiul ca apoi sa il incantam si noi. I-au adus Romania noastra mai aproape si in farfurie. A fost superb si multumim! P.S da e si Chris Hemsworth in poza', este postarea făcută pe contul de Instagram al localului.

Ed Sheeran a explicat cum a ajuns Chris Hemsworth să urce pe scena din România alături de el

Fără doar și poate, surpriza serii la concertul lui Ed Sheeran a fost nimeni altul decât Chris Hemsworth. Mulți s-au bucurat să-l vadă, însă totodată s-au și întrebat în ce cirscumstanțe a ajuns să urce pe scena din România. Ei bine, la finalul concertului, Ed Sheeran a postat o filmare, pe contul său de Instagram, în care apare alături de Chris Hemsworth și explică cum a ajuns actorul să cânte la tobe, tocmai la concertul său.

​Din declarațiile lui, actorul a început un nou proiect, care are la bază învățarea unui nou instrument, astfel că după ce a învățat să cânte la tobe în doar două luni, a decis să vină la concertul pe care Ed Sheeran l-a susținut în România, spre bucuria tuturor.

„În decembrie, Chris m-a sunat și mi-a spus că face un documentar despre sănătate cognitivă și despre beneficiile învățării unui instrument nou. A venit să mă viziteze și o să urce pe scenă să cânte la tobe în fața a 70.000 de oameni', a spus Ed Sheeran.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton