Artistul El Taiger a murit la o săptămână după ce a fost împuşcat în cap: "Odihneşte-te în pace, războinic neobosit". Muzicianul cubanez avea doar 37 de ani

.

Muzicianul cubanez cunoscut sub numele de scenă El Taiger a murit la 37 de ani, într-un spital din Miami, la o săptămână după ce a fost împuşcat în cap. Pe numele său real Jose Manuel Carbajal Zaldivar, artistul era spitalizat la Miami din 3 octombrie, după ce poliţia l-a găsit inconştient în maşina sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

El Taiger era un artist foarte popular, care propunea un stil ce îmbina ritmurile reggaeton cu muzica tradiţională cubaneză, cunoscut pentru piese precum La Historia, Papelito sau Habla Matador. Anunțul morții artistului a fost făcut de familia sa.

403143813_366195355794142_6635019189764113861_n403143813_366195355794142_6635019189764113861_n

El Taiger a murit la 37 de ani, la o săptămână după ce a fost împuşcat în cap

El Taiger era spitalizat la Miami din 3 octombrie, după ce poliţia l-a găsit inconştient în maşina sa, împușcat în cap. Familia și fanii au sperat până la final că acesta va fi salvat, însă medicii nu au mai putut face nimic. O anchetă a fost deschisă pentru a elucida circumstanţele morţii sale.

Ne luăm adio de la una dintre cele mai cunoscute figuri ale genului urban, care nu a renunţat la originile sale cubaneze şi şi-a exprimat mereu dragostea pentru ţara sa”, conform unui comunicat publicat pe Facebook de Institutul cubanez de muzică.

Într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare familia artistului a mulţumit personalului medical şi celor care s-au rugat pentru El Taiger în ultimele sale zile de viaţă. „Ascultaţi-i muzica, dansaţi şi sărbătoriţi-i viaţa”, a îndemnat familia sa.

Legendara formaţie cubaneză Los Van Van a deplâns moartea artistului într-un mesaj postat pe Instagram, potrivit Observator: „Suntem profund întristaţi de moartea ta, dar suntem mândri că te-am cunoscut şi că am împărţit scena cu tine în mai multe ocazii. Odihneşte-te în pace, războinic neobosit”.

Citește și: Michaela Prosan, totul despre viața de mamă. De ce și-a ascuns sarcina, cu cine seamănă fiul ei și cine este tatăl lui: „Este o bucurie pentru toată familia. Nu cred că suntem primii părinți care… / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Iordăchioaie, amintiri cu regretatul Dan Spătaru: „Era fascinant! Un lucru am învățat și mi-a rămas. Îl practic de fiecare dată când…/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka recunoaște că soțul său, Cabral, e mai priceput decât ea la unele treburi casnice: „Calcă mai bine, l-aș pune de dimineață până seara. Nu vreau să se oftice femeile…’

Memoria lui El Taiger a fost cinstită și în Cuba

Joi seară, în estul Havanei, zeci de persoane s-au adunat într-un parc din cartierul Guanabacoa pentru a-şi lua la revedere de la El Taiger.

Într-o biserică veche oamenii au adus fotografii ale muzicianului şi au aprins lumânări, cântându-i melodiile în semn de omagiu.

„Suntem trişti, foarte trişti, dar cu toate acestea petrecem aşa cum şi-ar fi dorit. El spunea că-i plac petrecerile, bucuria”, a declarat pentru AFP Yuli Mauro, 30 de ani, o admiratoare a lui El Taiger, care dansa împreună cu fiul ei. „I-am aprins o lumânare ca să aibă lumină spre cer”, a adăugat ea.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton