Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 ai emisiunii Mireasa, s-au căsătorit religios. Imagini de la nuntă / Ela a pierdut o sarcină, anul trecut

.

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 ai emisiunii Mireasa, s-au căsătorit religios. Este vestea momentului pentru toți fanii Mireasa. Ela și Petrică au ajuns ieri în fața altarului și s-au cununat religios, având parte de o petrecere de nuntă superbă, desprinsă din povești. Deși sunt discreți cu viața lor personală, cei doi au împărtășit diferite momente prețioase de la cea mai frumoasă zi din viața lor cu cei care-i urmăresc în mediul online!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ela și Petrică de la Mireasa au devenit în mod oficial o familie ieri, fiind soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Cei doi au făcut nunta în Maramureș, avându-i alături pe Marian Pavel, fost concurent în sezonul 3, și pe iubita lui, Dana, drept nași. Nu au vrut o nuntă mică, ci una mare, cum se face în zona lor, astfel că imaginile vorbesc de la sine.

petrica-si-ela-mireasa-vor-deveni-parinti-1-1-1petrica-si-ela-mireasa-vor-deveni-parinti-1-1-1

Citește și: Ela, soția lui Petrică de la Mireasa, a pierdut sarcina: 'Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus'

Citește și: Petrică și Ela de la Mireasa au anulat nunta, după ce ea a pierdut sarcina: „A fost greu”

Citește și: Maria Constantin susține că l-a confruntat pe Marcel Toader în legătură cu banii sustrași de la Gabriela Cristea: „Îmi spunea că nu este nimic real. Ea s-a asociat în firmă și…' / Prezentatoarea TV, păgubită cu 1 milion de euro

Citește și: Antonia, reacție după ce i s-a reproșat că este „cea mai frumoasă”, dar are „buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”: „Se dau de gol grav cu frustrarea”

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 ai emisiunii Mireasa, s-au căsătorit religios

Ela și Petrică au făcut marele pas în relația lor, iar de data aceasta a fost cu noroc pentru cei îndrăgostiți, fiindcă au mai avut nunta programată și anul trecut, pe 29 iunie, dar au anulat totul după ce fosta concurenta a pierdut sarcina. Au reprogramat cununia religioasă pentru 4 iulie, așa că ieri au trăit la cote maxime cel mai frumos moment din viața lor de cuplu de până acum.

Nu, asta nu o spunem doar noi, ci și imaginile care nu au nevoie de vreo descriere. Fericirea se citește pe chipul celor doi miri, iar cel care a postat primele imagini este nimeni altul decât Marian Pavel, fost concurent în sezonul 3 la Mireasa, și totodată nașul lor. Într-un videoclip, apare alături de iubita lui, Dana, dar și alături de Petrică îmbrăcat în costum de mire.

Astăzi e zi o frumoasă de joi, așa că e nuntă la Maramureș, la Petrică și Ela, noi astăzi în calitate de nași (…) Zâmbește, Petrică. Zici că-i din revistă', a spus Marian Pavel, pe Instagram.

Petrică, emoționat până la lacrimi în ziua cea mare

Petrică și Ela trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, însă abia acum au ajuns în fața altarului, unde și-au jurat iubire pentru tot restul vieții. Vizibil emoționat, Petrică abia aștepta să își vadă femeia iubită, în rochie albă de mireasă, mai ales că nu știa ce model a ales și nici cum s-a pregătit pentru ziua cea mare.

Nu mai am răbdare, abia aștept să o văd, nu am văzut rochia (…) După dans, gata, începem cheful', a declarat Petrică.

Ela și Petrică au avut două perechi de nași

Ei bine, fiindcă a fost o nuntă mare, cum se practică în Maramureș, Ela și Petrică au avut două perechi de nași. Prima pereche este formată din Marian Pavel și iubita lui, Dana, iar a doua din Vasilică Ceterașu și partenera lui, Amalia. Având în vedere că Marian Pavel și iubita lui, Dana, nu sunt căsătoriți, nașii principali au fost chiar artiștii.

Casă de piatră finilor, să fie sănătoși și la anul să venim și la botez', a spus Vasilică Ceterașu, nașul celor doi.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton