Ela, soția lui Petrică de la Mireasa, a pierdut sarcina: ”Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus”

 Calin Maria Bianca
.

Ela, soția lui Petrică de la Mireasa, a pierdut sarcina. Este vestea momentului pentru toți cei care i-au susținut pe Ela și Petrică pe tot parcursul emisiunii! Dacă înaintea Sărbătorilor de iarnă s-au afișat amândoi cu zâmbetul pe buze și le împărtășeau fanilor vestea că vor fi părinți pentru prima dată, lucrurile au luat o altă întorsătură. Din nefericire, fosta concurentă a pierdut astăzi sarcina. Frumosul cuplu este devastat de durere! Iată ce a postat Ela pe contul ei de Instagram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ela și Petrică de la Mireasa anunțau în urmă cu doar câteva săptămâni faptul că relația lor a trecut la un alt nivel. Mai concret, vor fi părinți pentru prima dată. Din păcate însă, destinul a fost destul de crunt pentru ei, asta fiindcă minunea lor a plecat la Ceruri.

whatsapp-image-2023-01-06-at-17.37.56-1whatsapp-image-2023-01-06-at-17.37.56-1

Ela era însărcinată în aproape 3 luni. Frumosul cuplu aștepta cu nerăbdare să afle dacă va avea fetiță sau băiețel. Chiar atunci când erau pe punctul de a descoperi sexul copilului, fericirea celor doi s-a transformat în tristețe. În aceste momente, fosta concurentă de la Mireasa se află la spital, cu perfuzii la mână, încercând să treacă peste cea mai cumplită veste din viața ei.

Citește și: Cum au aflat Petrică și Ela de la Mireasa că vor fi părinți pentru prima dată:'Nu ne așteptam, ne-a luat prin surprindere'

Citește și: Petrică și Ela de la Mireasa vor deveni părinți:”Dumnezeu ne-a răsplătit”. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete și se mândrește cu asta:”Și mâine aș face la fel”

Citește și: Cine este cel mai bogat român în anul 2022.Ion Țiriac este pe locul doi în clasament

Ela, soția lui Petrică de la Mireasa, a pierdut sarcina

Astăzi a fost o zi cruntă pentru Ela și Petrică. Din motive necunoscute încă, fosta concurentă de la Mireasa a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Din nefericire, se pare că a fost mult prea târziu, astfel cadrele medicale nu au mai putut salva bebelușul din pântecele ei. Cu mare tristețe și inima distrusă de durere, soția lui Petrică a făcut publică vestea tulburătoare.

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus…O să te port mereu în suflet și în gând', a scris Ela, într-o postare distribuită pe Instagram.

Fanii i-au trimis numeroase mesaje de susținere

Ela și Petrică de la Mireasa se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online. Erau destul de activi și își țineau fanii la curent cu orice noutate, astfel că nu au putut ascunde acest lucru de ei. Șocați de vestea pe care au primit-o, foarte mulți dintre ei au fost solidari cu cei doi fosți concurenți de la Mireasa. Au primit numeroase mesaje de susținere, însă durere nu se poate șterge atât de ușor, ci doar cu trecerea timpului.

Ela și Petrică își doreau foarte mult să devină părinți

Ela și Petrică și-au dorit mult să își ducă relația la un alt nivel. Încă de când se aflau în Casa Mireasa, Ela îi spunea lui Petrică că ea este cea care o să-l facă tată pentru prima dată în viață. Cu toate acestea, cei doi nu au lucrat la aducerea pe lume a unui copil, însă minunea s-a produs când se așteptau mai puțin. Din nefericire însă, a durat prea puțin!

Acum un an ne-am jurat iubire eternă. Doar visam la ceea ce am reușit să realizăm împreună. Dumnezeu ne-a răsplatit cu cea mai mare binecuvântare de pe pământ, aceea de a fi părinți! Vă iubesc enorm, comorile mele!', au scris cei doi pe Instagram înainte de Crăciun.

Nu a mai trecut mult de când au dat marea veste și cei doi au oferit și primele lor declarații despre minunea din viața lor.

'Nu ne așteptam să fim părinți, ne doream foarte mult, dar nu ne așteptam așa repede, ne-a luat și pe noi prin surprindere. Nu neapărat am lucrat în sensul ăsta, dar nici n-am negat sau nu am vrut. Sarcina decurge foarte bine, noi am primit vestea acum o lună și ceva. Atunci am fost plecați în vacanță prin Brașov, era ziua Elei, și era perioada aceea a lunii și a întârziat să apară, iar după Ela a făcut un test și nu se aștepta să iasă pozitiv', a mărturisit fostul concurent al sezonului 4 Mireasa, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton