Ele sunt vedete care nu au făcut publice imagini cu copiii lor

 Adina Vilcea
.

Ce au în comun Simona Gherghe, Andreea Bălan, Mădălina Ghenea și Cătălina Grama? Niciuna dintre acestea nu a publicat fotografii cu nou-născuții lor.

Fetița Mădălinei Ghenea s-a născut în mare secret la început de aprilie. Modelul a ținut secretă sarcina până în ultimul trimestru, atunci când a pozat pentru o altă revistă. Zilele acestea s-au împlint trei luni de când micuța a venit pe lume, însă Mădălina nu a publicat până acum nici o imagine cu aceasta.

Fiica Simonei Gherghe, Ana – Georgia, a împlinit de curând o lună, motiv pentru care prezentatoarea de televiziune a publicat o imagine cu aceasta. Totuși, nu a vrut să-i dezvăluie chipul, așa că a fotografiat-o cu spatele.

Citește și:

Gabriela Firea, atunci și acum… Când arăta mai bine? 

Un nou început pentru Dana Rogoz 

Zora, fiica Cătălinei Grama și a lui Paul Ipate a venit pe lume în urmă cu șașe luni, iar actrița a publicat până acum mai multe fotografii cu acesta, însă niciuna în care să i se vadă fața.

Fiica Andreei Bălan mai are câteva luni și face un an, dar misterul în ceea ce privește înfățișarea sa continuă.  Artista nu a publicat fotografii în care micuța ei să se vadă complet, ci doar detalii cu mânuțele ei. Totuși, în ultima fotografie publicată de George, soțul Andreei, se poate vedea cum Ella zâmbește în timp ce stă în cărucior, iar alături îi are pe Jack și Billy, câinii familiei.

Sursă foto: Facebook

Citește și:

Mihaela Rădulescu, femme-fatale pentru Victor Slav? Ce spune prezentatorul despre „diva de Monaco”? 

Ce costum de baie te avantajează în funcție de siluetă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton