Elena Băsescu a ajuns la spital din cauza unui accident la călărie. A fost filmată în scaun cu rotile

 Radulescu Ruxandra
.

Elena Băsescu a ajuns, de urgență, la spital, în scaun cu rotile. Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a ajuns recent pe mâna medicilor, din cauza unui accident de echitație. Elena Băsescu a căzut de pe cal și a fost transportată la spital, unde medicii au pus-o într-un scaun cu rotile, pentru mai multe investigații. Iată cum se simte acum Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Băsescu a ajuns la spital din cauza unui accident la călărie. Momente de panică pentru familia Băsescu, după ce mezina familiei, Elena Băsescu a fost implicată într-un accident, care a necesitat intervenția medicilor. Elena Băsescu este foarte pasionată de echitație, însă, duminică, 14 mai, aceasta a trecut printr-o speritură, când a căzut de pe șa și s-a izbit puternic de pământ. Deși, inițial credea că nu este foarte grav, durerile au convins-o să meargă la spital, unde a fost surprinsă de reporterii CanCan, la secția de internări, într-un scaun cu rotile. Iată mai multe detalii despre cum se simte Elena Băsescu!

Plenary Session in Strasbourg – Week 16 – 2012Plenary Session in Strasbourg – Week 16 – 2012

Elena Băsescu a ajuns la spital din cauza unui accident la călărie

Elena Băsescu a suferit un accident de achitație, destul de grav, și a avut nevoie să meargă la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Mezina fostului președinte al României a căzut de pe cal și s-a lovit, astfel încât a mers direct la un spital privat, unde medicii i-au oferit îngrijiri imediate. Elena Băsescu a fost surprinsă într-un scaun cu rotile de către fotoreporterii CANCAN. semn că nu era în cea mai bună formă. Fiica președintelui a necesitat un set de investigații amănunțite. Momentan nu se știe dacă Elena Băsescu a petrecut noaptea în spital, notează CANCAN. Puteți vedea AICI, imagini cu Elena Băsescu la spital.

Citește și: Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei: „Mamă mândră!’

Citește și: Cum arată Elena Băsescu, după trei nașteri.La 42 de ani, a slăbit spectaculos și are o siluetă de invidiat

Citește și: Marea iubire a Irinei-Margareta Nistor a fost un bărbat însurat: „În scenariul vieții mele s-a strecurat și…”

Elena Băsescu lucrează în presă

Elena Băsescu, în vârstă de 42 de ani, activează mai nou în presă, într-o redacție de știri de actualitate.

Sursele arată că Elena Băsescu este angajată la Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sîrbu. Fiica lui Traian Băsescu ar fi început noul job chiar la începutul acestui an, după ce a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Cum își educă Elena Băsescu copiii

Elena Băsescu a demonstrat nu o dată, ci de nenumărate ori, că este o mamă cu adevărat devotată. Fosta europarlamentară are mare grijă de ceii trei copii ai ei, două fetițe și un băiat, și nu ezită să investească cât de mult poate în educația lor. Fiica lui Traian Băsescu nu doar că merge cu ei la echitație și schi, ci și la caiac. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar ea a demonstrat prin ipostazele în care se fotografiază alături de copiii ei.

FOTO: CANCAN / FACEBOOK

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton