Elena Chiriac și Augustin Viziru au rupt legătura după Ferma, deși s-au înțeles să împartă premiul: „Simt că am pierdut un prieten. E dureros când...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În 2020, Elena Chiriac și Augustin Viziru au fost concurenți la Ferma, de la PRO TV. În timpul show-ului, aceștia au legat o frumoasă relație de prietenie. Deși a pierdut în fața lui, tânăra s-a bucurat din toată inima pentru el. Au ridicat împreună trofeul și chiar au stabilit că vor împărți premiul, jumate-jumate. Se pare însă că lucrurile s-au schimbat între timp, iar legătura dintre ei s-a rupt. Iată ce ne-a declarat fosta concurentă de la Survivor despre acest subiect!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultimul episod din „Survivor, am avut o senzație de deja-vu, și mă refer la „Ferma, competiție în care ai ajuns, de asemenea, în finală, alături de Augustin Viziru. Aveai doar 18 ani când ai trăit prima mare dezamăgire… Totuși, atunci declarați că ați avut o înțelegere amândoi să împărțiți banii. S-a întâmplat asta în cele din urmă?

Diferența este că în „Fermă nu mă simțeam atât de singură. Pentru mine, faptul că a câștigat Augustin a fost o fericire. M-am bucurat pentru el poate mai mult decât m-aș fi bucurat pentru mine. Odată cu victoria lui, am simțit că am câștigat si eu. Am ridicat trofeul împreună și ne-am declarat învingători. Lucrurile s-au schimbat de atunci. Într-adevăr, aveam înțelegerea de a împărți premiul jumătate-jumătate.

elena-chiriac-augustin-viziru-1elena-chiriac-augustin-viziru-1

Citește și: Elena Chiriac, despre certurile cu Andreea Tonciu și Marian Drăgulescu de la Survivor:„Asta mă face să reacționez pe măsură' / EXCLUSIV

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac:„Vorbim, ne scriem, suntem…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Adela Popescu propunerile pentru noi proiecte:„Nu mai pot acum'

Citește și: Cum a aflat Georgiana Lobonț că va fi naşa lui Armin Nicoară, cu doar o zi înainte de nuntă:„Nu știu cum le-a putut trece așa ceva prin minte'

Elena Chiriac și Augustin Viziru au rupt legătura după Ferma, deși s-au înțeles să împartă premiul

Știu că te-ai înțeles bine cu Augustin pe toată perioada competiției și că ți-a fost confident. Ce relație există între voi acum? Ați mai ținut legătura?

Din păcate, legătura s-a rupt. Diferențele din viața de acasă ne-au împărțit drumurile, el are probabil alte priorități. Am crezut că mă va susține la „Survivor sau că mă va felicita pentru parcursul meu. A ales să nu o facă, nu știu exact de ce. Poate că el vede lucrurile altfel decât mine în situația asta. Simt că am pierdut un prieten. E dureros când așteptările tale nu se îndeplinesc. Și, deși cunosc teoria că nu este bine să ai așteptări, câteodată mai clachez și eu.

„Sunt șanse mari să mă mai întâlniți într-un reality show'

Ce se află pe lista ta de to-do în viitorul apropiat? Sunt șanse să te mai vedem în vreun show plin de adrenalină?

Sunt șanse mari să mă mai întâlniți într-un reality show. Nu mă satur niciodată, sunt tânără și dependentă de adrenalină. Nu mă las până nu iau o dată locul 1, poate că a treia oară e cu noroc. Nu-mi place să-mi dezvălui dorințele până nu se îndeplinesc. Când va fi un proiect mare, veți afla când se va anunța oficial, până atunci sunt activă zilnic pe rețelele de socializare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PRO TV, Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton