Elena Chiriac de la Survivor, defavorizată de pe urma frumuseții: „De multe ori, eram taxată de profesori pe tema asta” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Pe lângă faptul că e foarte talentată, Elena Chiriac a fost înzestrată și cu o frumusețe ieșită din comun. Din păcate, aspectul ei nu i-a adus doar beneficii, ci și dezavantaje. Faimoasa de la Survivor România 2022 s-a confruntat de multe ori, mai ales în școală, cu diferite prejudecăți. Vedeta ne-a povestit că mulți, inclusiv profesori, au făcut-o să se simtă „victima' stereotipului „a fi frumoasă este același lucru cu a fi proastă'. Iată cum a învățat șatena să-și păstreze fruntea sus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elena, știu că ți se spune asta mereu, îți zic și eu: ești foarte frumoasă! Și acum te întreb direct… A fost frumusețea, pentru tine, un avantaj sau ai avut și de pierdut?

Mulțumesc foarte mult! Frumusețea vine cu beneficii, dar nu este suficientă pentru a reprezenta un avantaj. Este nevoie de multe altele, printre care bun-simț, inteligență, educație sau respect. Acestea, combinate, pot constitui un avantaj. Cred că am avut și de pierdut, într-adevăr. Un exemplu de situație în care am fost defavorizată am întâlnit în sistemul de învățământ din România. De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta. Nu știu exact de ce, dar stereotipul „a fi frumoasă este același lucru cu a fi proastă s-a regăsit în gândirea majorității profesorilor din România. Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul.

elena-chiriac-interviu-frumusete-1-2elena-chiriac-interviu-frumusete-1-2

Citește și: De ce s-a mutat Elena Chiriac de la Survivor în Londra, cu mama ei:„Nu ne-a fost ușor'. Adevărul despre relația cu tatăl ei / EXCLUSIV

Citește și: Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor.Imagini incendiare cu Faimoasele

Citește și: Cum și-a sărbătorit Radu, fiul lui Ștefan Bănică, ziua de naștere.Selly a fost invitat

Citește și: Cum s-au afișat Loredana și Adrian Minune pe rețelele de socializare.Fotografia a stârnit multe reacții

Elena Chiriac de la Survivor, defavorizată de pe urma frumuseții

M-am referit la meseria ta, când am pus întrebarea de mai sus. Ești multiplă campioană la Taekwondo, un sport cunoscut mai degrabă în rândul bărbaților… Cât de greu ți-a fost să faci performanță? Te-ai lovit și de prejudecăți?

Lumea m-a respectat pentru performanțele mele. Și dacă ar fi existat prejudecăți, nu mă puteau afecta cât timp știam că sunt cea mai bună în ceea ce fac. Oamenii au apreciat întotdeanua curajul și devotamentul meu.

Elena Chiriac de la Survivor, despre cariera ei în sport și actorie

Știm cu toții episodul în care ai pus pe fugă mai mulți băieți care agresau un câine… Au mai fost și alte dăți când te-ai folosit de forța fizică pentru a te apăra sau pentru a apăra pe cineva lipsit de apărare?

Taekwondo-ul înseamnă disciplină, unde violența fizică nu este susținută. Am fost conștientă de abilitățile mele în arte marțiale și am încercat să evit pe cât posibil orice conflict fizic, pentru a nu răni. Am intervenit de multe ori pentru a apăra persoane lipsite de apărare, dar nu a fost nevoie de forță fizică pentru asta.

Ai lucrat ca model, ai făcut și cursuri de actorie. Citisem la un moment dat că ai fi vrut să publici și o carte. Spune-ne tu mai bine dacă ai mai avut proiecte în actorie și ce s-a întâmplat cu această carte…

Modellingul a făcut parte din viața mea pentru scurt timp, cât să mă ajute să îmi înțeleg exact chemarea, și anume actoria. După ce am terminat colegiul de actorie în Londra, am făcut o scurtă pauză. Asta nu schimbă nimic, după „Survivor mă voi întoarce la pasiunea mea. Actoria este o parte din mine, o am în suflet. Indiferent de vârstă, locație sau moment, știu că mă voi putea întoarce oricând la asta.

Sursă foto: Instagram, Banu Ștefan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton