Cum și-a sărbătorit Elena Gheorghe mama pe scena Sălii Palatului: ”A învățat să cânte, a învățat să vorbească armânește de dragul...” Momentul a emoționat 5 mii de oameni / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Gheorghe și-a serbat mama pe scena Sălii Palatului. Prima invitată a cântăreței în cadrul spectacolului 'Armana mea' a fost nimeni alta decât cea care i-a dat viață, Mărioara Man Gheorghe, pe care serbat-o pentru ziua ei de naștere, din 22 mai. Mai mult decât atât, spectacolul a avut loc chiar de ziua de nume a Elenei. Cântăreața a primit flori și urări de ziua ei, și a declarat că este cea mai frumoasă onomastică din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe și-a serbat mama pe scena Sălii Palatului. Artista a îmbrăcat mai multe ținute superbe și a făcut un show de zile mari. Evenimentul a avut loc duminică, de ziua onomastică a cântăreței, iar astăzi, 22 mai, este ziua de naștere a mamei solistei.

20230521_20193120230521_201931

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Elena Gheorghe și cum se simte acum: „Două săptămâni nu m-am putut da jos din pat. A fost greu și dureros' / EXCLUSIV

Citește și: Elena Gheorghe, mesaj pentru Ilinca Vandici, după ce a anunțat că divorțează: „Sunt sigura că…

Citește și: Ce dietă ține Teo Trandafir, după ce a slăbit peste 60 de kilograme: „Este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost Adelina Pestrițu cerută în căsătorie de Virgil Șteblea și ce amintiri au de la nuntă: „Purtam o rochie de 13 kg, mi-a făcut răni pe umeri'. Cum l-a anunțat că e gravidă cu Zeny / EXCLUSIV

Elena Gheorghe și-a serbat mama pe scena Sălii Palatului. Artista a îmbrăcat mai multe ținute uluitoare și a făcut un show de zile mari

Elena Gheorghe și-a serbat ziua onomastică pe scena de la Sala Palatului, unde a susținut un spectacol de zile mari duminică, de Sfinții Constantin și Elena. Cântăreața a schimbat mai multe vestimentații, toate la fel de spectaculoase, iar prima invitată a ei a fost chiar mama, Mărioara Man Gheorghe, care pe 22 mai își serbează ziua de naștere.

'Prima poveste de dragoste nu mi-a fost citită, ci am văzut-o la părinți mei, mama ardeleancă, tata machidon; o combinație interzisă, cel puțin în ochii bunicilor mei aromâni, care trebuiau să ducă neamul mai departe. Au trecut prin multe încercări mai departe, dar dragostea adevărată învinge, mai devreme sau mai târziu. A învățat să cânte, a învățat să vorbească armânește, de dragul tatălui meu. A vrut să fie acceptată de către bunicii mei.

Dragii mei, prima invitată este omul care mi-a dat viață, este omul care mi-a îndrumat pașii către muzică, omul de la care am învățat să doinesc ardelenește, dar să fiu iute și ambițioasă, când îmi doresc ceva. Vreau și eu multe aplauze pentru mama mea, Mărioara Man Gheorghe', a spus Elena Gheorghe pe scena de la Sala Palatului, unde a susținut un concert chiar de ziua ei onomastică. Vedeta i-a dăruit mamei un coș imens cu flori.

Elena Gheorghe și-a sărutat soțul pe scenă

Elena Gheorghe i-a mulțumit și soțului ei, Cornel Ene, alături de care 'am construit o familie și o carieră'. Cei doi s-au sărutat pe scenă, în fața spectatorilor. Printre invitații artistei s-au mai numărat: Eugenia Nicolae, Nikos Papadopoulos sau Nicole Cherry.

Cel mai emoționant moment a fost atunci când toți spectatorii i-au cântat artistei 'La mulți ani!'. 'Mi-au dat lacrimile. Voi vreți să nu mai pot cânta?', le-a spus Elena, printre lacrimi, spectatorilor ei. 'Este cea mai frumoasă onomastică a mea. O voi ține minte toată viața mea', le-a mai spus Elena Gheorghe spectatorilor, care au umplut până la refuz Sala Palatului din București.

Cântăreața a subliniat că ea a primit la naștere numele bunicii din partea tatălui ei, așa cum se obișnuiește la aromâni.

Elena Gheorghe a avut probleme de sănătate

Elena Gheorghe s-a confruntat cu probleme de sănătate la nivelul coloanei cervicale. Timp de două săptămâni, cântăreața nici măcar nu s-a putut da jos din pat. A reușit însă să se vindece cu fizioterapie, acupunctură, odihnă și autocontrol.

'Oboseala și stresul acumulate în urma activității intense pe care am avut-o în 2022 și-au spus cuvântul… Am avut o perioadă de două săptămâni când nu m-am putut da jos din pat din cauza unor probleme cu coloana cervicală. A fost greu și dureros, dar cu fizioterapie, acupunctură, odihnă și autocontrol am reușit să-mi revin. Acum sunt bine.', a declarat pentru viva, în urmă cu ceva timp, artista.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton