Elena Gheorghe suferă de hernie cervicală: "M-a ținut la pat două săptămâni. Mulți medici mi-au spus că trebuie să mă operez". Ce tratament face acum

 Dumba Gabriela
.

Elena Gheorghe a trecut prin grave probleme de sănătate în ultima perioadă, care au ținut-o la pat timp de două săptămâni. Cântăreața spune că a avut parte de medici foarte buni, care au pus-o pe picioare în cele din urmă, însă nu a scăpat total de problemele de sănătate. Elena Gheorghe se simte mai bine acum și a dezvăluit cum a reușit să se recupereze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe susține că problema de sănătate pe care o are nu se poate rezolva, însă încearcă să o țină sub control. Cântăreața a adăugat că medicii i-au spus atunci că singura soluție pentru ea este să se opereze, ceea ce însemna că nu mai putea să își susțină concertele pe care le avea programate pentru acest an.

366263631_913320490150481_4476768780511350852_n366263631_913320490150481_4476768780511350852_n

Elena Gheorghe suferă de hernie cervicală

Elena Gheorghe a traversat o perioadă dificilă la începutul acestui an, însă a ales să vorbească despre acest subiect abia acum. Cântăreața a precizat că, la acea vreme, a primit un diagnostic neplăcut, medicii spunându-i că suferă de hernie cervicală, fiind nevoie de operație.

'Am o hernie cervicală și m-a cam ținut la pat două săptămâni. A fost destul de urâtă, am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat și că nu voi mai putea să mai fac turneul și tot ce îmi propusesem pentru 2023, iar atunci când îți dai seama că te trezești din pat efectiv și ți se spune acest lucru, tu făcând niște eforturi și niste planuri în acea direcție, nu-ți vine să crezi, ești cumva șocat', a spus Elena Gheorghe pentru Spynews.ro.

Elena Gheorghe susține că a avut parte de cei mai buni medici și într-un timp scurt a reușit să se pună pe picioare, însă problema de sănătate nu s-a rezolvat, doar e ținută sub control.

'Am avut mare, mare noroc să cad pe niște mâini bune și mi-am revenit în timp record și am reușit să duc totul la bun sfârșit. Desigur, aceste probleme nu se pot rezolva, dar le țin sub control. Nu iau tratament, fac acupunctură, exerciții și le țin astfel așa sub control și momentan sunt foarte bine', a mai zis Elena Gheorghe.

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:Când ajung prin piață, iau mai ieftin/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Brad, despre relația cu Ștefan Bănică Jr:„M-a prins flama, când l-am văzut

Elena Gheorghe a avut dureri cumplite din cauza herniei cervicale

Într-un interviu pentru Viva!, acordat în urmă cu câteva luni, Elena Gheorghe spunea că oboseala și stresul și-au spus cuvântul în cazul său, iar durerile au fost cumplite.

Cu toate acestea, vedeta se simte acum mult mai bine și s-a recuperat prin multă odihnă, fizioterapie și acupunctură. Astfel, Elena i-a asigurat pe fani că este într-o formă mult mai bună.

Da, așa este. Oboseala și stresul acumulate în urma activității intense pe care am avut-o în 2022 și-au spus cuvântul… Am avut o perioadă de două săptămâni când nu m-am putut da jos din pat din cauza unor probleme cu coloana cervicală. A fost greu și dureros, dar cu fizioterapie, acupunctură, odihnă și autocontrol am reușit să-mi revin. Acum sunt bine!”, a spus Elena Gheorghe pentru revista Viva!.

Cântăreața a glumit atunci și a spus că acum este mai blândă cu ea: „E mult spus regret, însă mi-ar fi plăcut să nu fi fost atât de dură cu mine, dar acum m-am dat pe brazdă”.

Elena Gheorghe ne mai spunea atunci că a preferat să-și țină mereu problemele ascunse și să arate fanilor o imagine pozitivă, mai ales că ea este o fire optimistă care se concentrează pe partea plină a paharului.

Da, ca orice om am avut momente atât plăcute, cât și neplăcute care mi-au marcat viața. Cu timpul, am înțeles că atât cele bune, cât și cele grele m-au ajutat să fiu cine sunt astăzi și fiecare experiență, chiar și dureroasă, a fost o lecție din care am avut de învățat. Oamenii nu-mi știu greutățile, nu știu, de fapt, mai nimic despre mine din perspectiva asta, pentru că nu am expus partea asta a vieții mele decât prin cântece uneori.

Sunt o fire pozitivă, îmi place să văd partea plină a paharului și să-mi canalizez energia, gândurile pe ce am, pe tot ce înseamnă iubire și sunt recunoscătoare pentru fiecare lucru care mi-a fost dat să-l trăiesc. Cel mai important sfat a fost să să-mi las loc de „bună ziua! peste tot pe unde merg și să fiu perseverentă atunci când îmi doresc cu adevărat ceva, pentru că doar așa poți reuși.„, a mai spus cântăreața.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton