Elena Gheorghe va fi jurat în emisiunea Vedeta familiei, de la TVR 1. Detalii de culise: „Vor fi răsturnări de situaţii și...”

 Dumba Gabriela
.

Elena Gheorghe va fi jurat în emisiunea Vedeta familiei, de la TVR 1. Alături de Matilda Pascal Cojocăriţa şi de Radu Ştefan Bănică, Elena Gheorghe are dificila misiune de a departaja micuţii artişti care urcă pe scena emisiunii. Cântăreața este foarte fericită să lucreze cu copii talentați, mai ales că și ea are acasă două vedete ale familiei, respectiv copiii ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe va fi jurat în emisiunea Vedeta familiei, de la TVR 1. Elena Gheorghe a acceptat cu drag să fie jurat în emisiunea Vedeta familiei, de la TVR 1, mai ales că ea însăși a fost o vedetă a familiei, atunci când era mică. Pentru cântăreață este o mare bucurie să lucreze cu copiii și spune că emisiunea nu este lipsită de momente emoționante, care vor smulge lacrimile telespectatorilor.

florina-constantinescu-si-laurentiu-niculescu-prezentatori-vedeta-familiei-la-tvr-1_95002900florina-constantinescu-si-laurentiu-niculescu-prezentatori-vedeta-familiei-la-tvr-1_95002900

Elena Gheorghe va fi jurat în emisiunea Vedeta familiei, de la TVR 1

Din 18 martie, emisiunea Vedeta familiei, în care protagonişti sunt copii între 5 şi 11 ani care vin să arate că talentul se moşteneşte, a revenit cu al doilea sezon la TVR 1. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la ora 9.30, copiii fac un spectacol efervescent.

Elena Gheorghe spune că vor fi răsturnări de situații la Vedeta familiei și nu vor lipsi momentele emoționante, dar și cele pline de umor.

Sezonul acesta este cu multe surprize, vor fi răsturnări de situaţii şi decizii atipice, pe care le-am luat chiar în timpul fimărilor. Vor fi momente când vă vor da lacrimile, dar şi situaţii când veţi râde ca la stand-up„, a dezvăluit Elena Gheorghe pentru libertatea.ro.

Sunt foarte diferiţi şi asta e frumuseţea. Fiecare aduce ceva special. Unii sunt foarte vorbăreţi, dezinvolţi, relaxaţi, alţii – timizi, foarte sensibili. Când vine vorba de cântat, apar surprizele: câteodată, cei timizi sunt mult mai buni decât cei dezinvolţi„, mai spune Elena Gheorghe.

Citește și: De ce fuge Ana Morodan de căsătorie. A avut un iubit timp de 8 ani, de care s-a despărțit acum un an

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan și Jean Gavril când au dormit împreună la America Express 2023: „Ce am făcut în seara aia…'

Citește și: Cine este iubitul Ralukăi. Bărbatul e cu 20 de ani mai mare decât ea: „Întotdeauna am tins către cei care sunt mai în vârstă’

Elena Gheorghe spune că și ea ar fi concurat la Vedeta familiei, dacă exista această emisiune atunci când era copil.

Mi se pare o oportunitate extraordinară pentru un copil talentat. Experienţa e minunată, atât pentru el, ca viitor artist, căci se obişnuieşte cu emoţiile, cu publicul, cu camerele de filmat, dar şi pentru părinţi, care au ocazia să cânte pe aceeaşi scenă şi să creeze o amintire de neuitat„, a mai spus cântăreața.

Ce spun ceilalți jurați de la Vedeta familiei

Întrebat ce îi place cel mai mult la rolul de jurat la „Vedeta familiei', dar şi ce e cel mai greu în această poziţie, Radu Ştefan Bănică punctează:

„Din experienţă ştiu cum este să stai în faţa unui public, juriu sau a camerei de filmat, iar copiii noştri fac asta pentru prima oară, probabil. Ca jurat, datoria mea este să îi îndrum spre ce consider eu că este bine pentru ei şi să îi încurajez, unde este cazul.

Este o poziție grea, mai ales pentru că lucrăm cu pici. E cel mai important să încurajezi copilul în ceea ce își dorește şi poate, dar, în același timp, trebuie să fim şi realiști'.

Interpreta Matilda Pascal-Cojocăriţa, de asemenea jurat al show-ului „Vedeta familiei' de la TVR 1, completează: „Bucuria cea mai mare este când apare câte o mogâldeaţă talentată, care, în momentul când deschide gura, îţi taie răsuflarea! Dar rolul de jurat nu e deloc uşor când este vorba de sufletul copilului, când trebuie să îl faci să înţeleagă de ce nu a luat el premiul cel mare.'

Gazdele fiecărei ediţii sunt aceiaşi simpatici Florina Constantinescu şi Laurenţiu Niculescu, ambii părinţi şi amândoi gata mereu să intre în jocul copiilor, dar şi să afle cele mai interesante lucruri de la ei.

„Vedeta familiei' este o altfel de emisiune, este o poveste! A mea, a ta, a noastră, a tuturor. În această emisiune este vorba despre familie, despre iubire, despre misiunea noastră de a încuraja şi susţine minunile din viaţa noastră. De a le da aripi, de a crede în visurile lor, de a-i ajuta să-şi descopere drumul în viaţă şi de a le fi alături necondiţionat. Micuţii aceştia ne oferă emoţie pură, speranţă, motivaţie! Ne arată că, indiferent de încercările la care viaţa ne supune, cu încredere şi oameni dragi alături, totul este posibil! Secretul e să nu te opreşti din a fi copil, din a crede, din a visa!', declară Florina Constantinescu.

Iar Laurenţiu Niculescu duce ideea mai departe: „Vom fi din nou împreună pentru un nou sezon Vedeta familiei! Şi ce mă bucură cel mai tare este acest împreună. Aceasta e cheia pe care noi ar trebui să le-o dăm copiilor nostri. Doar împreună putem fi mai fericiţi. Doar împreună putem face lucruri mai mari decât noi. 

Noi suntem generaţia cu „cheia de gât', dar cheia succesului în viaţă o au ai noştri copii. Practic, avem şansa de a învăţa de la ei. Iar eu la emisiune vin curios, cu ochii mari, expunându-mă la ei şi amintindu-mi de mine cel fără bariere, fără prejudecăţi, fără concepţii limitative… Consider că Vedeta familiei e şansa noastră, a tuturor, de a ne reconecta la… noi'.​

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton