Cum a reacționat Elena Gheorghe când a văzut că are accesul blocat la Instagram, în Turcia: "M-am panicat un pic, după aia mi-am dat seama că a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat". Ce proiecte are acum și când începe turneul ei prin țară / EXCLUSIV

 Oana Pantazi
.

Elena Gheorghe, vacanță cu peripeții în Turcia. Se spune că orice rău este spre bine și fix asta i s-a întâmplat Elenei Gheorghe în vacanța petrecută recent alături de familie. Artista a rămas fără Instagram, dar acest lucru avea să se dovedească benefic în cele din urmă, chiar dacă, inițial, a trecut prin momente de panică.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Artiștii nu iau niciodată vacanță în totalitate, iar asta se poate vedea pe conturile lor de socializare, unde cei mai mulți sunt activi aproape în permanență. Practic, face parte din jobul lor și, chiar dacă este o îndeletnicire care le face plăcere, este, în egală măsură consumatoare de timp. Elena Gheorghe s-a convins recent de beneficiile pe care ți le aduce imposibilitatea de a intra pe Instagram fie și câteva zile…

450538200_18445819621013169_6418937300499844524_n450538200_18445819621013169_6418937300499844524_n

Elena Gheorghe, vacanță cu peripeții în Turcia

După o perioadă extrem de solicitantă pe plan profesional, Elena Gheorghe a plecat cu soțul și cu cei doi copii în vacanță în Turcia, pentru o binemeritată relaxare. Artista a avut parte cu adevărat de momente liniștite, iar asta deoarece a rămas fără Instagram. După șocul inițial, a realizat cât de reconfortant este să iei o pauză de la social media, chiar dacă aventura asta i-a cam speriat pe fani, obișnuiți ca artista să-i țină la curent cu viața ei chiar și când se află departe de casă.

Citește și: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, despre întâlnirea memorabilă cu regretata Montserrat Caballe: „Era prima soprană a lumii la ora aceea. Mi-a făcut un compliment imens și a fost impresionată când i-am spus…' Ce au vorbit despre Freddy Mercury / EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție, nemachiată, dar cu filtre: „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?'

„Vara mea a fost plină, mai mult cu treabă decât cu vacanță, dar, pentru că postez ceea ce fac, am postat și fotografiile în vacanță, asta după ce-am venit din vacanță (râde), pentru că în Turcia, chiar în acele zile în care am fost, ei nu mai aveau acces la Instagram. N-am aflat nici acum motivul, dar probabil că acolo sunt niște motivepolitice… În primă fază, m-am panicat un pic, că am crezut că mi-a furat cineva contul, îți spun sincer, după care m-am informat, pentru că toată lumea venea la recepție cu aceeași întrebare: „Ce se întâmplă cu Instagramul, de ce nu-l putem folosi?”, deci nu eram singura persoană foarte panicată din cauza asta.

În prima zi, mi-a fost greu fără el, dar după aia mi-am dat seama că a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în vacanță. Au fost multe lucruri bune, dar ăsta a fost chiar cel mai bun, pentru că am avut timp să stau alături de ai mei mult mai mult decât în mod normal, deoarece, cumva, Instagramul face parte din jobul nostru și trebuie să-i ții pe oameni oarecum la zi cu ce se-ntâmplă. Creându-se chestia asta, normal, te mai fură peisajul și mai stai un pic și pe ce-au mai postat X, Y, Z, mai ales că eu urmăresc mai mulți artiști din afară și mă mai interesează și pe mine ce-au mai lansat, acolo văd cam toate noutățile. Așa că a fost de bun augur să nu mă mai apropii de Instagram (râde).

Au fost chiar 7 zile libere și foarte liniștite și chiar mi-am promis că, în momentul în care voi pleca într-o vacanță de câteva zile, ar fi bine ca primele 3-4 zile să le am fără Instagram. O să-i anunț pe oameni, ca să nu se panicheze, pentru că, îți dai seama, când am deschis Instagramul aveam deja sute de mesaje, fiindcă nu știau oamenii nimic de mine și nu știau ce s-a întâmplat până le-am dat acel mesaj în care le-am spus că nu mai pot posta pentru că e o problemă aici, în Turcia„, a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA!

Elena Gheorghe a aniversat 20 de ani de carieră: „Voi duce concertul de la Sala Palatului în zece orașe”

2024 este an aniversar pentru cântăreața Elena Gheorghe, care împlinește 20 de ani de carieră, timp în care a cucerit inimile oamenilor cu melodiile ei, a fascinat prin reinventarea și ușurința cu care a abordat mai multe genuri muzicale.

Pentru a sărbători acest eveniment, ea a deschis seria spectacolelor printr-un concert la Sala Palatului, iar în această toamnă artista pleacă într-un un turneu național.

Turneul național „Elena 20” va începe în octombrie, voi duce concertul de la Sala Palatului în zece orașe. Abia aștept, sunt foarte entuziasmată, mai ales că dupa concertul de la Sala Palatului mi-au scris foarte multi oameni din tara, dornici sa ne asculte si sa ne vada. Vin să va cânt, să dansăm impreuna și să ne bucuram de clipe frumoase, sa cream amintiri care dăinuie și care rămân în sufletele noastre.

Aceste lucruri ne fac mai fericiți, iar cand avem o stare mai putin placuta ne aducem aminte de ele și ne încărcăm. Pentru mine, ăsta este unul dintre motoarele care mă ajută să fiu ceea ce sunt acum și să dăruiesc la rândul meu ceea ce Dumnezeu mi-a dat – acest dar”, a mai spus artista.

Show-ul va cuprinde povestea carierei ei, toată muzica pe care a lansat-o de-a lungul timpului, o biografie a artistei pusă în scenă în cea mai frumoasă poveste.

'Voi cânta de la piesele care m-au consacrat, latino, pop, dance, până la muzică armanească și populară, adică până la rădăcini', a conchis îndrăgita artistă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton