Elena Ionescu s-a vindecat de ulcer cornean, după ce a ajuns la moaștele Sfintei Parascheva: „Eu nu vedeam microfonul foarte bine. Mama mi-a spus să mă duc la biserică, să fac pașii pe care mi-i spune ea, dar cu credință, nu ca la muzeu. A fost o minune în viața mea"

 Tudorache Simona
.

Elena Ionescu s-a luptat în trecut cu o afecțiune care îi dădea mari bătăi de cap. Solista avea ulcer cornean și toate vizitele la medic se terminau cu același rezultat. A consultat zeci de specialiști, dar leacul era departe de a fi găsit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Minunea s-a întâmplat când se aștepta mai puțin. O vizită la moaștele Sfintei Parascheva a făcut ca viața ei să arate altfel. Elena Ionescu a mers acolo după un concert și a urmat ritualul indicat de cea care i-a dat viață. După acei câțiva pași, viața ei a început să arate altfel.

elena-ionescu-8elena-ionescu-8

Elena Ionescu s-a luptat cu o afecțiune greu de controlat

Elena Ionescu a trecut un miracol în urmă cu zece ani, care a marcat-o pe viață. Medicicii nu reușeau să găsească o soluție, dar biserica a ajutat-o.

„Este o chestiune destul de veche în viața mea. S-a întâmplat acum vreo 10 ani. Aveam puțin peste 20 de ani, dar mi s-a părut că a fost o minune în viața mea, un moment care pe mine m-a schimbat cu totul, din toate punctele de vedere. Aveam dioptriile foarte mari. Eu nu vedeam microfonul foarte bine. Tot timpul foloseam lentile de contact pe un singur ochi. Pe cel pe care aveam ulcerul cornean nu puteam sa pun. Era destul de greu. Managerul meu a fost cu mine și a încercat de multe ori să mergem la toate clinicile. Toate rezultatele erau la fel. Acest ulcer cornean era activ. Trecusem de vârsta la care se stabilizează dioptria, adică 25 de ani. Toate rezultatele erau la fel', a dezvăluit Elena Ionescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, conform Cancan.

Elena Ionescu întâmpina probleme și la concerte

Elena Ionescu purta lentile la concerte, dar ochii îi lăcrimau teribil. „M-am întâlnit cu Mihai Mărgineanu la un concert și m-a întrebat ce au ochii mei de sunt așa înlăcrimați. Din cauza lentilelor de contact aveam aceasta lăcrimare. Mi-a spus că există un doctor foarte bun, iar eu fusesem la 10 până atunci', a mărturisit vedeta.

Citește și: Povestea emoționantă de viață a lui Florinel Coman. Fotbalistul a fost crescut de bunici, după ce părinții lui au plecat în străinătate / Și-a întemeiat propria familie: are o soție superbă și o fiică adorabilă

Citește și: Simona Pătruleasa nu își dorea neapărat să se mărite, atunci când a fost cerută în căsătorie de Sabin Ivanof: „Nu era o prioritate pentru mine. În cazul nostru a fost ceva…”. Cum o mai surprinde soțul după 20 de ani de relație / EXCLUSIV

Citește și: Costi Ioniță pregătește un proiect cu Iulia Vântur: „Românii habar nu au despre cât de tare este ea în India! Este foarte iubită!”

Citește și: Andreea Bănică, dublă aniversare: „De ziua mea am împlinit și niște ani frumoși de căsnicie! Am avut musafiri care mi-au făcut surprize frumoase”. Ce-și mai dorește artista, la 46 de ani

Citește și: Pepe susține că cele două fiice, Maria și Rosa, îi cer mereu sfatul atunci când întâmpină probleme: „Orice situație e rezolvată prin comunicare cu tati. Nu se iau decizii fără…”. Cât de permisiv e artistul ca tată și cum reacționează când „există exagerări” / EXCLUSIV

Elena Ionescu, despre minunea trăită la moaștele Sfintei Parascheva

Deși era obosită după un concert, Elena Ionescu a ajuns la moaștele Sfintei Parascheva, așa îi promisese celei care i-a dat viață. Le-a atins cu o vată, apoi s-a șters la ochi. Aceea a fost minunea care i-a schimbat viața.

„Într-o zi, obosit după concert, mama îmi spunea tot timpul că are o legătură aparte cu Sfânta Parascheva, ea fiind din lași. Mereu mi-a spus că între ea și Sfânta Parascheva a existat această legătură sufletească și că a ajutat-o în multe momente ale vieții. (…) Mi-a spus să mă duc la biserică, să fac pașii pe care mi-i spune ea, dar cu credință, nu ca la muzeu. Am mers, am luat vata aceea de la intrare. Am ajuns, am dat pe moaște, m-am dat cu ea la ochi și am plecat. Parcă am simțit ceva în momentul acela. Uneori nu poți sa explici niște momente în viață, dar ulterior le simți', a mai spus aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton