Elena Marin, criticată de colegii de la Survivor All Stars: "Caută victimizarea și atenția, drama". Cum a fost întâmpinată de Faimoși

 Radulescu Ruxandra
.

Elena Marin, criticată de colegii de la Survivor All Stars. Dansatoarea Elena Marin face parte din echipa Faimoșilor din cadrul competiției Survivor All Stars de la PRO TV. Colegii ei din trib s-au arătat deranjați de atitudinea ei și au început să facă remarci destul de dure la adresa ei. Iată ce au spus Faimoșii despre colega lor Elena Marin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin, 36 de ani, face parte din echipa Faimoșilor, din cadrul competiției Survivor All Stars, de la PRO TV. Neînțelegerile dintre aceasta și colegii ei de echipă au început încă din edițiile trecute. Iată că, uniii concurenți, precum Jorge sau Cătălin Zmărăndescu și-au exprimat, fără rețineri, părerea despre Elena Marin. Cea care a inițiat discuția a fost chiar Ana Porgras, care a menționat că nu înțelege de ce colega ei ar avea motive de supărare.

2021-03-17-11_03_11-consiliu-de-eliminare-tensionat-si-au-dorit-o-afara-din-echipa-dar-concurentul2021-03-17-11_03_11-consiliu-de-eliminare-tensionat-si-au-dorit-o-afara-din-echipa-dar-concurentul

Elena Marin, criticată de către colegii de la Survivor All Stars

Elena Marin a fost ținta criticilor din partea colegilor din tribul Faimoșilor, care consideră că dansatoarea nu are motive de supărare și caută doar atenția.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Elena Ionescu a pierdut în fața Roxanei Nemeș la duel și a părăsit competiția

Citește și: Scandal între Jador și Zanni la Survivor All Stars: „Bă, parșivule, nu poți să mă prostești. Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă'

Citește și: O fetiță de nouă ani a fost găsită moartă într-un apartament din Galați. Micuța ar fi fost bătută crunt chiar de mama ei

Citește și: Mihai Onilă ține post negru timp de 40 de zile: ‘Sub îngrijire energetică, de aceea rezist’. Ce a făcut de ziua lui, când a împlinit 53 de ani / EXCLUSIV

„Eu cred că așa funcționează ea ca om. Eu cred că în copilăria ei sau în viața ei, a fost tocată la creier. Ea simte că trăiește când face lucrurile astea. Ea caută victimizarea și atenția, drama…', a spus Jorge.

A intervenit și Cătălin Zmărăndescu. A susținut că Elena Marin nu ar asculta sfaturile care îi sunt oferite.

„Culmea știi care este? Orice sfat i-ai da, nu ascultă', a adăugat Zmărăndescu.

Cum a reacționat Zannidache când a văzut-o pe Elena Marin la Survivor All Stars

Nu au un trecut frumos împreună, atunci când vine vorba despre Survivor, sezonul 2, când au participat amândoi, însă nu s-au înțeles absolut deloc. Deși au fost mari rivali pe atunci, Zanni a câștigat cu brio sezonul, astfel că acum a făcut el primul pas spre ea. A încercat să comunice cu ea și să o întâmpine frumos, semn că lucrurile problematice din trecut s-au încheiat, însă se pare că Elena Marin l-a ignorat.

„Elena este enigma mea. Am încercat acasă să vorbesc cu ea cât s-a putut. Nu s-a putut.’, i-a spus Zannidache prezentatorului TV Daniel Pavel.

Cum a fost întâmpinată Elena Marin de colegii săi

Elena Marin s-a alăturat echipei Faimoșilor, după cum a dezvăluit ediția difuzată miercuri seară, 24 ianuarie 2024, la Pro TV. Fosta concurentă din sezonul 2 al Survivor România a revenit în atenția telespectatorilor, după ce în trecut a părăsit Republica Dominicană din cauza unei accidentări. Ei bine, nu doar Zanni a încercat să vorbească cu ea. Din declarațiile lui, se pare că mai mulți colegi au făcut acest pas, însă Elena Marin nu este atât de deschisă la dialog cu ei.

„Din câte am înțeles, mulți nu au mai vorbit cu ea. Sper să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine, de data asta, în acest sezon. Plaja e lungă, suntem mulți, dialoguri vor fi. Deocamdată, nu simt nimic, sper să ne cunoaștem mai bine.„, a mai spus Zannidache.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton