Elena Matei de la Chefi la Cuțite a născut o fetiță: ”A fost greu și dureros. Acum suntem bine amândouă, ne recuperăm și...”

 Calin Maria Bianca
.

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a născut. Este motiv de bucurie în familia Elenei Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite care a întrat în atenția tuturor atunci când a participat la cel mai mare show culinar. Și-a format o mare comunitate de fani, pe care tocmai a surprins-o cu o vestea neașteptat de frumoasă și anume că a născut o fetiță perfect sănătoasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Elena Matei a devenit mamă pentru prima dată, astfel că după ce și-a ținut fanii la curent cu sarcina ei, nu a putut să nu dea mare veste și în mediul online, unde toți așteptau cu nerăbdare această zi. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a povestit și cum a fost experiența, însă pe scurt, precizând că sunt bine amândouă, dar și că au nevoie de odihnă.

whatsapp-image-2024-06-14-at-12.45.52-1whatsapp-image-2024-06-14-at-12.45.52-1

Citește și: Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, este însărcinată: 'Trăiesc momente unice. Abia aștept să te întâlnesc…'

Citește și: Elena Matei, ședință foto inedită alături de iubit. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite este însărcinată pentru prima oară

Citește și: Elev de 12 ani, bătut de omul de serviciu, în baia unei şcoli din Iaşi, până a leșinat: „A ridicat mâna şi i-am tras o palmă. Nu regret, e copil cu probleme”

Citește și: Babasha a mulțumit pentru susținere și solidaritate, după al doilea concert Coldplay, când a fost aplaudat: „Încep ușor, ușor să-mi revin din nebunia care s-a petrecut în ultimele două zile. Sunt împlinit sufletește…”

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a născut o fetiță

Din fericire, Elena Matei a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar acum este extrem de bucuroasă și împlinită că și-a strâns minunea la piept. Totul se pare că a decurs așa cum trebuia din primele declarații ale fostei concurente de la Chefi la cuțite, însă totodată aceasta nu a ezitat și a spus că experiența în sine a fost grea și dureroasă pentru ea.

De asemenea, a mărturisit în fața fanilor că acum are nevoie de odihnă pentru a se putea integra așa cum trebuie în rolul de mamă, care i-a adus zâmbetul pe buze imediat.

We did it! Suntem bine amândouă! Vă mulțumesc pentru mesaje, încerc să dorm puțin ca să prind putere. #babyV e bine, a dormit toată noaptea, a păpat și „Liquid Gold'. Mulțumesc din suflet personalului. Vă recomand cu toată încrederea. Tot ce au făcut pentru noi a fost… Respect tuturor femeilor care au dat naștere. A fost greu și dureros, dar o să povestim noi fără perdea. Acum suntem bine amândouă și ne recuperăm. Am reușit să dorm 4 ore totuși. Hai fuguța la prăjituri căci e ultima zi azi și după o să vă fie dor de noi că stăm acasă. Să faceți soldout repede să vină tati la noi', a scris Elena Matei pe rețelele de socializare.

Elena Matei nu a dezvăluit numele fetiței sale

Alături de mesajul prin care și-a informat marea comunitate de fani că este bine, Elena Matei a vorbit și despre fiica ei, însă fără să-i dezvăluie numele. A ales să-i spună „BabyV„, ceea ce duce pe toată lumea cu gândul că prenumele micuție începe cu litera „V„. Nu doar numele este secret, ci și chipul fiicei sale, asta pentru că nu a dorit să o expună momentan în fața curioșilor, postând doar o poză cu ea de la maternitate.

Elena Matei a participat la Chefi la cuțite și la Survivor

Acum se bucură de mare succes pe plan profesional dar și de susținerea publicului, asta după ce a devenit cunoscută prin participarea la celebrul show culinar Chefi la cuțite, în sezonul 9. Și-a demonstrat talentul în bucătărie și pasiunea pentru arta culinară, mai ales pentru deserturi, astfel că a ajuns până în finala concursului, însă, din păcate, nu a câștigat marele premiu. În continuare însă a rămas în atenția fanilor și a ajuns la Survivor, însă nu pentru mult timp, fiindcă a fost eliminată după câteva săptămâni.

După cele două experiențe în televiziune, Elena Matei a ieșit din lumina reflectoarelor, însă și acum se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare, cu care împărtășește zilnic diferite momente speciale din viața ei, dar și din activitatea ei de cofetar.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton