Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la Cuțite, este însărcinată: ”Trăiesc momente unice. Abia aștept să te întâlnesc...”

.

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, este însărcinată. Bucurie mare în familia Elenei Matei! Fosta concurentă de la Chefi la cuțite și totodată fostă concurentă la Survivor a anunțat cu ocazia zilei de Crăciun faptul că o să devină mamă. Fanii au fost copleșiți de mesajul postat de ea, astfel că numeroasele felicitări și comentarii nu au întârziat să apară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Matei a devenit cunoscută după ce a participat la celebrul show culinar Chefi la cuțite, în sezonul 9. Și-a demonstrat talentul în bucătărie și pasiunea pentru arta culinară, astfel că a ajuns până în finala concursului, însă, din păcate, nu a câștigat marele premiu. Nu s-a oprit aici și a continuat să își vadă visul devenit realitate, astfel că Elena Matei pășea alături de Faimoși și Războinici în Republica Dominicană, însă nu pentru mult timp, fiindcă a fost eliminată după câteva săptămâni.

whatsapp-image-2023-12-27-at-12.38.38-2whatsapp-image-2023-12-27-at-12.38.38-2

Citește și: Elena Matei, totul despre relația cu familia și partenerul de viață: „Am făcut un compromis cu iubitul meu în privința Survivor'/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Matei a participat la Chefi la Cuțite doar ca să ajungă la Survivor: „Ca să fiu luată în seamă aici”

Citește și: Cuplurile Alexia – Aris Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru s-au calificat în finala America Express 2023. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, eliminați de la America Express

Citește și: Tragedie la Ferma Dacilor, de Crăciun: 7 oameni au murit în incendiu, printre care și fiul de 11 ani al proprietarului. Un copil este de negăsit

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, este însărcinată

Elena Matei a ales în final să continue în domeniul culinar, unde s-a bucurat de aprecierea multor fani și totodată de un mare succes. A ieșit din lumina reflectoarelor, însă în continuare se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare, cu care împărtășește zilnic diferite momente speciale din viața ei, cât și pe cele mai puțin plăcute. Recent, într-o postare lângă bradul de Crăciun, fosta concurentă de la Chefi la cuțite a făcut marele anunț, și anume că este însărcinată.

„Craciun fericit! Abia astept sa te intanlesc
Acum pot impartasi cu voi aceasta bucurie si binecuvantare. Sa fim sanatosi. Sarbatori fericite tuturor.
Traiesc momente unice si este atat de greu sa exprim in cuvinte ceea ce simt. Un amalgam de sentimente. Ma simt binecuvantata.”, a fost mesajul scris de Elena Matei pe pagina personală de socializare.

Fanii au reacționat imediat când au aflat că este însărcinată

Vestea că este însărcinată a surprins pe toată lumea, astfel că toți cei dragi, apropiații, prietenii, cât și marea comunitate de fani, au reacționat imediat. Postarea a strâns numeroase aprecieri într-un timp foarte scurt, iar de asemenea și secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt. A primit numeroase urări, complimente, felicitări și mesaje frumoase, fiind copleșită de fericire, împlinire și entuziasm.

Vai doamne! Felicitari, mi-au dat lacrimile instant/ Sarcina usoara / Felicitări! Să ai o sarcină ușoară și un bebe sănătos! Toate cele bune! Îmbrățișări! / Ce frumooooos! Felicitări mămico! Sa fiți sănătoși și sa vina cu bine pe lume! Va pupam / Felicitaaari și sarcină ușoară! Toate gândurile bune către voi! / Felicitări ! Ce surpriza frumoasa ! / Felicitări,și naștere ușoară să ai ,Elena ! Știu ce înseamnă,și soția mea este din gemeni. Sărbători fericite alaturi de cei dragi.„, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la postarea ei.

Elena Matei nu a oferit prea multe detalii despre sarcină, deși se vede clar că burtica este una destul de mare. Totuși, un detaliu a surprins pe toată lumea, și anume faptul că a scris: 'Mai avem un Gemeni în familie. #babyiscoming', semn că ar urma să nască în jurul lunilor mai-iunie.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton