Elena Matei, ședință foto inedită alături de iubit. Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite este însărcinată pentru prima oară

 Tudorache Simona
.

Elena Matei de la Chefi la cuțite abia așteaptă să își cunoască fetița. Însărcinată în 32 de săptămâni, Elena Matei și iubitul ei au fost protagoniștii unei ședințe foto înedite. Cei doi și-au lăsat viața povestită prin intermediul imaginilor. Elena Matei și iubitul ei sunt teribil de încântați de noul capitol din viața lor, pe care se pregătesc să îl deschidă, iar asta se vede și din fotografiile postate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși iubitul fostei concurente de la Chefi la cuțite nu este persoană publică și ezită să apară în fața camerelor sau pe rețele de socializare, el a acceptat să facă acest gest de dragul jumătății sale. Elena Matei de la Chefi la cuțite trăiește momente magice de când a aflat că este însărcinată și se lasă în fiecare zi purtată de trăirile pe care le are.

elena-matee-76elena-matee-76

Elena Matei de la Chefi la cuțite a pozat însărcinată

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a recunoscut că și-a dorit mult să pozeze în această etapă din viață și a făcut totul ca să îl aibă și pe iubitul ei alături.

„Abia așteptăm să te cunoaștem, #babyV. L-am „târât' la poze. Are trac de cameră, orice ține de filmat sau pozat. Cu toate astea, au ieșit niște poze superbe, abia așteptăm să le vedeți și pe celelalte', a scris Elena Matei, pe Instagram.

Elena Matei mărturisea în ziua în care a dat vestea, aceea că va fi mamă, că atât ea, cât și iubitul ei, și-au dorit un copil și s-au văzut mereu părinți de fetiță. Cei doi au anunțat că vor avea o fiică, pentru care au ales deja și numele, dar nu au dezvăluit decât inițiala.
„Te-am visat acum șapte luni, iar de la 2 luni ne-ai binecuvântat viața! Este o fetiță! #babyV te iubim infinit', spunea Elena Matei.

Citește și: Simona Țăranu, diagnosticată cu o boală autoimună, Basedow: „Am ajuns târziu la medic, pentru că am pus toate aceste simptome pe seama oboselii”

Citește și: Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa, reacție după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Claudia Iosif (Babs): „O relație…'. Cine este și cum arată tânăra

Citește și: Ioana Ginghină a început să mănânce carne după opt ani în care a fost vegetariană. Ce probleme de sănătate a întâmpinat: „Nu îmi ieșeau bine analizele”/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu dezvăluie motivul pentru care a plecat din televiziune, după 20 de ani de carieră: „Ăla a fost momentul în care am zis că e suficient. Tare bine mi-e acum”

Elena Matei a participat la Chefi la cuțite, dar și la Survivor

Elena Matei a devenit cunoscută după ce a participat la celebrul show culinar Chefi la cuțite, în sezonul 9. Și-a demonstrat talentul în bucătărie și pasiunea pentru arta culinară, astfel că a ajuns până în finala concursului, însă, din păcate, nu a câștigat marele premiu. Nu s-a oprit aici și a continuat să lupte pentru visul ei, așa că a a ajuns la Survivor. Elena Matei a pășit alături de Faimoși și Războinici în Republica Dominicană, însă nu pentru mult timp, fiindcă a fost eliminată după câteva săptămâni.

A ieșit din lumina reflectoarelor, însă în continuare se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare, cu care împărtășește zilnic diferite momente speciale din viața ei. De Crăciun, Elena Matei a dat vestea că este însărcinată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton