Operată la genunchi, Elena Merișoreanu a sărbătorit 1 Mai prin muncă: "Cred că cei care au bani sărbătoresc, care nu, înghit în sec. Era frumos pe vremuri..." / EXCLUSIV

.

Cum a sărbătorit Elena Merișoreanu 1 Mai. Pentru artiști, în general, ziua de 1 Mai nu este liberă și nici elena Merișoreanu nu face excepție. Celebra cântăreață de muzică populară afirmă, cu regret, că nu toți românii își permit să plece în vacanțe, peste hotare și că viața este mai scumpă ca în anii trecuți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum a sărbătorit Elena Merișoreanu 1 Mai. Celebra cântăreață de muzică populară a marcat ziua de 1 Mai prin muncă, la fel ca cei mai mulți dintre colegii ei de breaslă. Vedeta a avut de susținut un program artistic la un eveniment privat și a fost fericită că și-a reluat activitatea artistică, la câteva luni de la operația la genunchi.

12376117_115592278813573_6237731641428633337_n12376117_115592278813573_6237731641428633337_n

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu: „Mi-a zis așa…”

Citește și: Elena Merișoreanu și-a reluat activitatea profesională, la nici 3 luni de la operația la picior. Nu a renunțat însă la cârje: „Mă mai sprijin în ele. Medicul mi-a dat voie să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Ramona Păuleanu nașterea prematură a gemenilor: „Am refuzat să mă gândesc că aș putea să nu-l mai am, deși mureau copii în fața ochilor mei' / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și fiica lor, Zeny, primul pictorial de familie. Cum sunt vedeta și soțul ei ca părinți: „De la extaz la agonie. Ea este independentă și vrea să facă totul singură' / EXCLUSIV

Elena Merișoreanu a sărbătorit 1 Mai prin muncă

Elena Merișoreanu a sărbătorit și anul acesta prin muncă. Pentru că avea de cântat de ziua de 1 Mai la un eveniment, artista nu a stat în casă. Celebra cântăreață este de părere că românii nu își mai permit să petreacă, așa ca pe vremuri. Artista constată că mâncarea s-a scumpit foarte mult și că nu oricine poate pleca în vacanțe, peste hotare.

'Sărbătorim prin muncă, am un eveniment și atunci nu stau acasă de 1 Mai. Cred că cei care au bani sărbătoresc, care nu, înghit în sec. Era frumos pe vremuri. Să știi că toată lumea cam obișnuia să iasă. Și ieșea la grătar, la mici, la bere, dar acum, cu vremurile astea tulburi, nu știu dacă își mai permite și dacă mai are plăcerea de altă dată.

Cine are bani și își permite, pleacă prin țări străine, dar nu tot românul își permite asta, să ajungă undeva. Se mai duc la iarbă verde… dar mai puțin cu mâncarea, că s-a scumpit foarte mult', a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Elena Merișoreanu s-a operat la genunchi

Elena Merișoreanu s-a operat în decembrie 2022 la genunchi, dar cântăreața a folosit cârjele pentru susținere, Artista își pregătește revenirea, după operație. Ea a participat la niște filmări pentru Paște, după ce medicul care a operat-o i-a dat permisiunea. Interpreta de muzică populaă se simte bine și abia așteaptă să scape de cârje.

„Mai am puțin. Scap de cârje, abia aștept să le arunc! Sunt bine, dar mă mai sprijin în ele. Filmez pe 14 martie la o televiziune pentru Paște. Am întrebat medicul dacă pot ieși din casă să particip la aceste filmări și mi-a dat voie. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt înspre bine. Pe 23 martie se fac trei luni de când m-am operat.

Și data trecută, când m-am operat la celălalt picior, am aruncat și cârje și tot. Mulțumesc lui Dumnezeu că celălalt nu mă mai supără demult, parcă nici nu simt că îl am. Înainte mă durea foarte tare’, a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro, înainte de Paște.

Elena Merișoreanu are proteză la genunchi

Elena Merișoreanu s-a operat, în trecut, și la celălalt genunchi. Cântăreața de muzică populară a ajuns atunci la medic cu niște dureri îngrozitoare. Doctorul i-a pus o proteză la acea vreme, iar acum artista se simte mult mai bine.

Mă mai doare, dar nu ca înainte. Asta este. Medicul mi-a pus proteză la genunchi. Aveam niște dureri și mai mergeam și șchioapă. Nu mai puteam să mai stau în picioare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu! E foarte bine, că, după ce te recuperezi, nu te mai doare. Am mai fost operată la piciorul stâng. De doi ani și jumătate am proteză, dar nici nu simt că o am. Nu am pic de durere. Este nemaipomenit! E foarte bine, a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro, la scurt timp după intervenția la picior.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton