Elena Merișoreanu a devenit străbunică, după ce nepoata ei a născut un băiețel. Ce nume a ales pentru bebeluș: „Pentru că ei s-au rugat să aibă un copil la Sfântul…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Merișoreanu a devenit străbunică, după ce nepoata ei a născut un băiețel. Cântăreața de muzică nu-și mai încape în piele de bucurie după ce săptămâna trecută s-a născut strănepotul ei. Cel mic și mama lui, Beatrice, au fost externați deja în weekend și se simt foarte bine. Într-un interviu pentru viva.ro, îndrăgita interpretă ne-a dezvăluit ce nume i-au ales părinții micuțului și de ce!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută, Elena Merișoreanu a devenit străbunică, după ce nepoata ei a născut un băiețel. Beatrice Păun, nepoata cântăreței de muzică populară, a născut joi, iar sâmbătă s-a externat, împreună cu micuțul ei. Amândoi se simt foarte bine, iar artista l-a văzut deja și e topită după drăgălășenia lui. Tot de la ea am aflat și ce nume va purta strănepotul ei.

1266944_10202617160485872_682429470713976858_o1266944_10202617160485872_682429470713976858_o

Citește și: Elena Merișoreanu va deveni străbunică. Nepoata ei este însărcinată și se pregătește de nuntă: „Mai întâi vor face botezul. Sexul copilului…' / EXCLUSIV

Citește și: Elena Merișoreanu, reacție dură după ce Dinu și Deea Maxer s-au afișat cu alți parteneri, la scurt timp după divorț: „Copiii vor avea de suferit'

Citește și: Cum se înțelege Laura Cosoi cu Dana Rogoz și Tily Niculae la 20 de ani de la apariția serialului 'La bloc': 'Indiferent de anii care au trecut peste noi, relația de prietenie…'

Citește și: Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, Ionuț Dolănescu, în ultimele clipe de viață: „Ne făceam planuri. Tata îmi tot spunea să mă grăbesc să…”

Elena Merișoreanu a devenit străbunică, după ce nepoata ei a născut un băiețel

Așadar, de 5 zile, Elena Merișoreanu este oficial străbunică. Beatrice, nepoata cântăreței de muzică populară, a născut un băiețel perfect sănătos și au fost deja externați. De la îndrăgita solistă am aflat cum se simte micuțul, dar și cum a reacționat nepoata ei când l-a văzut.

'Beatrice s-a externat de sâmbătă. Este acasă la ea. S-a dus și fata mea la ea, soacră-sa… O ajută amândouă cum știu ele mai bine. Se simt foarte bine și ea și bebelușul. Micuțul este foarte bine. Este mâncăcios, nu e rău, nu plânge. Mănâncă și doarme. Păi, la patru zile de când s-a născut, cum să fie? Este fericită foarte tare și nepoata mea. Îmi zice: 'Măi mamaie, dar este foarte mic'. I-am zis și eu: 'Ce vrei, să fie mare, să vorbească?' Crește el mare. Trece vremea, trece prea repede…', a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Conform spuselor Elenei Merișoreanu, băiețelul se va numi Anton Cristofor. „Strănepotul meu se va numi Anton Cristofor, pentru că ei s-au rugat la Sfântul Anton să aibă un copil.', a mai spus interpreta, care nu mai poate de bucurie. 'Sunt fericită, sunt străbunică. E așa de scump ăla mic, e lung așa, cu părul mare'.

Nepoata Elenei Merișoreanu i-a ascuns, inițial, sarcina

Artista susține că tânăra a păcălit-o și că, la început, nu i-a trecut prin cap că nepoata ei este însărcinată. Beatrice a ținut sarcina ascunsă o vreme, pentru că-și dorea să afle mai întâi sexul bebelușului și abia după aceea să anunțe vestea.

„Beatrice m-a păcălit, dar a fost o păcăleală frumoasă. A zis: „Lasă să știu sigur cum e’. Nu mă așteptam să nu spună nimic, dar n-a vrut să spună până ce n-a aflat sexul copilului. După ce mi-a spus, am învățat-o să nu tăgăduiască, pentru că nu e bine.

Nu cred că anul acesta voi juca la nunta ei. Din câte știu eu, mai întâi vor face botezul și nunta la anul. Nepoata mea vrea să fie trasă prin inel la nunta ei. Ea care ține mult la treaba asta… Să fie sănătoasă și să nască băiețelul cu bine. Asta e cel mai important. Restul, vom vedea. Are timp să organizeze și botezul și nunta’, a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro, cu puțin înainte să nască nepoata ei.

Elena Merișoreanu nu a știut mult timp de sarcina nepoatei sale

Beatrice Păun susține că i-a fost foarte greu să ascundă sarcina de bunica ei, Elena Merișoreanu. Reacția bunicii sale a fost de surprindere totală.

„Am avut și grețuri, mă tot duceam la baie, mă întorceam. Și mamaie mă tot întreba: „Dar de ce te tot duci la baie?’. Îi spuneam că am mâncat ceva care nu mi-a picat bine din mall. La scurt timp după, am anunțat-o.

A fost foarte bucuroasă, dar m-a și certat: „Mamaie, cum de nu mi-ai spus mie?!’. Nu i-a venit să creadă. Nici nu se gândea la așa ceva. Era ultimul lucru la care se gândea ea.’, a dezvăluit în exclusivitate Beatrice Păun, nepoata artistei.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton