Elena Merișoreanu are Covid. De ce s-a temut artista să rămână internată în spital și a cerut să fie tratată acasă: „Mi-e frică. A murit atâta lume"

 Tudorache Simona
.

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital după ce a început să se simtă rău. Solista a fost diagnosticată cu Covid. Elena Merișoreanu a crezut o vreme că a răcit de la aerul condiționat, dar când simptomele s-au agravat nu a mai stat de gânduri și a cerut ajutorul medicilor. Artista avea febră, amețea și acuza dureri la nivelul gâtului. Cu toate astea, Elena Merișoreanu a decis să nu rămână internată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Elena Merișoreanu s-a temut să rămână în spital, pentru că a rămas marcată de ce a văzut că se întâmplă în unele unități medicale, așa că va fi tratată acasă. Un medic va veni la ea în perioada următoare și îi va pune perfuzii. Elena Merișoreanu mărturisește că a asistat în ultima perioadă la un șir de decese din cauza acestei afecțiuni, chiar și la persoanele tinere, și că a rămas impresionată când a văzut că și tatăl lui Cătălin Măruță a murit în spital, după ce a fost diagnosticat cu Covid.

elena merisoreanu 53elena merisoreanu 53

Elena Merișoreanu a fost diagnosticată cu Covid

Elena Merișoreanu trece printr-o perioadă grea. Artista se simțea rău și după un control a aflat că are Covid.

„Acum cinci zile am fost plecată din București și na, știi că în mașină și chiar și în casă nu poți să stai fără aer condiționat. Mă durea capul, amețeam, simțeam ceva, că nu pot să înghit. Când am văzut că am făcut temperatură, fata a zis: „Nu, mergem la spital„.

Și am mers la dus la spital, mi-am făcut toate analizele, am stat acolo într-un birou, am o prietenă care e doctoriță și să fac și sânge și mi-au luat și din gât, din nas, și s-a confirmat că e Covid', a declarat Elena Merișoreanu, potrivit RomâniaTV.

Citește și: De nu a fost prezent Cristian Țânțăreanu atunci când Anca Țurcașiu și-a botezat nepoțica. În ce relații a rămas omul de afaceri cu fina lui și cu fostul ei soț: „Eu i-am invitat pe amândoi, n-am treabă cu ce s-a întâmplat între ei”

Citește și: Alina Sorescu susține că Alexandru Ciucu le interzice fiicelor să participe la concertele ei: „S-a întâmplat de multe ori, deși ele își doreau. Eu am intentat procesul, din păcate…'

Citește și: Alina Alexoi, angajata TVR detașată într-o funcție oficială la COSR, a fost suspendată pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu: „Un jeg de om”/ Cum a fost implicată Cătălina Ponor

Citește și: Reporterul Alex Munteanu și-a dat demisia de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Nu este absolut deloc ușor să pleci de la cel mai urmărit matinal din România”

Citește și: Adela Popescu a cumpărat câteva plase de haine de la un second hand din Slatina și a postat imaginea pe Internet: „Foarte mulțumită de cumpărături”

Elena Merișoreanu s-a temut să rămână în spital

Elena Merișoreanu a decis să nu urmeze tratamentul pentru Covid într-un centru medical, ci acasă, asta pentru că se teme după ce a văzut câte s-au întâmplat în spitale.

„Nu am rămas la spital că mi-e frică și o să vină acasă să îmi facă perfuzii. Chiar mi-e frică. Am văzut că în ultimul timp s-au întâmplat foarte multe în spitale, a murit atâta lume, chiar și niște fete tinere pe care le știam, a murit și tatăl lui Măruță și am zis nu, nu, nu', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton