Elena Merișoreanu, primele declarații despre botezul strănepotului ei. Când va avea loc evenimentul: „În aceeași zi o să se și cunune părinții micuțului” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Merișoreanu a făcut primele declarații despre botezul strănepotului ei. Elena Merișoreanu se pregătește de nuntă și de botez în aceeași zi. Nepoata artistei, cea care a făcut-o străbunică, a decis să se cunune religios cu partenerul ei de viață în aceeași zi în care-și vor creștina fiul. Acum, cântăreața abia așteaptă să își vadă nepoata la altar, în rochie de mireasă. Iată ce ne-a spus, în exclusivitate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu ne-a oferit primele declarații despre botezul strănepotului ei într-un interviu exclusiv pentru viva.ro. Îndrăgita artistă a devenit străbunică vara aceasta, când nepoata ei a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Micuțul urmează să fie creștinat în scurt timp, iar părinții săi au decis să se cunune religios în aceeași zi. Așadar, urmează două evenimente importante în viața cântăreței.

Elena MerișoreanuElena Merișoreanu

Citește și: Gheorghe Turda sare în apărarea Elenei Merișoreanu, după conflictul cu Angela Rusu: „Nu poți să spui că nu are talent sau repertoriu'. Pe cine găsește vinovat, de fapt

Citește și: Elena Merișoreanu, un nou atac dur către Angela Rusu, după ce a numit-o rea, perversă și fără talent: „E frustrată. Ne împiedicăm de toate cioturile…' / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină se căsătorește în septembrie, chiar de ziua ei: „Îmi doresc să nu am niciun stres cu această nuntă”. De la ce actriță s-a inspirat pentru rochia de mireasă / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Loredana Groza cu actorii din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609: „Personajul meu nu e cel mai pozitiv, dar mă ispiră'. Ce dietă ține artista și de ce doarme puțin / EXCLUSIV

Elena Merișoreanu, primele declarații despre botezul strănepotului ei

Elena Merișoreanu are emoții mari. Celebra cântăreață se pregătește de nuntă și de botez. Nepoata cântăreței, Beatrice Păun, își va creștina băiețelul, pe Anthony Cristofor, atunci când va avea trei luni și jumătate. Nepoata artistei a născut la finalul lunii iunie un băiețel de toată frumusețea. În aceeași zi în care-și va boteza fiul, Beatrice va face și cununia religioasă cu tatăl micuțului.

'Băiețelul a crescut. Este frumos. Nu l-au botezat încă, pentru că are doar două luni. Au zis că pe la trei luni și jumătate o să-l creștineze, să-și poată ține capul bine, sus. Acum e prea mic. Noi am întrebat preotul. În aceeași zi o să se și cunune părinții micuțului, pentru că nu sunt cununați. Deci o să facă și botez și cununia religioasă, în aceeași zi', a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Elena Merișoreanu nu a știut o perioadă că nepoata ei e însărcinată

Elena Merișoreanu a declarat că tânăra a păcălit-o și că, la început, nu i-a trecut prin cap că nepoata ei este însărcinată. Beatrice a ținut sarcina ascunsă o vreme, pentru că-și dorea să afle mai întâi sexul bebelușului și abia după aceea să anunțe vestea.

„Beatrice m-a păcălit, dar a fost o păcăleală frumoasă. A zis: „Lasă să știu sigur cum e’. Nu mă așteptam să nu spună nimic, dar n-a vrut să spună până ce n-a aflat sexul copilului. După ce mi-a spus, am învățat-o să nu tăgăduiască, pentru că nu e bine', a spus Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Beatrice, nepoata artistei Elena Merișoreanu: 'Am avut și grețuri…'

Beatrice Păun susține că i-a fost foarte greu să ascundă sarcina de bunica ei, Elena Merișoreanu. Iar atunci când i-a spus, aceasta a certat-o, dar în același timp a fost extrem de bucuroasă.

„Am avut și grețuri, mă tot duceam la baie, mă întorceam. Și mamaie mă tot întreba: „Dar de ce te tot duci la baie?’. Îi spuneam că am mâncat ceva care nu mi-a picat bine din mall. La scurt timp după, am anunțat-o. A fost foarte bucuroasă, dar m-a și certat', a spus Beatrice.

Elena Merișoreanu, în scandal cu Angela Rusu

De curând, Elena Merișoreanu a lansat un atac dur către Angela Rusu, după ce aceasta a numit-o rea, perversă și fără talent. Într-un interviu pentru viva.ro, Elena Merișoreanu a pus-o la zid pe Angela Rusu. Cea dintâi e de părere că mai tânără ei colegă de breaslă ar fi „frustrată’. În plus, susține că nici nu a auzit prea multe despre ea.

'Ce pot eu să spun că am fost evaluată de oameni grei din folclor și muzică. Am 37 de ani la Rapsodia Română. Îți dai seama? Câte concursuri, câte premii internaționale, am fost premiată de Guvernul României pentru activitate îndelungată în folclor și în autenticitate. Am diplome, am medalii…', a declarat Merișoreanu. interpreta spune că ea nu are nimic cu Angela Rusu, ba chiar îi transmite urări de bine.

'Nici nu are rost să îmi mai răcesc gura cu asemenea personaje. E frustrată. Probabil are frustrările ei, să fie sănătoasă. Eu îi doresc numai bine, să îi dea Dumnezeu bine. Dați un telefon în radio și întrebați câte piese are ea și câte am eu! Asta spune tot! Ne împiedicăm de toate cioturile… hai să fim serioși’, a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Foto: facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton