Elena Merișoreanu, despre trecutul ei amoros, după ce Gheorghe Turda a spus că „era când cu unul, când cu altul”: „Mama mea avea o vorbă...”

 Radulescu Ruxandra
.

Elena Merișoreanu, despre trecutul ei amoros, după ce Gheorghe Turda a spus că „era când cu unul, când cu altul'. Artista de muzică populară, Elena Merișoreanu, este căsătorită de aproape 50 de ani și are două fiice și nepoți. În tinerețe cântăreața a fost adesea ținta unor zvonuri cu privire la viața sentimentală, care s-au iscat din cauza faptului că a fost percepută mereu ca o femeie atrăgătoare. La vârsta de 76 de ani, Elena Merișoreanu discută aceste aspecte și spune ce s-a întîmplat în acea perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu, despre trecutul ei amoros, după ce Gheorghe Turda a spus că „era când cu unul, când cu altul'. Îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu a fost mereu în atenția presei, atât datorită succesului său în plan profesional, dar și a vieții personale. Artista a fost dintotdeauna apreciată și răsfățată de frumoasa ei familie. Elena Merișoreanu a trecut și prin momente în care a simțit că opinia publică are o percepție greșită asupra ei. Celebra cântăreața de muzică folclorică a discutat mai în detaliu acest subiect.

https___www.apropotv.ro_wp-content_uploads_2018_03_19821572_6-merisor-1https___www.apropotv.ro_wp-content_uploads_2018_03_19821572_6-merisor-1

Elena Merișoreanu, despre trecutul ei amoros, după ce Gheorghe Turda a spus că „era când cu unul, când cu altul'

Elena Merișoreanu a fost aleasă Miss Primavera – Europa în 1970, la vârsta de 22 de ani, în urma selecţiei din cadrul Festivalului din Italia,pentru frumuseţe, costum naţional şi calităţi artistice. Acest lucru i-a atras o mulțime de admiratori, dar și invidia unor oameni, care au început să o vorbească pe la spate. Recent, Gheorghe Turda a spus despre ea că, în tinerețe, „era când cu unul, când cu altul', lucru care a supărat-o teribil.

Citește și: Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a prins-o pe amanta soțului ei: „I-am zis: spune-mi ce s-a întâmplat, dacă nu, te tranșez și te bag în sac'

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu la trei săptămâni de la operația la genunchi: 'Medicul mi-a pus proteză. Nu mai puteam să mai stau în picioare…' / EXCLUSIV

Citește și:Cum se descurcă Smiley în rolul de tată. Gina Pistol: „Ei au ritualul lor în fiecare dimineață’

Citește și:Un Faimos părăsește Survivor România 2023 astăzi. Vica Blochina, DOC și Ada Dumitru, în pericol de eliminare

'Să știi că mama mea avea o vorbă: vezi că la cununie toată lumea îți dă flori, petale de trandafiri aruncate în cale, dar printre petale vor fi și spini. Trebuie să știm cum să-i ocolim, că altfel te înțeapă rău', a povestit, pentru FANATIK, Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu: „Am vrut să fiu cochetă”

Elena Merișoreanu a ținut mereu la imaginea ei în fața publicului, astfel că pe scenă a căutat să arate întotdeauna impecabil și să fie cât mai elegantă, chiar dacă acest lucru i-a afectat sănătatea. Dacă în tinerețe petrecea ore în șir pe tocuri, în ultima vreme nu mai poate face acest lucru din cauza operațiilor la șold.

'De la 16 ani eu stau numai pe tocuri ore în șir. Spectacole, tot timpul la evenimente… am vrut să fiu cochetă și așa mi-a plăcut și așa îmi place să fiu, dar vine o vremea când trebuie să ne ne gândim că sănătatea e mai scumpă decât orice', a mai completat artista.

Care este cea mai mare bucurie din viața Elenei Merișoreanu

După o viață petrecută pe scenă, unde a bucurat o mulțime de români cu glasul ei, Elena Merișoreanu s-a retras în sânul familiei. Marea bucurie a artistei o constituie copiii și nepoții, care au constant grijă ca artistei să-i fie bine.

'Am familia aproape, așa că ăsta este cel mai frumos dar. Mă întreabă nepoată mea asta mare: Mă, mamaia, ce să-ți cumpăr, ce să-ți iau?. Și i-am spus că cel mai important e că voi sunteți lângă mine. Deși ei foarte mult mă răsfață. Eu n-am simțit că duc lipsă de ceva sau să umblu la cumpărături', a adăugat Elena Merișoreanu.

FOTO: Facebook & PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton