Elena Merișoreanu sare în apărarea Evei Măruță: ”Să le fie rușine celor care au spus ceva rău...” Artista susține că fetița ar putea să câștige casting-uri la Hollywood / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Merișoreanu sare în apărarea Evei Măruță. Ce a declarat vedeta la un eveniment de promovare a filmului. Cântăreața de muzică populară susține că Eva Măruță ar lua casting-urile de la Hollywood dacă s-ar prezenta, pentru că fetița de 8 ani are talent. Solista a mai spus că Eva a moștenit talentul din familie și că mama ei, Andra, cânta cu orchestra de la trei ani și jumătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu sare în apărarea Evei Măruță. Ce a declarat vedeta când a mers la deja celebrul film. Cântăreața pretinde că fetița de 8 ani a lui Cătălin Măruță și a Andrei ar trece orice casting de la Hollywood, pentru că este talentată. Și alte persoane au sărit în apărarea fetiței, care a fost acuzată că nu a meritat rolul.

12363108_115591905480277_1705492813332982913_o12363108_115591905480277_1705492813332982913_o

Citește și: Părinții copiilor care joacă în filmul „Tati part-time” o apără pe Eva Măruță: „Ca mame, să ștergi pe jos cu un copil de 8 ani… Noi am mers la casting, am fost selectați și așa am ajuns aici”

Citește și: „Am auzit și am văzut multe în cariera mea, dar a fost o avalanșă care m-a copleșit. Răutăți care m-au întristat”. Reacția Andrei după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost criticată dur pentru filmul Tati Part-Time

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Loredanei Groza după o călătorie în India: „Așa s-a legat. Universul a vrut…”. Apoi, a jucat în film alături de Mickey Rourke

Citește și: Saveta Bogdan a fost cerută de soție, de ziua ei de naștere, de un bărbat de 40 de ani. Reacția surprinzătoare a artistei: „Ești prea bătrân. Eu vreau un bărbat mai tânăr'/ EXCLUSIV

Elena Merișoreanu sare în apărarea Evei Măruță. Ce a declarat vedeta despre micuță

Elena Merișoreanu sare în apărarea Evei Măruță. Cântăreața de muzică populară spune că fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță este un copil talentat și că a moștenit din familie talentele artistice. În plus, celebra solistă spune că Andra cânta cu o orchestră la numai 3 ani și jumătate.

'Eva este un copil talentat. Este o fetiță frumoasă și deșteaptă. Dacă Andra, mama ei, la trei ani și jumătate a urcat cu tatăl ei pe scenă și a cântat cu orchestra la Bistrița, atunci talentul e moștenit din familie. Dacă Eva ar da un casting la Hollywood, ar câștiga cu brio, ar ieși pe locul 1. Să le fie rușine celor care au spus ceva rău de acest copil', a declarat Elena Merișoreanu când a mers la film.

Eva Măruță a fost criticată aspru pe rețelele de socializare

Merișoreanu nu este singura care a sărit în apărarea fetiței Andrei și a lui Cătălin Măruță, care a fost criticată pe rețelele de socializare. Mina Iancu, mama băiețelului Casian Daniel ( în vârstă de 8 ani) din Tălmaciu, județul Sibiu, a dezvăluit cum a ajuns fiul ei să joace în film fără pile și și-a spus părerea vizavi de scandalul în care este implicată Eva Măruță.

„Sunt indignată ca parinte și, mai ales, ca mamă să vad câtă răutate este în mediul on-line! Ca femei, ca mame, să ștergi pe jos cu un copil de 8 ani care chiar are talent în tot ceea ce face! E incredibil! Oameni buni, nu trebuie să judecați nicicum, nu vine nimeni să vă ia copiii din pat să-i bage în filme, reclame etc. Mergeți, doamnelor, la casting, peste tot unde se poate să vă înscrieți copiii, ca să-i puteți promova și vedea în tot ceea ce va doriți.', a declarat Mina Iancu, mama unui copil din film.

Eva Măruță, apărată de părinți: 'Nu mi-am imaginat că, în România, încă dăm curs răutăților'

Despre Eva Măruță și faptul că ea a fost criticată, Mina Iancu, mama unui copil din film, a mai declarat că nu-și imagina că la noi încă se mai dă curs răutăților.

'Nu mi-am imaginat că, în România, încă dăm curs răutăților, egoismului, și multe alte faze de genul X este fata/ fiul uneia dintre vedete! Am uitat ce înseamnă empatie, am uitat de încurajare, am uitat să felicităm, am uitat de multe!’, a declarat Mina Iancu pentru Click!.

'Un regizor, un producător, să știți că ei sunt foarte corecți, nu aleg pe pile. Cer aceeași vârstă sau anumite tipologii'

Femeia a spus că pentru acest rol, ea a mers alături de fiul ei la casting și că un regizor nu alege pe pile, ci pe criteriile care stau la baza rolului, cum ar fi vârsta și tiopologia.

Pentru acest film, noi am mers la casting, am fost selectați și așa am ajuns aici! Fiul meu este de vârsta Evei! Un regizor, un producător, să știți că ei sunt foarte corecți, nu aleg pe pile. Cer aceeași  vârstă sau anume tipologii, deci sunt multe criterii pentru a putea intra într-un rol sau figurație.

Nu se ia un rol, dacă nu se nu corespunde cerințelor. Deci, mămici dragi, lăsați copiii să-și îndeplinească visele. Trebuie susținuți și, mai ales, sfătuiți ca să fie mai buni, să nu crească cu ură, răutate sau invidie‘, a mai spus Mina Iancu.

Radhu o apără pe Eva Măruță: 'Ce aveți cu fetița?'

Și cântărețul Radhu, aflat în America Latină, a sărit în apărarea Evei Măruță. Acesta a declarat că micuța este un talent și că are toate șansele să devină o actriță renumită. Solistul a mai spus că și în Mexic se obișnuiește ca rudele persoanelor cunoscute să apară în seriale, însă contează talentul. 'Ce aveți cu fetița? Contează talentul! Acesta este criteriul… Ce dacă este fata lui x sau y, este important dacă are talent, iar Eva are talent cu carul!', spune Radhu, pentru viva.ro

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton