Elena Merișoreanu se declară dezamăgită de Iuliana Tudor. Ce a supărat-o pe artistă: „E acum mult prea mare ca să se coboare la noi, să ne mai bage în seamă"

.

Elena Merișoreanu e supărată pe Iuliana Tudor. Artista susține că prezentatoarea nu o mai invită la emisiunile ei folclorice, așa cum făcea cândva, și are favoriții ei astăzi. Ea nu își explică de ce se întâmplă asta, pentru că are experiență și mulți ani de muzică în spate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Elena Merișoreanu mărturisește că a fost apropiată de Iuliana Tudor, dar aceasta a uitat de ea. Vedeta are convingerea că vedeta TV s-a schimbat în ultima perioadă și nu mai bagă pe toată lumea în seamă. Ba mai mult, face diferențe între cântăreții de muzică populară.

iuliana-tudor-32-1iuliana-tudor-32-1

Elena Merișoreanu e dezamăgită de Iuliana Tudor

Elena Merișoreanu e foc și pară pe Iuliana Tudor. Solista e dezamăgită că nu se mai numără printre preferații prezentatoarei TV, deși în trecut lucrurile stăteau cu totul altfel.

„Iuliana Tudor nu mă mai invită la evenimentele ei, e prea mare acum, n-am mai fost de mult timp în emisiunea ei, la TVR, are favoriții ei. Nu are nicio calitate și niciun drept să facă departajare între soliști, mulți dintre noi avem ani grei de muzică în spate, Iuliana are preferații ei, pe care îi tot cheamă. Îi doresc sănătate și să conducă folclorul așa, după placul ei! Iuliana e acum mult prea mare ca să se coboare la noi, să ne mai bage în seamă. Nu înseamnă că dacă are chip frumos e frumoasă și la suflet. Am fost alături de ea, în clipele foarte grele, când a avut nevoie, dar văd că a uitat. Așa e în viață', a declarat Elena Merișoreanu, pentru click.ro.

Elena Merișoreanu nu o consideră pe Iuliana Tudor o expertă în folclor

Solista recunoaște că Iuliana Tudor are voce frumoasă, dar nu și-a dorit o carieră în muzică. Cu toate astea, nu o consideră o mare cunoscătoare în ale folclorului.

„Și Iuliana Tudor cântă, așa a început, cu muzica, dar, probabil, a avut mai mare vocație spre prezentare, Am auzit-o cântând, are voce, dar n-a progresat în muzică, ci în prezentări, asta i-a adus faima. Dar asta nu înseamnă și că este o mare cunoscătoare de folclor', a adăugat Elena Merișoreanu.

Citește și: Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve, fix când nu-și mai dorea niciun bărbat în viața ei, după divorț: „Așa am ajuns la el, prima dată. Eram o mamă singură, focusată pe job. Dacă-mi spunea cineva ce urma să se întâmple…”. Cât de mult o sprijină el și cum se înțelege cu fiicele ei / EXCLUSIV

Citește și: Sheikha Mahra, prințesa Dubaiului, a anunțat pe Instagram că divorțează, la un an de la căsătorie: „Dragul meu soț, întrucât ești ocupat cu alte persoane…”. Care a fost motivul despărțirii

Citește și: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna”. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au aniversat 5 ani de căsnicie

Citește și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o de mai multe ori pe Bianca Drăgușanu și descrie relația lor ca fiind „complicată'. De ce s-a căsătorit, de fapt, cu Claudia Pătrășcanu: „Nu o iubeam, dar…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit, după 1 an și 3 luni de căsnicie: 'Am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre. Din păcate…'

Elena Merișoreanu a avut un schimb de replici și cu Maria Dragomiroiu

Artista a avut un schimb de replici și cu Maria Dragomiroiu. Se întâmpla în urmă cu câțiva ani. Totul a început după ce Maria Dragomiroiu a declarat că are o pensie de 1200 de lei după ani pe scenă.

„Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică, dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu am peste 30 de ani de muncă la Rapsodia Română. Noi aveam turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul', a spus Elena Merișoreanu, la Agentul VIP.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton