Elena Udrea i-a transmis, din închisoare, un mesaj fiicei sale, de ziua ei: "Îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături"

 Dumba Gabriela
.

Aflată în Penitenciarul de femei Târgșor, Elena Udrea i-a transmis fiicei sale un mesaj, de ziua ei. Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a împlinit vârsta de 5 ani și mama ei a ținut să o asigure de toată dragostea ei și să-și ceară iertare că nu este alături de ea. Eva Maria este crescută în prezent de tatăl ei, care a declarat recent că este și mamă, și tată, și bunic, și bonă, dar nu regretă timpul acordat fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, a împlinit 5 ani și chiar dacă nu o are alături pe mama ei, a primit un mesaj emoționant din partea acesteia. Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, pe 7 aprilie 2022.

101529813_10158080439784584_4665164786533662720_n101529813_10158080439784584_4665164786533662720_n

Ce mesaj i-a transmis Elena Udrea fiicei ei, de ziua sa

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, a împlinit cinci ani și mama ei i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetita mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta”, a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și:Cum se menține Cristina Joia în formă, la 45 de ani. Alimentul pe care l-a exclus din dieta sa: „Pentru mine, este o alegere’

Citește și:Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani, după ce a slăbit 15 kilograme: „De nerecunoscut…' Fanii au fost surprinși de schimbarea ei radicală

Citește și:Simona Gherghe, mesaj impresionant de susținere pentru Simona Halep, după anunțul suspendării: „Pentru toate emoțiile pe care le-am trăit, alături de tine!'

Fiica Elenei Udrea este crescută de tatăl ei

Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea povestea, recent, cum se descurcă în ceea ce privește creșterea fetiței. Tot atunci, acesta preciza că încearcă să obține o permisie pentru Elena Udrea, așa încât fetița să o aibă alături, de ziua sa, pe mama ei, dar se pare că acest lucru nu a fost posibil.

„Sunt și mamă și tată și bunic și bonă. Vine și mama Elenei, dar în weekenduri, să mă mai ajute cu cea mică, dar mă descurc destul de bine. A început să întrebe unde e mama. Dorința ei de ziua de naștere este să stea cu mama ei”, a spus Adrian Alexandrov la Antena 3 acum câteva zile.

Și Elena Udrea ceruse să fie alături de fiica ei, pentru că „este luna de naștere a fetiței mele de 5 anișori'. Elena Udrea a transmis un mesaj din penitenciar în care susținea că este al doilea an în care solicită să i se acorde permisie măcar de 24 de ore pentru a fi acasă de ziua de naştere a fetiţei sale, dar i se refuză acest drept, ​deşi legea prevede posibilitatea ca deţinuţii să meargă acasă pentru 10-30 de zile anual.

„Elena Udrea a participat la oricâte activități a avut posibilitatea: de la cules de mere până la recitat de poezii de Alecsandri și scris caligrafic Imnul României (care, pentru o persoană cu studii superioare, fost avocat, nu știu cum îl ajută în concret la reabilitare…)”, potrivit avocatei sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton