Elicopter, șampanie de 10.000 de euro și tort decorat cu bani, la nunta omului de afaceri Călin Raita: "Una dintre cele mai tari nunți de anul ăsta"

 Dumitrache Laura
.

Omul de afaceri Călin Raita s-a căsătorit pentru a doua oară, organizând o petrecere cu mare fast, la Oradea. Controversatul afacerist a avut la nuntă șampanie de 10.000 de euro, tort decorat cu bani, iar mireasa a fost adusă cu elicopterul. De asemenea, numeroși manelisti au încins atmosfera la marele eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elicopter, șampanie de 10.000 de euro și tort decorat cu bani, la nunta omului de afaceri Călin Raita. Celebrul baron imobiliar din Oradea, Călin Raita s-a căsătorit pentru a doua oară. Bărbatul a organizat o petrecere de pomină la nunta sa și mai toți maneliștii cunoscuti au încins atmosfera. Afaceristul a făcut nunta cu soția sa și și-a botezat și fiul.

nunta calinnunta calin

Călin Raita și-a botezat fiul în cadrul aceluiași eveniment. Petrecerea a fost una extravagantă, fiind organizată la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Oradea. Adi de la Vâlcea a cântat la nunta afaceristului și a postat un clip video pe TikTok de la eveniment, dar care ulterior a fost șters.

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional. Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg…”

Citește și:12 oameni s-au răsturnat cu barca pe râul Mureș: un copil mort, doi adulți și doi copii dispăruți. Șoferul bărcii era băut și fără permis

Citește și:Cum arată Cristina Bâtlan nemachiată și fără filtre, la 50 de ani: 'Un mare act să te arăți reală. Mi se pare că…'

Citește și:Cum s-au filmat Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu într-un club de pe litoral. Nu s-au ferit să-și arate dragostea în public

Elicopter, șampanie de 10.000 de euro și tort decorat cu bani, la nunta omului de afaceri Călin Raita

Afaceristul Călin Raita, din Oradea, s-a căsătorit pentru a doua oară. Omul de afaceri a organizat un eveniment extravagant, iar numeroși maneliști au întreținut atmosfera. Soția afaceristului, Raluca, a fost aducă cu elicopterul la nuntă, iar tortul a fost decorat cu teancuri de bani. De asemenea, Călin Raita și-a tratat invitații cu șampanie de 10.000 de euro.

Afaceristul și-a botezatul fiul în cadrul aceluiași evenimnet. Cel care a dezvăluit o parte din suprizele pregătite nuntașilor a fost Adi de la Vâlcea. Artistul a postat un clip video pe TikTok și ulterior l-a șters. „Salut, sunt la una dintre cele mai tari nunţi de anul ăsta. Este o nuntă cum nu s-a mai pomenit. Vă dau din culise: eu cânt până la ora 10, apoi de la 10 la 12 – Bogdan de la Ploieşti, de la 12 la 2 Ştefan de la Bărbuleşti, de la 2 la 4 Tzancă (n.r – Uraganu), de la 4 la 7 Salam (n.r. Florin Salam). Vă mai spun una, muriţi: 19 sticle de şampanie a cumpărat (n.r. – mirele), a dat 190.000 de euro! N-a găsit decât 19 în Europa. Ar fi vrut 30, dar nu a găsit decât 19″, le-a spus fanilor săi, Adi de la Vâlcea.

Călin Raita și-a botezat fiul

Călin Raita a distribuit pe rețelele de socializare câtea imagini de la nunta cu soția sa, Raluca. Omul de afaceri a îmbrăcat un costum împănat cu înflorituri aurite, iar soția lui și-a făcut apariția într-o rochie de mireasă superbă. Tortul mirilor a fost decorat cu bancnote, iar numeroși manelisti au încins atmonsfera.

Cu acest prilej, Călin Raita și soția sa și-au botezat fiul, pe Nicholas Ianis. Evenimentul a fost unul extravagant, iar invitații au avut parte de momente de neuitat. Petrecerea a fost organizat la una dintre cele mai luxoase săli din Oradea.

Cine este Călin Raita

Călin Raita este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Oradea. A devenit dezvoltator imobiliar la mijlocul anilor 2000, după ce a construit două cartiere de case și blocuri. Raita a fost implicat și în politică, în anul 20008 a candidat la Primăria Oradea și a obținut sub 1.3% voturi.

Călin Raita s-a concentrat pe afacerile sale imobiliare, iar în anul 2010 a divorțat de prima sa soție. Cei doi au împreună trei copii, iar afaceristul și-a acuzat fosta parteneră de infidelitate, potrivit ebihoreanul.ro.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton