Eliminările se vor face diferit la Survivor All Stars 2024. Cum îi va afecta noua regulă pe concurenți

 Radulescu Ruxandra
.

Eliminările se vor face diferit la Survivor All Stars 2024. Sezonul Survivor All Stars 2024 debutează în forță pe 16 ianuarie la PRO TV. Cei mai îndrăgiți Războinici și Faimoși din edițiile trecute vor ave aparte de cea mai mare confruntare din viața lor, în jungla dominicană. Iată care este schimbarea majoră de la Survivor All Stars 2024 în ceea ce privește eliminările și cum îi va afecta pe concurenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Survivor all Stars 2024. Au mai rămas doar câteva zile pînă la competiția din Republica Dominicană ce va avea premiera pe 16 ianuarie la PRO TV. Triburile Războinicilor și cel al Faimoșilor se vor reuni pentru o aventură plină de adrenalină. De această dată, soarta concurenților zace în propriile lor mâini, căci doar ei vor decide cine va ajunge în Duelurile Eliminatorii. Iată ce reguli s-au schimbat în concurs!

relatia-dintre-cativa-fosti-concurenti-survivor-romania-s-a-racit-1relatia-dintre-cativa-fosti-concurenti-survivor-romania-s-a-racit-1

Eliminările se vor face diferit la Survivor All Stars 2024

Survivor All Stars 2024 se anunțî a fi un sezon mai puternic ca niciodată. Faimoșii și Războinicii din edițiile anterioare vor avea parte de confruntarea finală din Republica Dominicană. Regulile s-au schimbat, iar concurenții vor avea nevoie de strategii inteligente pentru a supraviețui în competiție. De această dată, concurenții vor fi cei care vor vota cine ajunge în Duelurile eliminatorii, însă telespectatorii vor avea ultimul cuvânt și îl vor vota pe marele câștigător al sezonului și al premiului de 100.000 de euro.

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

Citește și: Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Este cel mai în vârstă concurent din competiție

Citește și: De ce nu participă CRBL la Survivor All Stars: „Toată lumea știe joaca și merg doar pentru televiziune”

Citește și: Cum a reacționat Lola Crudu când a primit propunerea de a participa la Survivor All Stars: ‘O șansă ca asta vine o dată în viață. O să fie măcel, dar…’ / Ce spune soțul ei despre plecare

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars 2024: „Un nivel cu totul deosebit”

Din 16 ianuarie, 10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem, Survivor All Stars, la PRO TV și pe VOYO. În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite.

Prezentatorul Daniel Pavel a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni.

Pregătiți-vă pentru Survivor All Stars! În inima junglei dominicane doar cei cu inima tare vor rezista până la final. Cei mai tari concurenți ai tuturor sezoanelor de până acum vor intra în arenă începând cu 16 ianuarie. Vor lupta pentru a arăta României că au ce trebuie ca să câștige sezonul suprem. Tensiune, strategie, alianțe și sacrificii la un nivel cu totul deosebit, altul decât cel de până acum. Vom avea și reguli noi într-un sezon cu totul special’, a declarat prezentatorul emisiunii.

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars 2024

Faimoșii sunt Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

De cealaltă parte, echipa Războinicilor este fomată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Survivor All Stars, din 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi la PRO TV și pe VOYO!  

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton