Elisabeta Lipă l-a dat în judecată pe Daniel Ghiţă: "Va trebui să probeze tot ce a spus la adresa mea". Care sunt acuzațiile și ce daune îi cere fostului luptător de K1

.

Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport, l-a dat în judecată pe fostul luptător K1, Daniel Ghiță. Legendara sportivă a României a explicat motivele din spatele deciziei de a apela la justiţie și suma impresionantă pe care o solicită drept daune morale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elisabeta Lipă a decis să îl dea în judecată pe deputatul PSD. Pe portal.just, a fost înregistrată cererea depusă de președintele ANS, însă nu a fost momentan decisă vreo dată pentru proces. Deocamdată, tot ce se specifică este că obiectul procesului este 'acțiunea în răspundere delictuală'.

24993533_1575488799211013_5095765340750578849_n24993533_1575488799211013_5095765340750578849_n

De ce l-a dat Elisabeta Lipă în judecată pe Daniel Ghiţă

Elisabeta Lipă l-a dat în judecată pe Daniel Ghiţă. Elisabeta Lipă a reacţionat după ce, în postările sale pe rețelele sociale, Daniel Ghiță a lansat numeroase atacuri verbale și acuzații de corupție la adresa şefei ANS, fără a prezenta dovezi concrete.

Fosta campioană olimpică, mondială şi europeană la canotaj a solicitat daune morale în valoare de 200.000 de euro, echivalentul a aproximativ un milion de lei, pe care intenționează să-i investească în sportivii juniori.

„Demersul meu este cel normal. Ceea ce scrie pe Facebook este incredibil. Nu înțeleg cum poți arunca vorbe jignitoare la adresa unui om pe care nu l-ai cunoscut, nu l-ai întâlnit niciodată. Eu nu am citit personal mesajele, dar am și eu prieteni, familie care mă informează. Am apelat la instanță și el va trebui să probeze tot ce a spus la adresa mea.

Este strigător la cer ce poate să afirme despre mine. Am mandatat avocatul să solicite suma maximă ca daune morale. Un milion de lei parcă. Bani pe care îi vor investi în juniori, nu-i voi ține pentru mine', a spus Elisabeta Lipă pentru SpyNews.

Citește și: Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan: ‘Nu mai alcătuim un cuplu. Motivele…’ Artistul pregătește o piesă pentru cei care suferă din dragoste / EXCLUSIV

Citește și: Rusia a emis un mandat de arestare pe numele Iuliei Navalnaia. De ce este acuzată văduva lui Aleksei Navalnîi: „Vladimir Putin este un ucigaş şi un criminal de război'

Care sunt acuzațiile pe care Daniel Ghiță i le aduce Elisabetei Lipă

Daniel Ghiță a fost unul dintre cei mai mari luptători din istoria României. Poreclit 'Samuraiul Sălbatic' sau 'Lunetistul', fostul sportiv a obținut nenumărate medalii și titluri, la mai multe discipline. După retragerea din activitate, însă, Ghiță a luat-o pe o cale mai puțin bătută de foștii atleți, cea a politicii. Iar, în prezent, acesta este deputat din partea PSD.

În ultima perioadă, omul politic a lansat mai multe atacuri la adresa Elisabetei Lipă, acuzând președintele ANS de acte de corupție. Daniel Ghiță a acuzat-o pe Elisabeta Lipă de acte de corupție și de favorizarea anumitor federații sportive, cum ar fi cea de kempo.

„Doamna Elisabeta Lipă, de când ați preluat ANS, nu văd altceva decât poze cu Amato Zaharia. Poze care nu fac cinste unui demnitar de stat! Lipsesc berea și manelele, doamna Lipă! Să vă fie rușine, ca ați distrus toată ramura sportului de contact! De ce toate ramurile sportului de contact trebuie să se închine sau să afilieze la Kempo?

Doar prin ei se primesc bani de la agenție. Șpagă? Sau care este explicația? Cei mai mulți bani banii merg la o singură federație de amatori, nu profesioniști. De ce? Cura? Înțeleg prietenia strânsă între dumneavoastră și domnul Zaharia!

Nu am văzut niciodată un demnitar de stat în așa ipostaze! Care face de rușine Agenția Națională pentru Sport și sportul românesc!', se arată într-unul dintre mesajele postate de parlamentar pe contul său de Facebook.

Într-un alt mesaj postat pe Facebook, Daniel Ghiță o întreabă pe Elisabeta Lipă de unde are bani pentru afacerile imobiliare și o acuză de „combinații”.

„Elisabeta Lipă a intrat în afaceri imobiliare. De unde aveți acești bani? Mătușa Oleniuc din Ucraina a trimis banii? Are peste 50.0000 lei lunar încasări, sărăcuța. În timp ce sportivii României mor de foame, că doar banii merg doar la Kempo și la Canotaj! Ea nu se ocupă de sport și sportivii României! Afaceri, combinații, bani, bani!', este un alt mesaj al lui Daniel Ghiţă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton