Actrița Elisabeth Moss va deveni mamă pentru prima oară, la 41 de ani: "Am fost foarte norocoasă"

 Oana Pantazi
.

Elisabeth Moss a confirmat că este însărcinată cu primul ei copil, actrița urmând să devină mamă pentru prima oară la 41 de ani. Dezvăluirea a fost făcută în emisunea lui Jimmy Kimmel, care a fost la fel de surprins ca și spectatorii, pentru că nu se știa nimic despre un potențial partener al actriței.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elisabeth Moss va deveni mamă pentru prima oară, la 41 de ani. Actrița și-a luat prin surprindere fanii când a apărut în platoul emisiunii lui Jimmy Kimmel îmbrăcată cu o rochie neagră, mulată, care, evident, îi scotea în evidență burtica de gravidă.

elisabeth-moss-3elisabeth-moss-3

Actrița Elisabeth Moss va deveni mamă pentru prima oară, la 41 de ani

Pe Elisabeth Moss cei mai mulți o știu din serialul „The Handmaid’s Tale”, rol pentru care a primit un Emmy în 2017. Fanii actriței, care știu că este destul de discretă, nu se așteptau ca veștile bune să vină de pe planul personal atunci când a apărut la Jimmy Kimmel în emisiune. Dar iată că Elisabeth Moss a reușit să surprindă, burtica de gravidă fiind cea mai bună dovadă.

Uimit de apariția neașteptată a actriței, Jimmy Kimmel a încercat să glumească fără să o jignească referitor la rotunjimile vizibile.

„Ești însărcinată sau doar o actriță incredibil de implicată?', i-a spus el.

„Puțin din amândouă', i-a replicat Elizabeth zâmbind.

Elisabeth a vorbit și despre evoluția sarcinii, dar nu a dat niciun detaliu cu privire la tatăl copilului sau la data nașterii.

Nu e rău, de fapt. Am fost foarte norocoasă. A mers foarte bine'

Citește și: Ce spune Theo Rose despre valul de hate cu care s-a confruntat când s-a aflat că are o relație cu Anghel Damian: ‘Viața mea era un haos. Existau niște insinuări…

Citește și: Saveta Bogdan se plânge că iarna aceasta a înghețat de frig în propria casă: ‘A fost o avarie… De ce se teme foarte tare de facturile la curent / EXCLUSIV

Citește și: Călin Donca îi cere lui Dorian Popa daune materiale, după acuzațiile de defăimare: „Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul’. Ce sume vrea să recupereze milionarul

Apoi, actrița l-a întrebat pe Jimmy Kimmel dacă are vreun sfat pentru ea, iar comediantul i-a spus că cel mai bun sfat l-a primit soția sa, Molly McNearney, înainte de a se naște unul dintre copiii lor, de la marele actor Bill Murray.

„El a spus să aducem luminițe de Crăciun pentru a le agăța în sala de nașteri. Pentru că iluminatul este groaznic în cameră. Este o iluminare de tip Walmart pentru acest eveniment binecuvântat care se va întâmpla și nu vrei asta', a spus Jimmy Kimmel, spre amuzamentul general.

Elisabeth Moss a fost măritată cu un comediant

În 2018, într-un interviu pentru publicația Marie Claire, actrița dezvăluia că inițial a fost ezitantă în privința maternității, dar că a revenit la această idee pe măsură ce a înaintat în vârstă. În 2022, Elisabeth Moss declara că își dorește să devină mamă: „Cu siguranță vreau să am copii pentru că am fost foarte inspirată de tipul de mamă care este mama mea. A făcut un lucru frumos cu mine', a spus ea, după care a continuat: „Apoi i-l voi da mamei mele și poate ea să-l crească pentru că o va face foarte bine'.

Elisabeth Moss a fost căsătorită o singură dată, din 2009 până în 2011, cu un coleg de breaslă, Fred Armisen. De atunci, actrița a avut grijă ca viața ei personală să rămână privată… până recent, când a surprins pe toată lumea, dând vestea că este însărcinată într-o emisiune live.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton