Eliza Natanticu, secrete din culisele Power Couple: "Probe nebune... A fost mai greu decât Asia Express"

 Dumba Gabriela
.

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu sunt concurenți în emisiunea Power Couple și pentru că mai au experiențe cu astfel de provocări pline de adrenalină, și-au făcut o părere vizavi de gradul de dificultate al probelor. Ei bine, Eliza Natanticu afirmă că i s-a părut chiar mai greu la Power Couple decat la Asia Express. Ei bine, deși credeau că se poate ceva mai rău decât Asia Express, soții Natanticu au ajuns la capătul puterilor la Power Couple.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Când au acceptat provocarea Power Couple, Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu nu-și imaginau că poate fi atât de greu. Au încredere în ei și în relația lor, sunt convinși că se cunosc foarte bine unul pe celălalt, însă nu-și imaginau că poate fi atât de greu.

7777

Cosmin și Eliza Natanticu participă la Power Couple România

Actorul Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza au acceptat să participe la Power Couple, dar nu credeau că probele le vor da așa mari bătăi de cap.

'Nu am venit pregătită pentru ceva atât de frumos, dar și solicitant. Emoții și frici duse la extrem. Adrenalină la intensitate maximă. De la agonie la extaz, într-o clipă. Mă bucur că am putut trăi această experiență alături de soțul și, totodată, prietenul meu, jumătatea mea mai bună. Abia aștept să vedeți prin ce am trecut', declara Eliza acum ceva timp.

Artista este nerăbdătoare ca acest show să înceapă, căci are amintiri unice după tot ce s-a întâmplat în Malta, și a făcut dezvăluiri la Neatza cu Răzvan și Dani. În mod surprinzător, Eliza Natanticu a dezvăluit că această experiență a fost mai grea decât tot ce a trăit în celălalt capăt al lumii, alături de soțul ei. Cei doi au avut parte de obstacole dificile.

'Pot să vă spun că a fost cea mai grea experiență de până acum, dintre toate proiectele pe care le-am avut la televizor, dar și cea mai frumoasă, plină de peripeții. Deci nu vreți să știți. Pentru mine da, a fost mai greu decât Asia Express, pentru că la noi a fost mai ușor decât ce se întâmplă acum. Dar au fost probe nebune', a declarat Eliza Natanticu, citată de spynews.ro.

Citește și: Cum s-a cunoscut Maria Buză cu soțul ei și după cât timp a fost cerută în căsătorie: „Eu eram și însărcinată deja. Nu mai aducea vorba nici de măritiș, nici de ineluș, de nimic' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum Adina, „păpușa de la Glina’. Are 17 ani, este model internațional și s-a transformat într-o tânără superbă

Cum s-au cunoscut Cosmin și Eliza Natanticu de la Power Couple

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul unor prieteni comuni. Cei doi s-au căsătorit în 2018, la 9 ani după ce s-au cunoscut.

La prima interacțiune, Lizi nu l-a plăcut pe comediant, însă după prima întâlnire și-a dat seama că el e bărbatul potrivit pentru ea.

Eliza Natanticu a povestit că atunci când l-a cunoscut pe Cosmin ea a fost cea care i-a scris să-l invite în oraș, însă comediantul nu a acceptat pentru că era într-o relație la distanță. La numai o săptămână el a fost cel care i-a scris Elizei, invitând-o la suc, cu precizarea că își încheiase relația la distanță. Lizi a mărturisit că la primul date cu cel care avea să-i fie soț a mers fără să se aranjeze.

„Nouă ne-au făcut cunoștință niște prieteni. Ne-au spus că suntem făcuți unul pentru celălalt. Eram la o ședință foto. Nu ne-am plăcut deloc, dar prietena mea a insistat că suntem făcuți unul pentru celălalt. (…) I-am scris să ieșim undeva, dar m-a refuzat pentru că era într-o relație la distanță.

La o săptămână mi-a dat mesaj și mi-a zis dacă vreau să ieșim la un suc pentru că nu mai are relație. Pentru întâlnirea cu el nu m-am aranjat deloc, ca niciodată. În general mă aranjam și eu ca orice femeie. Din prima oră pe care am petrecut-o împreună mi-am dat seama că el este cel mai bun', a povestit Eliza Natanticu la Antena Stars.

Cosmin Natanticu a cerut-o în căsătorie pe Eliza Natanticu pe o plajă în Grecia, dar a enervat-o atât de tare înainte de cerere, încât în primă fază a refuzat. După insistențe, Eliza a acceptat să fie doamna Natanticu.

A venit cu inelul și l-am refuzat. A mai insistat mult după și, într-un final, mi-a zis dacă vreau sau nu să fiu soția lui, așa că am acceptat.', a povestit, pentru Antena Stars, Eliza Natanticu. M-a cerut de soție pe o plajă, în Grecia. Și-a propus să mă enerveze foarte tare. Cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă și, în prima fază, am refuzat', a povestit Eliza Natanticu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton