Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova: "Niciun bărbat nu ar trebui să facă..."

 Oana Pantazi
.

Ella de la Puterea Dragostei și Alex Bodi se cunosc de dinainte ca el să fi avut o relație cu Bianca Drăgușanu… Așadar, bruneta a decis să facă acum dezvăluiri despre relația dintre milionar și noua lui logodnică, Daria Radionova.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ella de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri în premieră despre relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova, cel mai nou cuplu al momentului. După ce relația cu suișuri și coborâșuri dintre milionar și Bianca Drăgușanu a ajuns la final, Bodi s-a consolat foarte repede în brațele superbei rusoaice Daria Radionova, pe care ar fi cerut-o de soție cu puțin timp înainte de a fi săltat de mascați, numele său fiind implicat într-un dosar de proxenetism.

Dat fiind că Ella de la Puterea Dragostei și Alex Bodi se cunosc de multă vreme, fosta concurentă s-a decis să vorbească, în premieră, despre relația omului de afaceri cu Daria Radionova, actuala lui logodnică.

Ella de la Puterea Dragostei dezaprobă gestul lui Alex Bodi

Și cum subiectul care a făcut cea mai multă vâlvă în mediul online este inelul de logodnă pe care rusoaica l-a primit de la Bodi, același pe care omul de afaceri i l-a dăruit Biancăi Drăgușanu, simpatica brunetă de la Puterea Dragostei și-a exprimat direct dezaprobarea privind gestul acestuia.

„Eu vreau să fiu sinceră, Daria e o fată foarte frumoasă, are trăsaturi frumoase. Îmi place ca femeie, nu am auzit-o vorbind, dar fizic e frumoasă. Văzusem că purta inelul Biancăi, dăruit de către Alex Bodi bănuiesc. Eu nu știu dacă el chiar ar face așa, poate seamănă inelul, poate sunt similare. Niciun bărbat nu ar trebui să facă, e cel mai grotesc lucru, mie mi se pare că ar umili-o pe fata următoare”, a spus Ella de la Puterea Dragostei într-un interviu pentru Wowbiz.

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: „Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția: 'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă, cu COVID-19! Artistul are nevoie de tratament cu plasmă

Citește și: Scott Disick și Amelia Hamlin, cel mai nou cuplu de la Hollywood! Fostul soț al lui Kourtney Kardashian a bifat o nouă cucerire

Primele declarații despre arestarea lui Alex Bodi

Chiar dacă pentru ea pare să nu fi fost chiar o surpriză faptul că Alex Bodi a fost arestat într-un dosar de proxenetism, Ella de la Puterea Dragostei susține că omul de afaceri a fost implicat în afaceri licite… Cu toate acestea, admite că, fiind un tip inteligent, ar fi putut păcăli vigilența multora, cu atât mai mult cu cât și-a creat o imagine impecabilă.

„Eu îl cunoșteam pe Alex Bodi fiind un om de afaceri, un om inteligent. Bănuiesc că a facut-o cu cap dacă nu s-a aflat până acum și chiar și-a putut păstra o imagine atât de curată, deși a apărut pe tv de mulți ani. Eu îl cunosc, a fost implicat în afaceri pe bune, el publica și pe instagram despre conferintele la care mergea. Crede-mă, era un om foarte deștept, dar nimeni nu știe ce făce el în spatele camerelor”, a mai adaugat Ella pentru sursa citată. 

Bianca-Dragusanu-Alex-Bodi2-1Bianca-Dragusanu-Alex-Bodi2-1

Alex Bodi a cerut-o de soție pe Daria Radionova înainte de a fi arestat

Triunghiul amoros Bianca Drăgușanu – Alex Bodi – Daria Radionova a stârnit o serie de controverse încă de la începutul telenovelei! Alex Bodi s-a despărțit de Bianca și a avut o relație cu Daria, apoi a revenit în brațele fostei soții și imediat după despărțire s-a împăcat cu rusoaica și tot așa. Cele două femei din viața lui și-au spus cuvinte grele și și-au adus numeroase acuzații și telenovela încă nu s-a terminat.

Înainte de fi arestat în dosarul de proxenetism, Alex Bodi a confirmat relația cu rusoaica Daria: „Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea„, a precizat Alex Bodi pentru AntenaStars.

Cum a ajuns inelul de logodnă pe care toată lumea l-a văzut la Bianca Drăgușanu pe degetul Dariei Radionova? În vara anului trecut, la începutul lunii august, Bianca Drăgușanu a primit un inel în valoare de 10.000 de euro de la Alex Bodi, în momentul în care s-au căsătorit. Cei doi, însă, au divorțat în primăvara acestui an, iar Bianca i-a înapoiat inelul cu diamante fostului soț. Cum o bijuteria atât de valoroasă trebuia valorificată, se pare că afaceristul i l-a oferit ulterior viitoarei sale soții, Daria…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton