Ella de la Puterea Dragostei s-a logodit: ”Să ne fie într-un ceas bun”

 Lupescu Anca
.

Ella de la Puterea Dragostei și-a găsit, în sfârșit, fericirea în brațele altui bărbat, după relația eșuată cu Jador. Tânăra a mers mai departe și se pare că acum și-a găsit un iubit cu care are de gând să facă pasul cel mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Frumoasa brunetă are o nouă relație, iar recent, într-un clip postat pe contul de TikTok, le-a arătat fanilor și cum arată noul partener de viață.

Chiar e ok, nu mă aşteptam nici eu. E un tip tare mişto. Sunt liberă şi pot să fac ce vreau, să mă văd cu cine vreau. E un băiat cu care am şi colaborat. E un băiat ce pare din altă epocă, are altă educaţie.Ne simţim tare bine împreună',a mărturisit Ella de la Puterea Dragostei cu puțin timp în urmă, potrivit wowbiz.ro.

Finalista sezonului doi Puterea Dragostei a anunțat, joi seara, într-un clip postat pe Instagram că s-a logodit. Bruneta a ieșit în oraș cu Ana Maria Lintaru, fosta concurentă a sezonului doi Puterea Dragostei, iar vestea cea mare a fost dată chiar de Ella.

images-2-4images-2-4

'Ana, nu spui că te-ai logodit și tu? Ți-e rușine?', îi spune Ella Anei de la Puterea Dragostei.

'Să fie de bine, să fie într-un ceas bun! Să ne fie într-un ceas bun', spune Ella Tina.

'M-am rușinat', adaugă Ana Maria Lintaru. 

Ella de la Puterea Dragostei l-a iubit mult pe Jador

Fosta concurentă a mărturisit că a avut sentimente puternice pentru Jador. Ella de la Puterea Dragostei l-a uitat cu greu pe actualul concurent de la Survivor și a suferit cumplit în urma despărțirii de acesta.

‘Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic. Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune…

Citește și: Ivermectina, avizată de Ministerul Sănătăţii. Dr. Musta: „Posibil să fie un medicament cu beneficii în COVID-19'

Citește și: Ce este Covidul de lungă durată sau Long Covid. Cum poate fi prevenit

Citește și: Cât ne protejează vaccinul anti-COVID-19 de la Moderna. Imunitatea nu este pe viață!

Citește și: Prospectele vaccinurilor anti-COVID 19 de la Moderna și Pfizer. Indicații și efecte adverse

Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât‘, a declarat Ella de la Puterea Dragostei despre Jador, pentru Wowbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton