Ella Tina, despre relația pe care o are cu Jador, după ce artistul s-a despărțit de Alexandra Dobia: "Când o femeie iubește..."

 Dumitrache Laura
.

Ella Tina și Jador s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea dragostei, de la Kanal D. Între cei doi a existat o relație de scurtă durată, dar ulterior cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, Ella Tina și artistul păstrează legătura, iar vedeta a spus cum se întelege acum cu Jador.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jador s-a despărțit recent de iubita lui, Alexandra Dobia. În trecut, artistul s-a iubit cu Ella Tina, dar relația lor nu a durat prea mult. Recent, bruneta a dezvăluit ce relație are în prezent cu Jador, dar și dacă ar exista posibilitatea ca ei doi să formeze un cuplu.

ella si jadorella si jador

Jador și Ella Tina au mai încercat să-și refacă viața cu diferiți parteneri, dar în prezent ambii sunt singuri. Fanii celor doi isi doresc să îi vadă împreună, dar Ella Tina nu mai dorește o relație cu celebrul artist.

Citește și:Ella Tina a fost jefuită într-un club din Capitală: „M-a urmărit la baie…” Tânăra oferă o recompensă în schimbul unor informații despre identitatea individului

Citește și:„Timp de 14 ore, nu am știut nimic'. Ella Tina a leșinat într-un restaurant și a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are, după moartea mamei ei

Citește și:Cum se simte Oana Lis, la șase luni după ce s-a vindecat de cancer de piele: „Un corp predispus la probleme”

Citește și:Vulpița de la Acces Direct a fugit de acasă, la două luni după ce a devenit mamă! L-a părăsit pe Viorel și are o relație cu un bărbat mai în vârstă. Ce se întâmplă cu copiii lor

Ella Tina, despre relația pe care o are în prezent cu Jador, după ce artistul s-a despărțit de Alexandra Dobia

Ella Tina și Jador s-au cunoscut în casa emisiunii Puterea dragostei, iar relația lor a fost una presărată cu despărțiri și împăcări. Ulterior, au decis să meargă pe drumuri separate, iar de-a lungul timpului au avut relații cu alti parteneri. În prezent, atât Ella Tina, cât și Jador, sunt singuri. Artistul s-a despărțit recent de fosta iubită, Alexandra Dobia.

Ella Tina a vorbit recent despre relația pe care o are cu Jador în prezent. Mulți fani își doresc să îi vadă din nou împreună pe cei doi. Cu toate astea, Ella Tina susține că nu mai are sentimente de iubire pentru artist. Vedeta a dezvăluit că vorbește des cu Jador și își povestesc momente importante din viața lor.

„Îi place celebritatea, dar eu îl susțin, este jobul lui. Face bine ceea ce face, pe partea asta profesională sunt foarte mândră de el. Adică eu nu regret nicio secundă că l-am cunoscut și că am avut o cunoaștere cu el. Sunt foarte mândră de el. El mai trebuie să lucreze la caracterul ăla, trebuie să știe că au trecut anii, ne-am schimbat cu toții, am trecut prin probleme.Unii suntem mai norocoși, alții mai puțin norocoși și să nu stagnăm, să realizăm că trebuie să ne maturizăm', a spus Ella Tina.

Ella Tina: „Jador îmi scrie o dată la două-trei zile”

Deși nu mai formează un cuplu, Jador și Ella Tina păstrează legătura. Bruneta a declarat că vorbește des cu artistul, mai ales că acesta o sună o dată la trei zile pentru a se interesa de viața ei.Chiar și așa, Ella susține că nu mai are niciun sentimente de iubire pentru Jador și nu vrea să mai aibă o relație cu el.

„Da, m-a căutat, îmi scrie o dată la două-trei zile îmi scrie, mă sună, mă întreabă ce fac, dar, până în momentul de față, cel puțin, i-am spus că nu mai am sentimente de iubire pentru el și nu vreau să-l mint sau să profit de el din diverse motive, cum s-a interpretat mulți ani la rând.Când am spus că îl iubesc, l-am iubit la momentul respectiv, foarte mult și am suferit foarte mult, că dacă eu nu-l iubeam la momentul respectiv, nu sufeream și nu treceam prin atâtea lucruri prin câte am trecut. Acum, dacă m-aș mai duce și aș experimenta acea poveste aș face total diferi cu el, dar nu regret că l-am cunoscut pe el la momentul respectiv, dar aș fi total diferită. Eu gândesc altfel. Când o femeie iubește, iubește mai profund, când e mai în interiorul relației așa cu sufletul, nu e mai superficial, femeia nu vede, este oarbă, chiar este oarbă femeia când iubește cu adevărat',  a mai spus Ella.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton