Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi - Zvonuri de divorţ

 Florentina Liutic
.

Prezentatoarea TV Ellen DeGeneres şi actriţa Portia de Rossi sunt la un pas de divorţ după un mariaj de 9 ani.

 

Zvonurile legate de iminenta lor despărţire s-au înmulţit în ultima perioadă, iar apariţia lui Ellen DeGeneres de săptămâna trecută fără verighetă confirmă faptul că există probleme în paradis.

 

Se pare că Portia de Rossi este nefericită în relaţia cu Ellen şi geloasă pe cariera de succes a acesteia. În timpul celor 9 ani de căsătorie, actriţa din „Ally McBeal' şi „Arrested Development' a trăit în umbra prezentatoarei TV, iar acum îşi doreşte să facă o schimbare majoră în viaţa ei.

 

„Este adevărat că Ellen și Portia se despart. Portia nu mai poartă verighetă de mult timp, dar o mai punea ocazional, pentru a-i arăta lui Ellen că încearcă să salveze relația, însă nu mai este cale de întoarcere. Era inevitabil momentul în care va afla toată lumea, a declarat o sursă pentru In Touch.

 

Ellen DeGeneres este una dintre reginele micului ecran, aceasta având din 2013 propriul talk-show, „Ellen DeGeners Show', iar averea sa creşte de la an la an, aceasta ridicându-se în prezent la aproximativ 360 de milioane de dolari.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton