Ellie Goulding a divorțat de Caspar Jopling și are un nou iubit. Primele declarații ale artistei: „Simt că nu am am de ales decât să vă anunț că..."

 Tudorache Simona
.

Ellie Goulding și Caspar Jopling și-au anunțat despărțirea după patru ani de căsătorie. Cei doi au împreună un fiu, pe Arthur. Ellie Goulding și Caspar Jopling au decis să își facă publică despărțirea după ce în tabloide au apărut mai multe știri care o implicau pe ea într-o nouă relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ellie Goulding și Caspar Jopling susțin că au rămas prieteni, iar principalul lor interes va fi liniștea copilului pe care îl au. Ellie Goulding are acum o relație cu Armando Perez, care i-a fost instructor de surf Shakirei. Ellie și Armando au fost surprinși în timp ce împărțeau câteva momente de tandrețe într-o vacanță în Costa Rica.

Ellie Goulding și Caspar JoplingEllie Goulding și Caspar Jopling

Ellie Goulding a divorțat de Caspar Jopling și are un nou iubit

„În lumina poveștilor recente, simt că nu am am de ales decât să vă anunț că Caspar și cu mine ne-am despărțit cu ceva timp în urmă', a scris cântăreața, în vârstă de 37 de ani, pe o rețea de socializare.
Rămânem cei mai apropiați prieteni, am reușit cu succes să îl creștem pe fiul nostru, având mereu în minte interesele acestuia. Ne-am angajat să protejăm intimitatea familiei noastre și le mulțumim anticipat oamenilor pentru că ne respectă dorințele – nu vom mai face alte comentarii. Vă mulțumim'
, a fost mesajul pe care artista, în vârstă de 37 de ani, l-a împărtășit pe contul său de Instgaram.

„Familia noastră și prietenii apropiați știu de ceva timp”

Spusele i-au fost întărite și de cel care i-a fost soț, dar de care, astăzi, nu o mai leagă decât copilul pe care îl au împreună.

,,Salut oameni buni – sper că aveți o zi bună. Simt (cu tristețe) că trebuie să spun ceva despre relația actuală dintre mine și Ellie, care sper că va face să dispară orice speculație din tabloide. Ellie și cu mine am luat decizia de a ne despărți cu ceva timp în urmă', și-a început mesajul Caspar. El a susținat că doar familia și prietenii au știut despre această decizie

„Familia noastră și prietenii apropiați știu de ceva timp – în rest, am ales să facem tot ce putem pentru a păstra acest lucru privat. Ellie și cu mine rămânem cei mai apropiați prieteni și, cel mai important, suntem ‘co-părinți pentru cel mai bun copil din lume, Arthur. Acesta este ultimul lucru pe care vreau să îl spun pe această temă – și vă rog să respectați intimitatea mea și a lui Ellie'.

Citește și: De ce a divorțat Ovidiu Lipan Țăndărică de unica lui soție și ce i-a urat aceasta, la despărțire: „Am lăsat totul acolo, în Germania, pentru că…'. Cu ce se ocupă fiul lor

Citește și: Fiul lui Liviu Vasilică se operează de urgență pe creier: „După ce voi trece peste această grea încercare…'. Ce problemă de sănătate are Florin Vasilică

Citește și: Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India. Cine i-a fost alături actorului

Citește și: Cum arată Anisia Gafton după ce s-a operat la nas: „O deviație de sept, oricum trebuia îndreptat. Așa că am umblat și estetic”/ S-a schimbat total

Ellie Goulding, vacanță în Costa Rica alături de noul iubit

Cântăreața a fost surprinsă recent în Costa Rica în timp ce se îmbrățișa și se săruta pasional cu Armando Perez, care i-a fost instructor de surf Shakirei. Cei doi nu au făcut economie de gesture tandre, semn că sentimentele lor sunt tot mai intense.

„Ellie și Armando păreau foarte interesați unul de celălalt. Când Armando a terminat lecția de surf, nu și-a putut ține mâinile departe de ea și a tras-o într-o îmbrățișare, oferindu-i un sărut. Ellie părea fericită și rădea. Glumea cu el în timp ce erau în mare', a declarat o sursă pentru The Sun.

Foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton