Elton John a susținut ultimul său concert în Marea Britanie: "52 de ani de dragoste și loialitate. A fost o călătorie incredibilă"

 Raiciu Adriana
.

Elton John a susținut ultimul său concert în Marea Britanie. Sir Elton Hercules John CBE, în vârstă de 76 de ani, a susținut duminică, 25 iunie 2023, ultimul său concert în Marea Britanie. Cântărețul îşi va încheia turneul mondial de adio la Stockholm, pe 8 iulie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elton John, pe numele său real Reginald Kenneth Dwight, este unul dintre cei mai influenți și de succes muzicieni britanici din toate timpurile. Este cunoscut pentru abilitățile sale vocale impresionante și pentru abilitatea sa de a compune melodii. De asemenea, a avut o carieră muzicală de peste cinci decenii și a vândut peste 300 de milioane de înregistrări în întreaga lume. A câștigat numeroase premii, inclusiv cinci premii Grammy, un premiu Oscar și un premiu Tony. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Your Song”, „Rocket Man”, „Candle in the Wind” și „Crocodile Rock”.

17494655_237917453341725_136631027173949440_n17494655_237917453341725_136631027173949440_n

Elton John a început un ultim turneu intitulat „Farewell Yellow Brick Road” în septembrie 2018 și care este programat să se încheie anul acesta.

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant despre TVR după Eurovision: ‘Devenim ridicoli și penibili. Sunt tâlharul de pe cruce…. Ce spune despre retragerea sa din televiziune

Citește și: Antonia și-a făcut operație de liposcuție, după ce a devenit mamă pentru a treia oară: ‘A fost chinuitor. Asta e problema mea, sunt obsedată de…

Elton John a susținut ultimul său concert în Marea Britanie

Duminică (25 iunie), artistul, îmbrăcat într-un costum auriu strălucitor și ochelari roșii, a susținut ultimul său concert din Regatul Unit, în cadrul turneului său internaționl de adio.

„Este o seară foarte specială şi emoţionantă pentru mine, acesta este probabil ultimul meu spectacol în Anglia, în Marea Britanie, aşa că am tot interesul să cânt bine', a spus John la Glastonbury. El a adăugat: „Vreau să vă mulțumesc și pentru cei 52 de ani de dragoste și loialitate uimitoare pe care mi-ați arătat-o. A fost o călătorie incredibilă și mi-am petrecut cel mai bun timp.'.

Elton John a împărţit scena cu alţi patru artişti, printre care Stephen Sanchez şi Brandon Flowers, solistul trupei The Killers. Două ore a durat concertul cântăreţului, care s-a încheiat cu melodia „Rocket man” şi un foc de artificii.

Cântărețul îşi va încheia turneul mondial de adio la Stockholm pe 8 iulie.

sursă foto- Arhivă VIVA! și Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton