"Ne-am și certat. Nu am vorbit multe zile". Elvira Deatcu recunoaște că ea și Carmen Tănase au avut mai multe conflicte. Cum s-au împăcat

 Dumitrache Laura
.

Elvira Deatcu recunoaște că ea și Carmen Tănase au avut mai multe conflicte. Elvira Deatcu și Carmen Tănase sunt considerate unele dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. Cele două sunt colege pe scenă, iar în viața de zi cu zi sunt prietene de aproape 30 de ani. Recent, Elvira Deatcu a dezvăluit că relația cu Carmen Tănase nu a fost întotdeauna roz, iar între ele au mai existat certuri. Dar iată cum reușesc să se împace de fiecare dată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elvira Deatcu recunoaște că ea și Carmen Tănase au avut mai multe conflicte. Elvira Deatcu și Carmen Tănase au jucat împreună în numeroase telenovele românești și au o relație de prietenie minunată. Cele două actrițe petrecut mult timp împreună, dar Elvira Deatcu recunoaște că între ele au existat și momente tensionate și zile în care nu și-au vorbit.

carmen si elviracarmen si elvira

Carmen Tănase și Elvira Deatcu sunt colege pe scena teatrului Oden, iar de-a lungul anilor au jucat în multe telenovele românești. De asemenea, actrițe s-au reîntâlnit în serialul Clanul, de la PRO TV. Între cele două actrițe există o diferență de 11 ani, dar prietenia lor a luat naștere încă de la prima întâlnire.

Citește și: De ce nu vrea Elvira Deatcu ca cei doi fii ai săi să urmeze calea actoriei: 'M-au văzut suficient de des tristă, neîmplinită și…'

Citește și:Carmen Tănase își cheltuie banii pentru a salva animalele fără stăpân: „Jumătate din cât câștig dau pe mâncare pentru câini și pisici”

Citește și:Ioana Petric a plecat de la Cronica Cârcotașilor după 15 ani: „Nu m-a dat nimeni afară…”

Citește și:Lista câștigătorilor premiilor Oscar 2023. „Everything Everywhere All at Once”, desemnat cel mai bun film

Elvira Deatcu recunoaște că ea și Carmen Tănase au avut mai multe conflicte

Elvira Deatcu și Carmen Tănase sunt prietene de aproximativ 30 de ani. Cele două actrițe au jucat împreună în numeroase seriale românești, iar recent acestea fac parte din distribuția serialului Clanul, de la PRO TV. Recent, Elvira Deatcu a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Carmen Tănase, dar și despre momentele tensionate dintre ele. Ba chiar au existat și zile când nu și-au vorbit.

„Ba da, ne-am certat. Nu am vorbit mai multe zile. În momentul în care știam că ne este greu și rău, suna și-mi zicea: „ce faci păpușă?' sau invers. Și o luam de la capăt, din punctul în care rămăsese. Ea este capricorn, eu sunt berbec. Era imposibil să nu iasă scântei. ', a declarat Elvira Deatcu pentru ego.ro.

Ce gest folosesc Elvira Deatcu și Carmen Tănase de fiecare dată când se împacă

Elvira Deatcu a mai precizat că cearta cu Carmen Tănase nu durează mult și de fiecare dată una dintre ele găsește tăria de a o suna pe cealaltă. De asemenea, cele două actrițe au o relație frumoasă de prietenie și întotdeauna reușesc să treacă peste orice moment tensionat.

De fiecare dată ne-am reglat, am povestit, am vorbit despre, de multe ori era niște neînțelegeri penibile, dar mi se pare că este mai onest așa, decât să te păcălești și te minți, și să mergi mai departe, fără să vorbești.”, a mai spus Elvira Deatcu pentru sursa citata.

Elvira Deatcu și Carmen Tănase, împreună pe podium

Carmen Tănase și Elvira Deatcu vor avea parte de un moment special împreună. Cele două vor defila la o prezentare de modă, iar Elvira Deatcu a dezvăluit că prietena ei a fost cea care a implicat-o în acest proiect fără a-i oferi prea multe detalii.

Ea m-a convins. Și pentru că o respect, și pentru că o admir, și pentru că îmi este prietenă, am zis că bine. M-a și luat prin surprindere și m-a întrebat dacă am spectacol ca să vin cu ea. Nu mai are cale de întors. Acum plânge și este distrusă psihic că ea nu face față și în ce s-a băgat.I-am zis că o rog frumos să se oprească dacă nu vrea să plece bătută de la eveniment. Așa sunt în așa situație. Am crezut că mă invită la o cafea, la orice, dar niciun caz la o prezentare de modă. Noi avem o activitate culturală intensă și am crezut că despre asta este vorba', a mai povestit actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton