Elvira Deatcu și-a sacrificat cariera pentru copiii ei: „Mi-am dorit mai mult să fiu mamă decât să fiu actriță. Am alăptat pe fiecare un an de zile. Am refuzat proiecte, m-am retras, pentru că...”

 Tudorache Simona
.

O actriță de succes, Elvira Deatcu recunoaște că a renunțat la multe proiecte pentru a fi aproape de familie și a avut perioade când s-a retras de pe scenă pentru a-și susține copiii. Admirată pentru prestațiile sale scenice, vedeta mărturisește că rolul de mamă i s-a potrivit cel mai bine, de aceea s-a îndepărtat de multe pentru a-l pune în practică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Și-a crescut cu grijă cei doi copii, Luca și Filip, cu care se mândrește. Deși astăzi Luca studiază la o universitate din Italia, legătura lor e la fel de puternică. Se văd când pot, dar discuțiile prin telefon sunt la ordinea zilei. Elvira Deatcu și soțul ei încearcă să îi fie întotdeauna aproape, chiar dacă acum trăiesc la distanță.

elvira deatcu 56elvira deatcu 56

Elvira Deatcu a petrecut mult timp cu cei doi copii

Elvira Deatcu a ales de multe ori familia în detrimentul carierei. Actrița nu și-a dorit să facă parte dintr-un proiect pentru a fi acolo, ci a făcut o selecție riguroasă.

„Eu mi-am dorit foarte tare să fiu mamă. Mi-am dorit mai mult să fiu mamă decât să fiu actriță, să exist în această profesie, ceea ce s-a și văzut, pentru că nu am fost atât de determinată. Nu mi-am dorit cu orice preț să fiu oriunde, oricând și să exist așa. Am refuzat proiecte, m-am retras, pentru că mi-am dorit atât de mult să fiu mamă și în momentul în care s-a întâmplat, am zis că ăsta este singurul motiv pentru care nu vreau să fiu egoistă, să mă gândesc la mine.

Am stat și am alăptat pe fiecare un an de zile. Mi-am reluat spectacolele vechi, dar nu am intrat în alt proiect la teatru și mi-a plăcut foarte tare. Am făcut lecții, nu i-am avut la after. A fost extrem de greu, dar era energia aceea. Mi-a plăcut foarte tare. Până în clasa a V-a ei au știut că sunt aproape și i-am ajutat la aproape toate materiile, dar din clasa a V-a ne-am despărțit și ei mă solicitau când aveau neînțelegeri, mă chemau', a declarat actrița, în podcastul Life Arhitect.

Citește și: Mădălina Ghenea, agresată de angajatul unei companii aeriene. Fetița vedetei a asistat la întreaga scenă: „Comportament complet nepotrivit față de doi copii și o femeie. Prietenii mei au încercat să ajute și au fost și ei agresați”

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor divorța aproape în același loc unde s-au căsătorit: „Așa este viața, acum divorțăm peste gard, tot aici”

Citește și: Gabriela Cristea a trăit momente de panică în Corfu! A găsit un șarpe în vila în care s-a cazat: „Vă dați seama, când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima'

Citește și: Ce planuri au Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după 3 ani de relație. Ce spune chef-ul despre întemeierea unei familii: „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc” / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, formează un cuplu și în viața reală și pe scenă. Joacă împreună într-un spectacol: 'Și-a făcut loc în inima și mintea mea. Este momentul să continui visul…'

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, apariție rară alături de toți cei 9 copii: „Familie mare! Copii fericiți, părinți fericiți! Suntem binecuvântați”. Patru dintre ei au fost concepuți în închisoare

Cum și-a cunoscut Elvira Deatcu soțul

Elvira Deatcu și soțul ei împlinesc anul acesta 25 de ani de mariaj. Când s-au întâlnit, ea avea 15 ani și el 17. Vedeta și-a cunoscut marea dragoste în adolescență, pe când mergea la colindat.

„Mama este bistriţeancă şi sunt opt fraţi. Una dintre surori stă la Cluj. Verişoara mea din Cluj a fost colegă cu soţul meu de la grădinţă şi până la liceu. De obicei, mergeam la Bistriţa în fiecare vacanţă de vară şi de iarnă. Era obligatoriu. În cele două camere ale bunicii am trăit cele mai frumoase vacanţe.
Într-un an, verişoara mea mi-a spus: Tu, de ce nu vii la noi la colindat, la Cluj!'. M-am dus. Aveam 15 ani, nu aveam bani de vagon de dormit, aşa că am mers 14 ore într-un vagonul normal. Când am ajuns acolo, eram ruptă de oboseală. Cum am ajuns, m-am culcat în dormitorul mătuşii mele şi m-am trezit de zarvă.
Era gălăgie în sufragerie. Când am intrat în sufragerie, atât am văzut, mulţi băieţi şi fete, care veniseră la colindat la verişoara mea, colegi de-ai ei de liceu şi mai ţin minte o cravată de fondul plastic în nuanţe ţurcoaz, vernil, bleu-ciel, mare, pe tot pieptul şi doi ochi albaştri… M-am îndrăgostit! Am simţit acei fluturaşi, ceva ce nu mai simţisem până atunci! Soţul meu avea pe atunci 17 ani şi eu 15',
a povestit Elvira Deatcu în emisiunea Reţeaua de Idoli'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton