Elvira Deatcu și soțul său, într-o ipostază romantică rară la nunta Monicăi Bârlădeanu, după 25 de ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste

 Dumba Gabriela
.

Elvira Deatcu fost însoțită, la nunta Monicăi Bârlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță, de Horea Nicorici, bărbatul cu care formează o familie de 25 de ani și care apare foarte rar în public. Soțul actriței nu face parte din showbiz și a ales dintotdeauna să fie o prezență discretă, așa că prezența lui la „nunta anului” a fost foarte apreciată și fanii Elvirei Deatcu i-au putut vedea într-o ipostază romantică rară în spațiul public.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Elvira Deatcu l-a cunoscut pe soțul său când avea 15 ani, iar el 17 și ea a fost cea care a făcut cererea în căsătorie, în Vama Veche, atunci când a simțit că relația lor bate pasul pe loc. Au trecut 25 de ani de la nunta lor și au împreună doi copii adolescenți, iar fotografiile de la nunta Monicăi Bârlădeanu sunt dovada clară că dragostea nu durează doar trei ani și, în rest, în cuplu intervine obișnuința.

ddfddf

Elvira Deatcu și soțul ei, romantici după 25 de ani de căsnicie

Horea Nicorici a însoțit-o pe soția lui celebră la nunta Monicăi Bârlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță, după o lungă perioadă de timp în care nimeni nu i-a mai văzut în public. De altfel, actrița recunoștea acum ceva timp că soțul ei preferă discreția, poate și pentru că nu face parte din showbiz.

Horea, soţul meu, e un civil care mă susţine şi care nu apare niciodată în public. El a absolvit la Cluj Facultatea de geologie  şi geografie, deci nu are legătură cu arta, dar are o mare admiraţie pentru ceea ce fac”, spunea actrița la un moment dat.

Elvira Deatcu și soțul său au respectat dress code-ul impus de Monica Bârlădeanu, respectiv Black Tie și amândoi au fost foarte eleganți la nunta acesteia. În timp ce actrița a purtat o rochie neagră, de lungime medie, care i-a complimentat perfect silueta, Horea Nicorici a optat pentru un costum negru și cămașă albă.

Pe contul său de Instagram, Elvira Deatcu a postat câteva fotografii de la petrecere, iar în una dintre ele apare zâmbind, în brațele soțului său, ca doi adolescenți îndrăgostiți. Elvira și Horea sunt părinții a doi băieți, Filip care e la vârsta adolescenței și Luca, fiul cel mare care studiază la o facultate din Italia.

Citește și: „Ne-am și certat. Nu am vorbit multe zile'. Elvira Deatcu recunoaște că ea și Carmen Tănase au avut mai multe conflicte. Cum s-au împăcat

Citește și: Elvira Deatcu și Claudiu Bleonț îi joacă pe soții Ceaușescu în Spy/Master. Detalii din culisele serialului HBO

Cum a început povestea de dragoste dintre Elvira Deatcu și soțul ei, Horea Nicorici

Elvira Deatcu și soțul ei aniversează, luna aceasta, 25 de ani de mariaj. Când s-au cunoscut, ea avea 15 ani și el 17, iar povestea lor pare desprinsă din filmele romantice. Actrița și soțul ei au doi băieți, pe Luca şi Filip, care dau culoare acestui tablou.

„N-a fost întotdeauna însorit pe strada noastră, am avut parte şi de furtuni, de cumpene, de pierderi, dar, cu iubire, umor, înţelepciune şi doi băieţei minunaţi, am ajuns pân-aici!', mărturisea Elvira Deatcu, la un moment dat, pe o rețea de socializare, despre familia ei.

Actrița care are 52 de ani în prezent și-a cunoscut marea dragoste în adolescență, pe când mergea la colindat. „Mama este bistriţeancă şi sunt opt fraţi. Una dintre surori stă la Cluj. Verişoara mea din Cluj a fost colegă cu soţul meu de la grădinţă şi până la liceu. De obicei, mergeam la Bistriţa în fiecare vacanţă de vară şi de iarnă. Era obligatoriu. În cele două camere ale bunicii am trăit cele mai frumoase vacanţe.

Într-un an, verişoara mea mi-a spus: Tu, de ce nu vii la noi la colindat, la Cluj!'. M-am dus. Aveam 15 ani, nu aveam bani de vagon de dormit, aşa că am mers 14 ore într-un vagonul normal. Când am ajuns acolo, eram ruptă de oboseală. Cum am ajuns, m-am culcat în dormitorul mătuşii mele şi m-am trezit de zarvă.

Era gălăgie în sufragerie. Când am intrat în sufragerie, atât am văzut, mulţi băieţi şi fete, care veniseră la colindat la verişoara mea, colegi de-ai ei de liceu şi mai ţin minte o cravată de fondul plastic în nuanţe ţurcoaz, vernil, bleu-ciel, mare, pe tot pieptul şi doi ochi albaştri… M-am îndrăgostit! Am simţit acei fluturaşi, ceva ce nu mai simţisem până atunci! Soţul meu avea pe atunci 17 ani şi eu 15', a povestit Elvira Deatcu anul trecut, într-o emisiune la TVR.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton