Cum gestionează Elwira și Mihai Petre gelozia, după 15 ani de căsnicie: "Ținem foarte tare unul la celălalt și..."

 Dumba Gabriela
.

Elwira și Mihai Petre sunt căsătoriți de 15 ani, dar se cunosc de 22, iar unul dintre secretele relației lor frumoase este comunicarea. Dansatoarea a dezvăluit că Mihai este un om foarte direct și au stabilit împreună, încă de la începutul relației să-și spună unul altuia ce au pe suflet, fără secrete. Cum gestionează Elwira și Mihai Petre gelozia în căsnicia lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai Petre au una dintre cele cele mai longevive căsnicii din showbiz, iar dansatorul a dezvăluit recent pentru VIVA! cum și-a cerut soția în căsătorie, în 2008. Celebrul coregraf a îngenuncheat în fața alesei inimii lui într-un loc special pentru ei, chiar de ziua ei de naștere. Fericirea a fost la fel de mare și la nuntă, când toate rudele ei au venit tocmai din Polonia, cu avionul. La eveniment au existat și momente emoționante, căci i-au adus un omagiu tatălui îndrăgitului dansator, care, din păcate, nu a mai apucat să-i vadă mire și mireasă.

elwira-mihai-petre-4elwira-mihai-petre-4

Ce spune Elwira Petre despre gelozia din relația ei cu Mihai Petre

Gelozie nu pot să zic că a existat. Ținem foarte tare unul la celălalt și cred că asta ne-a dat un soi de siguranță în relație. Suntem și cinstiți. Știe toată lumea că Mihai nu face sugar coating. El este foarte direct. Cred că asta ne-a ajutat puțin în relație pentru că tot ce ai pe suflet, spui', a declarat Elwira Petre pentru ego.ro.

Este memorabil momentul în care Elwira Petre i-a făcut o declarație de dragoste soțului său în Asia Express, cu lacrimi în ochi.

Cred că ne declarăm cumva iubire zilnic, prin lucrurile mici. Nu există momente în care zicem: Hai să ne așezăm la masă și să ne spunem poezii!'. S-a întâmplat așa în Asia pentru că s-a adunat foarte mult dor, dor de fete, dor de casă, dor de familie, de viața obișnuită, de zi cu zi. Cred că fiecare când este în Asia și simte acest dor, simte o mare ușurare în momentul în care pune totul pe hârtie și cumva le exteriorizează puțin.', rememorează Elwira Petre.

Citește și:Andreea Bălan, reacție după ce a fost surprinsă de paparazzi când se săruta cu Jador: „Trăiesc din plin, mă simt foarte bine’

Citește și:Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a fost înșelată „de nenumărate ori': „Unele erau bune, erau porno. Pe de o parte se justifica'

Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe Elwira

Mihai și Elwira Petre s-au cunoscut în 2001. În 2006, coregraful a cerut-o în căsătorie pe partenera lui. Dansatoarea, născută în Polonia, era cunoscută deja pentru performanțele sale, fiind campioană națională de-a lungul timpului în mai multe tipuri de dans sportiv. În vara anului 2008 cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Știrbey.

„A fost un moment special pe care l-am pregătit singur, pentru că ştiam ce aveam de făcut. S-a întâmplat de ziua Elwirei, într-un loc special pentru noi. Nu au existat pregătiri extraordinare în prealabil, a fost clasic, pur şi simplu am cerut-o când am simțit că este momentul', a declarat Mihai Petre. 

Elwira Petre a vorbit despre momentele frumoase, dar și emoționante pe care și le aduce aminte de la nuntă. 

„Cea mai frumoasă amintire de la nuntă este cea în care au aterizat avionul cu musafirii și toată familia mea din Polonia. Ocupau aproape jumătate de avion! Am avut alături prietenii, familia, verișorii, inclusiv pe bunica mea, care a și dansat cu Horia Brenciu în seara respectivă! (râde) A fost un moment extraordinar de frumos. Am avut și câteva obiceiuri din Polonia pe care le-am integrat și în nunta noastră. Am trăit și momente emoționante, pentru că tatăl lui Mihai decedase cu ceva timp în urmă, iar noi am avut o proiecție cu multe poze de familie. Cel mai mult ne-am bucurat de oamenii care ne-au fost alături. Chiar ne-am distrat la nuntă!', a spus Elwira Petre pentru VIVA!.

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut la Chișinău

Pasiunea pentru dans, pe care amândoi o împărtășesc, i-a adus împreună, cei doi cunoscându-se pentru prima dată în cadrul unei competiții care a avut loc la Chișinău. Accidentarea partenerei de dans de la acel moment a lui Mihai Petre a fost incidentul nefericit care avea să îi schimbe cursul vieții, după cum avea să se dovedească ulterior.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu', a povestit Mihai Petre acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton