Elwira Petre a împlinit 41 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut Mihai Petre: "Îți mulțumesc pentru tot..."

 Dumitrache Laura
.

Elwira Petre și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 30 decembrue, cu doar câteva zile înainte de Anul Nou. Mihai Petre și-a aniversat soția și a publicat o imagine de colecție. Internauții au rămas surprinși după ce coregraful a publicat o imagine cu ei, din tinerețe. Mai mult, Mihai i-a transmis un mesaj emoționant soției sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai Petre sunt căsătoriți din 2008, iar împreună și-au construit o familie minunată. Pe 30 decembrie, Elwira a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani, iar cu această ocazie, coregraful i-a transmis public un mesaj emoționant. Elwira și Mihai trăiesc o poveste de dragoste frumoasă.

elwiraelwira

Mihai Petre a declarat public că se simte un bărbat norocos alături de Elwira, femeia care i-a dăruit două fetițe. Coregraful a postat un mesaj emoționant de ziua soției sale. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar în 2012 au devenit părinți pentru prima oară.

Citește și: Ce bine arată Elwira Petre în costum de baie, la 41 de ani:”Bine că nu am căzut în apă în pași de salsa”

Citește și:'Noi am început anul cu stângul.Aveți grijă că…'. Mihai Petre și soția lui, Elwira, se confruntă cu probleme de sănătate:

Citește și:Ce mesaj emoționant a scris Ștefan Bănică după moartea lui Mitică Popescu:'Mulțam frumos pentru ce am învățat de la tine, domnule…'

Citește și:Speak și Ștefania, vacanță de coșmar în Vietnam:'Deja mă iau spumele. N-am văzut în viața mea așa ceva'

Elwira Petre a împlinit 41 de ani

Elwira Petre a împlinit 41 chiar înainte de Anul Nou. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere pe 30 decembrie, iar soțul său i-a făcut o urare emoționantă. Dansatorul a postat pe contul său de Instagram, o imagine realizată alături de soția sa, cu mulți ani în urmă.

La mulți ani, iubita mea! A trecut ceva timp, ești neschimbata, eu m-am maturizat' puțin, deși încă e drum lung pana acolo, recunosc. Iti Multumesc pentru tot, pentru ce nici macar nu ne trecea prin cap când am făcut poza asta, desi cumva știam de atunci ca te-am găsit. Încă nu-mi doresc sa trăiesc vreo zi fără tine, doar ca acum știu ca asta nu se va întâmpla. Pentru ca iubirea nu are sfârșit', a transmis Mihai Petre pe ân dreptu fotografiei de colecție. La scurt timp, Elwira a răspuns la mesajul postat de soțul ei. „Cât de tineri eram! Nu mai scapi de mine nicio zi'.

Elwira Petre: „Îmi place unde sunt”

Soția lui Mihai Petre a publicat pe rețelele de socializare un videoclip de ziua ei de naștere, surprinzându-i pe internauți. Elwira Petre apare purtând o rochie neagră, cu o crăpătură adâncă pe picior. Soția coregrafului mărturisește că se simte bine la vârsta de 41 de ani și are amintiri nemaipomenite.

41 de ani. Îmi place unde sunt. Iau decizii mai repede decât la 30 de ani și am învățat să spun și ‘Nu. Știu exact ce vreau. Știu că fiecare rid înseamnă o amintire, nu încerc să par altcineva, nu folosesc filtre și îmi asum fiecare cuvânt pe care îl rostesc. This is ME- with my perfect imperfections, and I love it', a scris Elwira Petre pe Instagram, în ziua în care a împlinit 41 de ani.

Cum s-au cunoscut Mihai și Elwira Petre

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut prin intermediul dansului. Cei doi sunt dansatori profesioniși și au o poveste de dragoste frumoasă. Elwira avea 18 ani când l-a cunoscut pe Mihai, iar de atunci au rămas împreună.

Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin', a declarat Elwira Petre, la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton