Elwira Petre se folosește de jurnalul său din copilărie în educația fetelor: "Să-mi readucă aminte de cum am fost și eu"

 Dumba Gabriela
.

Elwira Petre și-a păstrat jurnalul din copilărie și îl recitește din când în când pentru a se întoarce, un pic, în timp și a se reîntâlni cu fetița Elwira. Acest lucru o ajută, spune Elwira Petre, pentru a a-și înțelege mai bine fetele și a evita o luptă între generații. Soția lui Mihai Petre spune că recitirea jurnalului său din copilărie o ajută să-și reamintească felul în care era ea la vârsta fetelor ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai Petre sunt căsătoriți de mai bine de 14 ani și împreună au două fiice, Catinca, în vârstă de 11 ani, și Ariana, în vârstă de 5 ani. Amândoi sunt părinți foarte implicați, iar Elwira își dorește enorm să le înțeleagă foarte bine pe fete, așa încât în casa lor să nu apară o luptă între generații și să apară, mai târziu, conflicte nedorite.

358137622_695955989210322_9047435942912060275_n358137622_695955989210322_9047435942912060275_n

Elwira Petre și-a păstrat jurnalul din copilărie

Elwira Petre se pregătește pentru perioada de adolescență a fetelor sale și recitirea jurnalului său din copilărie o ajută mult în acest sens.

'Recunosc că acasă am un jurnal de când eram mică, de fapt în perioada asta de adolescență, pe la 14-15 ani, și probabil că o să ajute acel jurnal să gestionez lucrurile cu ele așa cum trebuie. Să-mi readucă aminte de cum am fost și eu', a mai povestit Elwira Petre pentru EGO.ro, completând că până în clipa de față a reușit să mențină un echilibru.

'Probabil că se întorc de la bunici un pic mai răsfățate, dar eu știu foarte bine să le echilibrez. Simt că dacă lucrez mai multe zile, cu program mai intens și nu le văd atât de des, că se întâmplă să ne vedem dimineața și apoi să ne vedem seara, atunci mi se face foarte dor de ele', mai spune soția lui Mihai Petre.

Citește și: Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea și cum gestionează diferența de vârstă: „În alte țări nu se pune accent atât de mult, sufletul este cel care contează cu adevărat / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg fiicele Andreei Bălan cu iubitul acesteia, Victor Cornea și ce relație au cu George Burcea, tatăl lor biologic: „Nu îi simt lipsa, deoarece… / EXCLUSIV

Elwira Petre este părintele autoritar, în timp ce Mihai Petre este cel permisiv

Elwira Petre recunoaște că ea are rol de 'polițist rău' în familie însă este de părere că orice familie și nu numai, trebuie să funcționeze după anumite reguli.

'Mai autoritară cred că sunt eu. Eu sunt cea care cumva impune aceste reguli peste care ele nu au voie să treacă. Chiar sunt de părere că acele reguli trebuie să existe în orice famillie pentru că și copii au nevoie de stabilitate și de siguranța lor și în momentul în care există niște reguli într-o familie ei să simtă siguranța.

Cred că eu sunt cea care aplică aceste reguli. Recunosc că de foarte multe ori mi se întâmplă să le și încalc, chiar și Mihai, dar astea sunt excepții, iar ele știu că sunt excepții', a mai spus Elwira, completând că simte cumva că se apropie cu fiica cea mare de perioada de preadolescență, însă speră ca acest moment să se lase întârziat.

'Cred că suntem chiar în prag aș putea spune, mai avem un pas și intrăm în preadolescență. Cu Catinca bineînțeles, că ea este mai mare, Ariana are 5 ani deci nu se pune problema, consideră în continuare că brațele mamei sunt cel mai bun loc. Recunosc că am copii tare cuminți și nu îmi fac probleme niciodată, nu simt că dau ochii peste cap sau chestii de genul acesta'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton