Fetițele cuplului Elwira și Mihai Petre au aflat de la TV că părinții lor au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte" / EXCLUSIV

.

Elwira și Mihai Petre au împreună două fiice superbe, pe Catinca și pe Ariana. Cei doi sunt un exemplu în rândul părinților, deoarece se ocupă cu atenție de creșterea și educația lor. Micuțele le seamănă leit, iar venirea lor pe lume le-a sudat și mai mult relația. La ceva timp după experiența „Asia Express', celebrii dansatori ne-au dezvăluit cum se înțeleg cu minunile lor, cum au reacționat când au aflat că au câștigat, dar și ce părere au despre al treilea copil. Iată interviul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar, fetele cu cine au rămas acasă? Cine a avut grijă de ele?

E: Fetele au rămas acasă cu bunicii. Părinții mei au venit special din Polonia, iar cele mici au stat cu ei și cu mama lui Mihai. Practic, au avut în permanență trei bunici alături, dar și toată familia pusă în alertă – de la sora lui Mihai până la nași sau verișori. Au avut un program foarte bine organizat, pentru că nu am vrut să simtă dorul, așa că am ales să petreacă mult timp în familie, să fie înconjurate de cei dragi. Și cred că acele două luni alături de bunici au fost de bun augur pentru toți, căci și părinții noștri au avut ocazia să petreacă mai mult timp cu ele. De exemplu, cu părinții mei nu apucă să se vadă foarte des din cauza distanței.

elwira-si-mihai-petre-relatia-cu-fetitele-1elwira-si-mihai-petre-relatia-cu-fetitele-1

Fetițele cuplului Elwira și Mihai Petre au aflat de la TV că părinții lor au câștigat Asia Express

Cum a fost revederea cu ele, când v-ați întors?

M: A fost fantastic, a fost ceea ce ne-am dorit să se întâmple cât mai repede, chiar dacă, totodată, ne doream să ajungem cât mai departe în competiție. Cea mai lungă perioadă a fost cea între momentul final al emisiunii și momentul în care am aterizat pe Aeroportul Otopeni. Așteptam să le văd cât mai repede și am mai avut de așteptat încă o noapte și o zi până când am ajuns.

Care au fost primele lucruri pe care le-ați făcut împreună?

E: Ne-am întors noaptea, iar atunci când am intrat în casă ne-au primit cu confetti, surprize și voie bună. Țin minte că m-am așezat în genunchi în fața lor. Le ascultam și le priveam, mă miram de cât de mari s-au făcut și cât de mult s-au schimbat. Totul părea schimbat, inclusiv vocea, iar o mamă este atentă și la cele mai mici detalii și observă imediat. După ce am revenit, am stat cât mai mult timp împreună. În prima zi nu am ieșit din casă, am stat toți patru în canapea, cuibăriți, la grămadă. Fix asta ne-am dorit să facem.

Ele ce v-au întrebat? Ce au vrut să afle?

E: Când am ajuns acasă, Catinca ne-a întrebat cum a mers, dacă am câștigat și câte amulete am câștigat. Dar noi din start, înainte să plecăm, le-am zis că toate lucrurile acestea sunt confidențiale, că nu le putem vorbi și că le vor afla pe parcurs. Practic, fetele au descoperit și ele toată emisiunea în timpul difuzării, alături de telespectatori. La finală am invitat câțiva prieteni, iar fetele nu știau încă faptul că noi am câștigat. Reacția lor în momentul în care au aflat ne-a răsplătit tot efortul. A fost una spectaculoasă. Nu am regretat că nu le-am spus rezultatul înainte.

Elwira și Mihai Petre, despre al treilea copil

Am vorbit deja despre fetițele vostre… V-ați gândit și la al treilea copil?

E: Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate.

Cum v-a schimbat viața acest moment?

M: Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi neconditionată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Instagram, Alex Roșieanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton