Ema de la Insula Iubirii, față în față cu ispita Daria, după ce a văzut apropierile dintre ea și iubitul ei. Ce se întâmplă în ediția din seara aceasta

 Calin Maria Bianca
.

Ema de la Insula Iubirii, față în față cu ispita Daria, după ce a văzut apropierile dintre ea și iubitul ei. Ce se întâmplă în ediția din seara aceasta. De la o seară la altă, lucrurile iau o altă întorsătură pe Insula Iubirii, acolo unde 5 cupluri au plecat pentru a trece cel mai mare test din relația lor. Ispitele sunt la orice pas, iar Răzvan Kovacs se pare că și-a ales deja favorita, spre dezamăgirea iubitei sale. În ediția din seara aceasta, Ema Oprișan ajunge față în față cu ispita Daria Cuflic, care i-a cucerit partenerul! Iată ce se întâmplă și cu restul concurenților!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Încă de la început, Ema Oprișan a povestit faptul că relația ei cu Răzvan Kovacs a fost una plină de peripeții, iar ea i-a iertat infidelitatea o dată, astfel că acum vrea să se convingă că poate avea încredere în el să își întemeieze o familie împreună. Din nefericire, prin testul relației de la Insula Iubirii, partenerul ei îi demonstrează exact opusul, în timp ce flirtează cu ispita Daria Cuflic.

insula5-2insula5-2

Citește și: Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta are un fiu și a participat la Dansez pentru tine

Citește și: Radu Vâlcan, detalii neștiute despre Insula Iubirii, sezonul 7. Ce se va întâmpla cu cele 5 cupluri: „Ispitele îi ajută să deschidă ochii și să accepte adevărurile pe care ei le neagă' / EXCLUSIV

Citește și: „Mie îmi dau femeile maximum 32 de ani. Dacă nu mai am cui să-i fiu fidel…'. La 48 de ani, după divorț, Dinu Maxer spune că nu-și dorește aventuri

Citește și: Serghei Mizil, operat pe inimă: „Toată lumea a zis că am mierlit-o. Mi-am făcut un stent și…”. Incredibil unde a mers după externarea din spital!

Ema de la Insula Iubirii, față în față cu ispita Daria, după ce a văzut apropierile dintre ea și iubitul ei

La ultimul Bonfire, Ema Oprișan a văzut cum iubitul ei, Răzvan Kovacs, și-a dat frâu liber sentimentelor pe care le are pentru ispita Daria Cuflic, văzându-l extrem de fericit lângă ea. Mai mult decât atât, i-a surprins și în ipostaze tandre, auzind numeroase discuții cu tentă sexuală între ei, astfel că este mai decisă ca niciodată să ia măsuri în această privință. Totuși, înainte de a alege ce se întâmplă cu relația lor, în ediția din seara aceasta este pusă față în față cu ispita care l-a cucerit pe partenerul ei. Ce discuție o să fie între ele, puteți vedea chiar în seara aceasta, în noua ediție.

N-am venit aici cu scopul să plec acasă într-o relaţie, dar ne simţim bine şi cred că o să continuăm la fel! Nu vreau să mă opresc acum!' sunt cuvintele pe care Daria Cuflic o să i le spună Emei la întâlnirea lor din această seara. De asemenea, îi mărturisește și că nu are de gând să facă vreun pas înapoi în ceea ce a început cu Răzvan Kovacs.

Ce se întâmplă în ediția din seara aceasta

Totuși, ediția din seara aceasta nu se concentrează doar pe Ema Oprișan, Răzvan Kovacs și ispita Daria Cuflic. În tot acest timp, Claudia încearcă să se mențină pe poziții și să aibă grijă de ceea ce-i spune ispitei Daniel, în timp ce iubitul ei, Bogdan, face numeroase mărturisiri despre relația lor pe cealaltă insulă.

De asemenea, nici între Bianca Giurcă și Marius lucrurile nu merg foarte bine, iar, la fel ca și în cazul Emei, și iubitul ei este foarte aproape de a cădea în plasa ispitelor, mai ales când vine vorba despre Oana. Bianca se teme pentru relația ei atunci când îl vede alături de ispita Oana, așa că nu ezită să își lase barierele jos și să-l cunoască mai bine pe Alin, ispita care i-a furat atenția.

În timp ce majoritatea relațiilor sunt puse la încercare, Cristina pare împăcată cu tot ceea ce vede şi aude despre Iulian, fiind recunoscătoare pentru soțul pe care-l are și relație lor frumoasă și sinceră. De partea cealaltă se află și Ana-Maria şi Marius, care sunt la mijloc. Nici nu au căzut în tentațiile ispitelor, însă nici nu au rețineri, așa că au oferit noi reacţii care au tras un semnal de alarmă în ambele vile.

Totuși, cel mai bine vei înțelege lucrurile și ceea ce se întâmplă pe larg, dacă urmărești cel mai nou episod Insula Iubirii, în seara aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Sursă foto: Facebook / arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton